• Shorlex
    erkölcsi kötelességemnek érzem a véleménykülönbségből fakadó vitaszerű valami lezárását. :D
    Én játszottam 108-ban is, most 120-ban megyek. Ez a kettőtök közötti különbség oka szerintem.
    Amit romoto mond a lichről, hidd el dudo, sajnos igaz. Baszik írtani, a 33%reduction, amiből elvileg 3db kinyírna mindenkit, elvileg van (én tudom melyik spelljéről beszélsz) gyakorlatilag nincs. Ott állok mellette, nem csinálok semmit, hogy megnézzem mit tud. Ember, egy szatírt 4-6 lövés míg kivégez, ha lő előtte egy blightot akkor is. monsztáknál egy húzósabb ütéstől (talos tűz, lépés, ilyesmi, nem is beszélve manti báról) lent van, csak az outsider bírja. És kurva rossz sokszor, hogy odavonzza az ellent, mert jó hogy itt van pl. a rallym, na de vazze, azért ha 5-6 netán 8 buzzancs körbeáll, néhány még lövöldöz is közben néhány, akkor nincs az az isten, meg több ezres health regen hogy be ne haljak. szóval amikor jól jönne egy kis elcsalogatósdi-futkosósdi még biztos karival is, akkor is felejtsd el a terveid, mert jön lich és leszarja a gazdit. :D

viszont annyiban igazat adok, hogy néha jó pet, nagyon jó sokszor hogy magára vonja az ellent, főleg nagymonsztákat, ezért is mondtam hogy nem szűntetem meg, hanem meghagyom. fogjuk fel egyfajta monster lure-nak, ami mozog és jobban is sebez. :D de írtásra az outsider használható legenden igazán 120-ban.