Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helló mindenki!

pár napja szereztem be a játékot, nem eredeti hanem letöltött.
a játék maga nagyon jó csak vmi hibaüzenet miatt folyton kilép a game-bõl.
tudna vki írni 1 honlapot ahol le lehet tölteni vmi pecset ami korrigálná ezt a problémát!
wantonly
Sajna azt nem lehet kilõni, úgyhogy akkor elfelejthetem. 😞

Azért köszi.
Leslieee
Nem nagyon. Ki kell lõnöd a tûzfalat addig mindenképp sztem.

Mi is beállítottuk a haverral a Kaspert h semmit ne szûrjön a titannal kapcsolatban, mégse láttam szobát. Ki kell iktatni a tûzfalat addig sajna.

Na de azért az gigalol h egy zombi hero olyan plague-t rámrak normalon egyiptomban, amitõl nem tok (lényeim lévén) megszabadulni, és ki kell lépnem miatta. Phhhhhh

Trip to live, live to trip

Blacksheep333
Hello
Azt szeretném kérdezni hogy a Ram Bow az elején hol és miból esik?
már elég sok mindenkit hallottam ezzel dicsekedni és most én is kezdtem egy Hunter majd Strom ossá akarom fejleszteni.
még valami... van egy Warry-Rugóm is (Warfare-Rogue) és azt szeretném kérdezni hogy lehet-e 2 Spear el menni Dual Wild be? elég jó lenne mert van 2 übertáp Spear em<#vigyor>és ha igen akkor hogy mert már probáltam úgy hogy kitalentoltam a Dual Wild et a Warfare ágon, de nem igazán akarta kézbe venni.. na szal hogy lehet ha lehet?
Elõre is köszi és boccs hogy ilyen hosszút irtam

Peace

Az operációs rendszeren is túl...

wantonly
Ajh. 😞

Feltettem hamachi-t, csatlakozom a hálozathoz, eddig minden oké. De amikor elindítom a játékot ( Join - LAN ) nem látok egy szobát sem amire csatlakozni lehetne... Nem közvetlenül csatlakozom a netre, a szerver beállításait tûzfal stb. én sajnos nem tudom piszkálni, de valahogy megoldható enélkül is a dolog, hogy mûködjön?
Leslieee
Dudi harcos karit kezdtél? 😊)

Sztem a Children of Ares set a leghasználhatóbb legendary set, mer mindegyik része fasza, és azé a kombó --> 3 of 3...+20% Damage, 15% of Attack Damage Converted to Health, +20% Attack Speed, harcosnak nem jön rosszul 😛 <#gun>

Leslieee
Sztem is lila 😊

Leslieee
Orient Ornate Oxigén, ezeket mindig keverem <#vigyor2>

az alexander szett az legendary(lila)és nem kék.....
vagy van belöle kék is???
zsirfecske
csak a kukac kedvéért: Orient
😊

az szép😄
nem tudsz Alexander(kék) settet a harcosomnak plz

Találtam vmi Dienekes sapit (kék), +23% dmg, harcosomnak egybõl 400-at ugrott a dps-e. 😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

chieldren of ares setbol keresem : deimos , kydomos akinek megvan irjon

Leslieee
1 van vagyis 2 mondjuk😊)

Az egyik az õsi keleten játszódik (Ornate), a második meg az Olympus ahol a titánt kell kifingatnod némi körítéssel elõtte 😊

Hi,

A Securom Loader 1.2-vel simán elindul a 1.11. (persze CloneCD verzió kell hozzá, nem Reloaded)

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

littleNorbi
hány, és hol?

Leslieee
Hát ha utána használtad akkor az nem jó megoldás. Valaki aljas módon (pl öcséd) direkt elbaszta, az nem jó? 😊)

Vannak ilyen character recovery progik, pl a titanquestvault.ign.com-on keress rá.

Az lemaradt h mit lehet tenni a karik feltámasztása érdekében? 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Hmmm. Lehet benne valami, de akkor hogy volt jo a hasznalat után meg 2 napig?

Leslieee
Használtad a TQvaultot és nem a Vaultmon.exe-vel indítottad 😊 Tippnek jó? 😛

Skacok volna egy hangyafasznyi probléma: 1 hetre pihentettem karimat , most ujra elövettem és nem látszik egyik karim se csak a neve van kiirva. :/ Esetleg vmi 5let?

Leslieee
Vinko sztem a többieknek nem az 1.11es van fenn azért nem tudsz multizni.

Dudi használjuk a zõdet is csak majd legenden. Normal szinten a lila cuccokkal jobban aprítasz, mint a zõd csármosakkal 😛

Jaja Kopter, okos 60-80as legend resistek elengedhetetlenek a harcos karinak a táp cuccok mellett.

harcos kari cucc nelkul mar epicen is szenved, cuccal meg legenden is daral
warfare/nature- al szenvedtem epic vegen a sok szar cumoval, meg a low configommal 😞, de jo /sok resi, fasza dam/ cuccokkal daral 😄

vinko
Hello !Eredeti a játékom,de nem tudok multizni,mert azt irja frissitsen a szervereket,kattintsak a refresh gombra,de a frissités nem indul el,igy nem kinál fel játékot.Az 1.11 patch fenn van.Köszi

Dave00
köcce szépen!!!!!!!!

emberek tessek hasznalnalni raret is , mer soxor üti a super uniqot. nalam csak pancel sapka meg kesztyu az, a tobbi az zöld cumo , a staffom meg sárga😄

igen szedd le és telepítsd fel újra itt van hogy kell tovább csinálni!
http://www.mouse.hu/titanquest/content/view/50/28/
ha ez megvan és elindul csak utánna tedd fel a patch-et!

