Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pár napja szereztem be a játékot, nem eredeti hanem letöltött.
a játék maga nagyon jó csak vmi hibaüzenet miatt folyton kilép a game-bõl.
tudna vki írni 1 honlapot ahol le lehet tölteni vmi pecset ami korrigálná ezt a problémát!
Mi is beállítottuk a haverral a Kaspert h semmit ne szûrjön a titannal kapcsolatban, mégse láttam szobát. Ki kell iktatni a tûzfalat addig sajna.
Na de azért az gigalol h egy zombi hero olyan plague-t rámrak normalon egyiptomban, amitõl nem tok (lényeim lévén) megszabadulni, és ki kell lépnem miatta. Phhhhhh
Trip to live, live to trip
Azt szeretném kérdezni hogy a Ram Bow az elején hol és miból esik?
már elég sok mindenkit hallottam ezzel dicsekedni és most én is kezdtem egy Hunter majd Strom ossá akarom fejleszteni.
még valami... van egy Warry-Rugóm is (Warfare-Rogue) és azt szeretném kérdezni hogy lehet-e 2 Spear el menni Dual Wild be? elég jó lenne mert van 2 übertáp Spear em<#vigyor>#vigyor>és ha igen akkor hogy mert már probáltam úgy hogy kitalentoltam a Dual Wild et a Warfare ágon, de nem igazán akarta kézbe venni.. na szal hogy lehet ha lehet?
Elõre is köszi és boccs hogy ilyen hosszút irtam
Peace
Az operációs rendszeren is túl...
Feltettem hamachi-t, csatlakozom a hálozathoz, eddig minden oké. De amikor elindítom a játékot ( Join - LAN ) nem látok egy szobát sem amire csatlakozni lehetne... Nem közvetlenül csatlakozom a netre, a szerver beállításait tûzfal stb. én sajnos nem tudom piszkálni, de valahogy megoldható enélkül is a dolog, hogy mûködjön?
Sztem a Children of Ares set a leghasználhatóbb legendary set, mer mindegyik része fasza, és azé a kombó --> 3 of 3...+20% Damage, 15% of Attack Damage Converted to Health, +20% Attack Speed, harcosnak nem jön rosszul 😛 <#gun>#gun>
vagy van belöle kék is???
nem tudsz Alexander(kék) settet a harcosomnak plz
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Az egyik az õsi keleten játszódik (Ornate), a második meg az Olympus ahol a titánt kell kifingatnod némi körítéssel elõtte 😊
A Securom Loader 1.2-vel simán elindul a 1.11. (persze CloneCD verzió kell hozzá, nem Reloaded)
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
Vannak ilyen character recovery progik, pl a titanquestvault.ign.com-on keress rá.
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Dudi használjuk a zõdet is csak majd legenden. Normal szinten a lila cuccokkal jobban aprítasz, mint a zõd csármosakkal 😛
Jaja Kopter, okos 60-80as legend resistek elengedhetetlenek a harcos karinak a táp cuccok mellett.
warfare/nature- al szenvedtem epic vegen a sok szar cumoval, meg a low configommal 😞, de jo /sok resi, fasza dam/ cuccokkal daral 😄
http://www.mouse.hu/titanquest/content/view/50/28/
ha ez megvan és elindul csak utánna tedd fel a patch-et!
Persze h csak, ha azt nézzük h 84 kékbõl és 100 lilából csak 6 íjat találtam akkor az nem sok. Jó persze a Borealis-t kb 5-6x találtam meg.
Jólvan akkor majd holnap privizz h neked mikor jó.
amúgy:
TOP 10 PC játékeladás (júl 22-29, USA)
1. Cars - THQ
2. Civilization IV: Warlords - 2K Games
3. World Of Warcraft - Blizzard
4. The Sims 2 - Electronic Arts
5. Nancy Drew: Danger By Design - Her Interactive
6. The Sims 2 Family Fun Stuff - Electronic Arts
7. The Sims 2 Open For Business - Electronic Arts
8. Civilization IV - 2K Games
9. Guild Wars Factions - NCsoft
10. Titan Quest - THQ
ollé!
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Amúgy jó cuccokkal és 50es resistek felett egyik harcos kari sem könnyen hal be legenden.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Ennyi, csak kitartás kell hozzá.
Úgy "erõltettem" rá h 20as szinten volt kb 140dexe meg 330 int-e, amire már feljöttek az alacsonyabb rangú legendaryk, amiket + intet adva jobbra cserélhettem, tehát most végülis a legjobb legend cuccokat fel tudtam venni (ruciknál ez olyan 150 dex és 376 int, staffoknál pedig max 480int asszem).
Persze ezek közül 1-2õt még mindig cserélhetnék jobbra, lehet futok is párat a másik karimmal epicen olympuson.
nekem csak ilyen számomra abszolút hasznos dolgok potyognak:

Namost az 1.11-re akartam javítani a gamét.
De a reloaded féle módszer, hogy eredetit peccseled majd vissza a craket, itt nem ment, illetve a game nem indult tovább.
Ugyanis az eredeti exét frissítették, meg valamit, szal a crakkes utánna nem megy, míg okosság nem lesz.
És én ezt nem tudtam, ennyi.
Ne offoljunk.
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
22es karimra ráaggadtam a legendary mágus cuccokat, hát terralol! Ezt így már durva csalásnak érzem 😄
ha relodedet használsz és crack-eled akkor nem fogod soha felrakni a patchet!
Mindenki az 1.08assal játszik, no para. És amúgy nem hiszem h olyan sokat változtattak benne, akár az 1.01essel is nyomhatnád. A mentésed a Dokumentumok mappából nem tûnik el, csak arra figyelj h installnál ugyanazzal a seriallal rakd fel különben nem tudod használni.