Shorlex#8555
Zolika, már több mint 7000... :D
Ez a thorny maul nevű fegyver miatt van. Az egy legend cucc, és ami az érdekessége, az az, hogy 100%piercing. Így amint láttad, két apollo gyűrű alapból növelli több mint 200%-kal a damage-et, plusz ott van még az összes cucc, ami rajtam van, és jó. Így maga az odysseus armor, aminek nem a a fő célja, de ad plusz damage-et, aztán a hood a koponyámon szintén több mint +100% piercing damage-et ad, aztán az athenas battle greaves plusz damage, és ha majd felveszem, a pendant of immortal rage illetve a myrmidons pendant (az első jobban, a második kevésbé de sokkal jobb resistekkel) valamelyikét, akkor leszek 10000 felett.
De egy hátránya van ennek a fegyónak. Akinek full piercing resistje van, az nagyon ki..szik velem. :D Epicen most úgy mentem végig, mint egy karival sem soha, de legendet elkezdtem és egy disznót leütni 5-6 ütés, mert olyan magas piercing resistje van. szatírt leütni egy ütés és repül még így is... Szóval megszívom én még ezt keményen itt-ott, de a game 90%-ban nincs senkinek olyan magas pierce resistje, hogy az gondot okozna.
Akinek meg van resist, azt meg az instant batter és a petek fektetik földre. :D