• dudovec
    Jezusom , hogy miken tudtok fennakadni:D

Ha lenne barmi tetje is a jateknak, vagy valami... akkor talan lenne ertelme ezzel izelni, hogy ki mit erdemel meg..

Csak szamomra az a fura, hogy mondjuk valaki az elso karakteret csinalja, de mar a legjobb cuccot akarja rá.. Soxor le lett irva, hogy elso karit 1.08 ban kezd, ternioner legyen, es ha mar ugyis ien hulye idorablo jatekkal jatszol , akkor raszansz 1 napot titanrunra, utana meg annyi es olyan karit kezdesz amit akarsz, mert tele vagy cuccal, ugy tudsz nagyonsok dolgot rendesen kiszamolni, meg megtervezni... Kb amiota van cuccom, 1 karit inditottam el ugy, hogy hianyzott neki 1 item, es tessek ott all azota is.. En 1 kibaszott panceler sirok itt a forumban kb nyar kozepe ota, mert eletkeptelen nelkule a karim, de senki nem adta oda, e mellett meg kb kiosztottam vagy 10 garnitura felszerelest (lila) nagyonsok embernek, persze freebe, annyit kertem csak, ha van olyan armor szoljon.. szolt barki is ?? -nem .. Jo meghagytam magamnak is oket, dehat nemart tudni, hogy amit talaltam lila cuccot, azt kb 4-5x kiesett.. Es most nem azt mondom h farmoljatok egesznap epic titant, mert lesz tracker, de attolmeg nyomhatsz titanrunt , mer ha talalsz valami ertelmes cuccot, akar meg el is tudod cserelni 1 trackerre, ha mar nem dobta ki... Egyebkent meg nem cheat! A cheat az az amikor megbabralod a karaktered adatait kulso programmal vagy bug segitsegevel , vagy amikor azokkal a 'hackes' cuccokkal mesz amirol itt irt valaki...