Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Leslieee

Trip to live, live to trip

Leslieee

Hali:
Nah ugy néz ki elért a vég. végig toltam a TQ et 1 karival a másik 2 vel meg 30 as szint korul járok. és hát meguntam igen tudom h sok mindent találhatnék még hozzá meg 1millio féleképp izé meg stb...de valahogy ráuntam. pedig azt hittem olyan lecc mint a dio2 és 2 évig nyomom de valamiért nem talán az évek😄 Megyek vissza Cs:s ni az megunhatatlan😄.... Jah a lényeg

ELADNÁM Dobozában eredeti TQ emet 9.900 ft ért ha valakit érdekel akkor ide irja be az email cimét! vagy elcserélném jo egérre😄 nah ennyi😄
Leslieee
Csorba esett férfiúi büszkeségemen, fel kellett vennem hím karakter létemre a Hesione Golden Veil sapit 😞((((( <#nemtudom><#kocsog>

TopGun
Ertem, koszi a valaszt.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Dave00
a fraps!meg nem tom meg patchelni a játékot

Tyler Durden
Sziasztok!

Napokban szereztem meg a játékot. Kérdésem lenne mivel most indítom az elsõ karakteremet. Nature és earth /summoner/ talentekre szeretnék pakolni, ez életképes, vagy nézzek más build után?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Leslieee
Ha nem eredeti a játék akkor miért tetted fel az 1.11es patchet?? Vagy van már hozzá crack?? Mert ha nincs addig nem tudod elindítani. Uninstalláld, telepítsd újra és rakd fel hozzá újra az 1.08ast.

zizz21
Van!

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

minem mûködik? nem tod honnan leszedni?

jojo
Eredeti játékot nem a Daemonba teszek bele, áhhhhh!
Az 1.11 felment, csak azóta a game kilõve, nem mén.
Max ha újratelepítem.
Csak nem akartam, illetve ha uninstallnál hagy
valami vackot, akkor az se fog menni.
Sorry de ez van.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Leslieee
Ember: Ha eredeti a játékod, tehát boltban vetted, akkor fel kell menjen a patch. Ha nem megy fel, akkor ne itt kérdezd h vajh mérnem ha mindent jól csináltál, mivel nem mi programoztuk a játékot.

Ha meg crackelt verzióval játszol, akkor hiába akarod feltenni az 1.11est, mivel még NEM ADTAK KI HOZZÁ CRACKET. Elõször annak kéne utána nézni h van e 1.11es fixed exe, nem a patchel szarakodni.

jojo
Figyu nagymenõ jenõ!
Normális kérdésre elvárható a normális válasz.
2x kérdeztem, 1x válaszoltam.
Lényeg, 1.08 ig rendbe a dolog, az 1.11 verzió viszont
nem fog ebbe a formába menni.
Leslieee!
Elõtte is megértettem, de szerintem te nem, de mindegy.
Az 1.11-t kérdeztem.
Akkor megy 1.08-sal, majd keresek máshol megoldást.
Köszi!

mrall
kiscsibe! 5001 hozzászólásnál járunk!

ebbõl csak 2000 foglalkozik ezekkel a kérdésekkel!!!

sajnos akkor is azt mondom meg kell tanulni olvasni! és a keresõ a barátod!

Leslieee
Figyelj már kb 10x megkérdezted és ugyanazt mondjuk újra és újra.

Hiába veszed ki meg be a cd-t attól még nem lesz patched vazze.

Megfogod a kurva alapjátékot az eredeti exe-vel, és bemásolod neki az 1.08as patchet, elindítod, megcsinálja. Utána felballagsz a gamecopyworld-re és letöltöd neki az 1.08as fixed exe-t. Ha ezzel sem indul akkor te rontasz el vmit.

És hiába ugatsz le másokat, lehet h tahón közlik a véleményüket de sajnos minden nap megjelenik 2-3 tag aki most állt neki warezolni vagy nemtom, lövésük nincs arról mi az a crack, vagy mi az a patch, a cracket akarják patchelni meg mittomén, 1.11et akarják indítani warez verzióban... Most ez nem neked szól hanem azoknak akik a TQ fórumba járnak megtanulni a tört verziós játékok elindítását...stb. Ez nem egy "csináld magad tanfolyam warezosoknak". Bocsi a "kirohanásomért" de ha figyelmesen elolvastad volna a legelsõ kérésed után a szövegeket, biztos vagyok benne h találtál volna választ.

Szia 😊

jojo
Van egy bajom.
Feltettem a peccset a 08->11 re de behalt a telepítés.
Megtaláltam a 01->11 re javítást, de azzal meg nem megy a game.
Betettem a dvd-t a daemonba úgyse.
Originalt után pecs, de az exe-t átírja, szal a reloaded utánna semmit se ér.
Biztos kérdezte már másis, de 30 oldalt nem olvasok át.
Tudtok segíteni?
Csak az szóljon, aki megoldást tud.