Leslieee
Persze h tudom nélkülözni, íjakra jelenleg és a jövõben sem lesz szükségem 😊 TQvault szüzességedet nem kell elvesztened, csak a Hamachit, de azt el is kell😛

Persze h csak, ha azt nézzük h 84 kékbõl és 100 lilából csak 6 íjat találtam akkor az nem sok. Jó persze a Borealis-t kb 5-6x találtam meg.

Jólvan akkor majd holnap privizz h neked mikor jó.

zsirfecske
Leslieee amúgy ha tudod nélkülözni valamelyik(ek)et a 3 íjból vevõ lennék rá. reggel leszek, bár még hamachi és minden TQVault szûz vagyok és meggondolandó, hogy megéri-e ezt feladni 😊

amúgy:

TOP 10 PC játékeladás (júl 22-29, USA)

1. Cars - THQ
2. Civilization IV: Warlords - 2K Games
3. World Of Warcraft - Blizzard
4. The Sims 2 - Electronic Arts
5. Nancy Drew: Danger By Design - Her Interactive
6. The Sims 2 Family Fun Stuff - Electronic Arts
7. The Sims 2 Open For Business - Electronic Arts
8. Civilization IV - 2K Games
9. Guild Wars Factions - NCsoft
10. Titan Quest - THQ

ollé!

Pff ha az eredeti is bugos akkor nem veszem meg.

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

zsirfecske
Borealis-om van, szarabb mint az enchant-olt íjam, a többi viszont elég zsír. durván nyomod ha ez neked "csak" 😊 azokkal könnyebb lenne epic typhon-t ölni, sajnos így baromi lassú egy run

Leslieee
Én azt mondom neked h a Nature. Bár nem próbáltam, a skilljeit és a támogatóit elnézve sztem elég combos.

Amúgy jó cuccokkal és 50es resistek felett egyik harcos kari sem könnyen hal be legenden.

Van olyan melee kari ami nem hal be legendary-n pár nyíltól és azért lehet vele írtani? Szeretnék kezdeni egy harcost, csak nem tudom melyik lenne a legjobb neki második skill treenek.. melyik a leg hatásosabb?

zsirfecske
jah amúgy én nem fogok új karit csinálni az tuti, max végigviszem legendary-t ezzel és kész, tehát ezek tényleg nem kellenek...

Leslieee
Zsírfecske nekem csak a Borealis, Painweaver, Helios' Fury meg az Artemis' Silver Bow van meg.

Átlöktem a harcosomat epic act3ba, hát sokkal ízirájderesebb mint elementaristával. Igaz jó cucc is kell hozzá, de akkor hentel nagyon. Igazi elektromodulátor. 😄

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Leslieee
Figyi, aki epic cuccot akar (kék) -> Normal Typhon run ; aki legendaryt (lila) -> Epic Typhon run

Ennyi, csak kitartás kell hozzá.

Úgy "erõltettem" rá h 20as szinten volt kb 140dexe meg 330 int-e, amire már feljöttek az alacsonyabb rangú legendaryk, amiket + intet adva jobbra cserélhettem, tehát most végülis a legjobb legend cuccokat fel tudtam venni (ruciknál ez olyan 150 dex és 376 int, staffoknál pedig max 480int asszem).

Persze ezek közül 1-2õt még mindig cserélhetnék jobbra, lehet futok is párat a másik karimmal epicen olympuson.

zsirfecske
hát bizony azt normal typhon dobta...

Hubazz, az a jobb felsõ kék az nagyon durva, nekem sajnos még nem esett. Epic vagy legendary szajré?

zsirfecske
és mennyit kell runolni, hogy 'Serpent Whisper' íj kijöjjön? hehe. eléggé kéne a brigandomnak vmi ütõs íj mert alig sebez szegény.

nekem csak ilyen számomra abszolút hasznos dolgok potyognak:

Dave00
ahha.reloadet.akkor telepítsem újra és ne crackeljem????csak a patchet tegyem fel?

jojo
1.08-s megvan.
Namost az 1.11-re akartam javítani a gamét.
De a reloaded féle módszer, hogy eredetit peccseled majd vissza a craket, itt nem ment, illetve a game nem indult tovább.
Ugyanis az eredeti exét frissítették, meg valamit, szal a crakkes utánna nem megy, míg okosság nem lesz.
És én ezt nem tudtam, ennyi.
Ne offoljunk.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

TopGun
Hi! 22. szintu kari az meg normal nem? arra hogy lehet "raerolteni" a legendary cumot?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Leslieee
😊)) Runolj pár órát epic Typhonnál 😛

aggathatnál az enyémre is😄
Leslieee
Figyu én már elmondtam neki, de sztem alapban jól csinálta vágod, csak nincs crack 1.11hez ennyi.

22es karimra ráaggadtam a legendary mágus cuccokat, hát terralol! Ezt így már durva csalásnak érzem 😄

milyne változatot használsz? (reloded,unlished,eredeti
ha relodedet használsz és crack-eled akkor nem fogod soha felrakni a patchet!

Leslieee
De Jojo nem értelek komolyan. Figyelj már. Most végülis az a baj h még nem csináltak 1.11es cracket?? Vagy mi?

Mindenki az 1.08assal játszik, no para. És amúgy nem hiszem h olyan sokat változtattak benne, akár az 1.01essel is nyomhatnád. A mentésed a Dokumentumok mappából nem tûnik el, csak arra figyelj h installnál ugyanazzal a seriallal rakd fel különben nem tudod használni.

Leslieee

jojo
Mert bíztam reloaded megoldásában, de a gyártók se hümérek.
Mentések nem törlõdnek?
De ha megtalálom az új okosságát kiteszem ide.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D