Shorlex#8637
egyébként lehet hogy kipróbálok egy olyat, hogy thorny maul félretesz, csak és kizárólag batterrel üt, jobb kézbe egy persephones csávesz :D és akkor van még kb. 100 health regen/sec. Igaz hogy felesleges de mé ne? Vagy egy fullresist fegyót keresek, mert azokból nem állok igazán jól. Ütni nem ütök vele, csak ilyen vitality damae, meg ilyenek ellen használnám.
mert még mindig az van, hogy a legnagyobb ellenségem a gamában minden olyan lény, ami a legkisebb: minion pókok, madarak, ezek a kis gólemszerű szarjankók, denevérek meg ilyenek. apám, azoktól jobban félek mint bármitől, jobban mint a mantitól, talostól meg dragonlichtől összesen. szerintem vitality-re megy mind, vagy nem tudom ezek mire sebeznek, de két három darab elég és ha két mp-ig (nem túlzok) egyedül hagyom őket halott vagyok. Illetve csak lennék szerencsére eddig.
ja apropó: az első próbatétel a bindernek talos mester volt. alig lehetett megütni legenden, epicen szétesett pár ütéstől. iszonyú durva resistjei vannak, messze üti a hydrát, ami télleg 10mp volt. ez meg legalább 2 perces csata. nagyon húzós volt az automatikus mester. :D