épp emlegettem tegnap a pyromanceres cuccot,és erre mi történt reggel...
megyek az avengeremmel ,mondom ugyis haladni kell meg minnyá net level.. ölök és ölök instagibben erre mi van?
jön két earthes csont,és eldobnak 2 pyromancer robe ot... azt már nem is mondom h alapból volt kettö...
ugyhogy akinek pyromanceres robe kell az szoljon mert még van kettö, feleslegbe...
Leslieee
Skacok a Staffban lévõ +X% cold damage is hat a castokra, vagy csak a Staff alapsebzésére? (Mer harcosoknál a fegyverekben lévõ +X% damage kétes sztem)

zizz21
<#hehe><#hehe><#hehe>

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Dave00
nekem nem mûködik!<#conf>

Mittomén, nem használok pajzsot. 😊 Sebezni ott a dual wieldes.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

7000 élet mellett az sokat számít... 😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

jojo
azért van a szemed hogy olvassss! meg van keresõ is!
ha lusta vagy ne írj ide! OLVASSSATOK VISSSZAAAA!!!!!! fuck a loller agyatokba
Figyelj birka, segítséget kértem, nem az agyalásod.
Az anyázást meg a veled egykorúval, pöcs!

Leslieee
Én meg magamra is meg a Dwellerre is 😛

Az Abyss pajzs sztem elég fos a többi pajzshoz képest, viszont baszott jól néz ki ahogy lángol meg füstölög a kezedben. De ez szerintem a játék többi cumójára is igaz. Vmelyik baszott jól néz ki, de szar, másik meg nem vmi csinos, de annál többet ér. Szerintem ezt rakhatták volna egyenes arányban a készítõk.

nalam maga a core dweller sem er 1 pontnal tobbet😊 de tettem egyet enis fireshieldre , de inkabb magamra rakom.

Dave00
nekem 1 patch sem akar mûködni!!!!!!!help plz

Dave00
köccee

csak druidszettem van de az szarásig...
azon a részen szvás van a hunter kasztuaknak az biztos,én is ott szopok az avengeremmel,a sok aurával eggyütt is (meg 3100 élettel) igy is szivószálon kell inni a healt poitonöket néha...
viszont earthnél ki lehet használni egy nagon jó cuccot:
core dwellerre ha rárakod a Heat shieldet,és igy anni sebzéselnyelést kap h az már durva...
és a gólemrõl nem tudják leszedni sem...,nem ugy mint a kariról:S
ezért érdemes akár 1 pontot is rárakni sztem,már az 112 sebzéselnyelés😊
meg van valakinek a robes of sidlos loros ? ajanlanek par cumot erte😄

az télleg nem:😄
mennyit sebez a védés mellett?
Találtam vmi lila abyss pajzsot, 51% block, 270 dmg-ra. Nem rossz.

lenyomtam v 30 titanrunt , es 1iken az utolso lehelletevel megolt😄 de ois behalt.. elszaladtam h megnezzem mit dobott , kinyitom es : Eye of the horus , Myrmidans pedant , Archimedes cogwheel.. hat neztem egy nagyot😊

en tegnap kezdtem el titanrunolni legenden es 53 as vagyok😄

zsirfecske
3 prokopios-t dobott normal titan tegnap mikor kicsit püföltem, vicces.
ölögetem, mert nem tudok egykönnyen átjutni a rárontós sárkányokon uccsó telkinnél epic-en, kéne valami hunter set vagy ilyesmi brühühü...

Lvl 56 vagyok, asszem ideje lenne átmenni legendaryra. 😊

igen lehet a Fraps segítségével.Felrakod mielõtt elindítod a gamet elindítod a Fraps-et és game közben megnyomod az F10-et.oda menti le ahová beállítod. (de alapból ahova felraktad a Fraps-et)

lol

mrall
uncsizunk ilyenkor reggel, a sör is elfogyott! <#wow1><#wow1>

<#violent><#gun><#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog>

mrall
jahh és Leslieee üzeni hogy a ...... anyátokat!

(Ha ezért bant kapok Leslieeee kiherélllek!)

mrall
azért van a szemed hogy olvassss! meg van keresõ is!
ha lusta vagy ne írj ide! OLVASSSATOK VISSSZAAAA!!!!!! fuck a loller agyatokba

mrall
és ha van magyar tq oldal akkor megveszed ember? ne legyetek ilyen lollerek!!!

eredeti game is fos bugos! na akkor vedd azt hallgathatjuk (olvashatjuk ) hetekig a problemeket! lol

mrall
jó az oldalad ha közöd van hozzá! ha nem akkor is jo a wantonly 😊)))))

<#taps><#taps><#taps><#taps><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Dave00
tudja vki h kell képet csinálni?és ha igen akkor hova menti el???

wantonly
Kell hozzá microfos .NET framework.
van

lehet nagyon amator leszde olyan gondom van hogy :
tqvoult leszed, kicsomagol oda ahol a game van c/prog files/tq/...
tqvoultra klikk es hibauzenet. 😞
mi lehet a megoldas hogy el tudjam inditani?

game kivan irva dvd-re es onnan inditom, mer igy nem kell szarozni.

thx answere

Van valami magyar TQ oldal? MEr gondolkozok a gém megvételén azt neten nyomni.

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

littleNorbi
Egyiptom után van még pálya?

jojo
originalt után pecs, de az exe-t átírja, szal a reloaded utánna semmit se ér.

Ne a crackeltet patcheld.