• Jay77
    most vagyok 52es, több helyen is campoltam, hátha ad vmit, de legtöbbször egyre satnyább cuccok jöttek, a majestic ládák majdnem csak fehér cuccot hánytak.... tehát "fejlettebb" vagyok, mint itt kéne, de a gép alkalmazkodik hozzám, azzal ninics gond, csak a cuccok hiányoznak. a titannál az előbb voltam, megint nem adott nem lilát, de még se kéket, se zöldet...
    és mint azt már írtam, az első karakterem kapott egyszer egy labirynth pajzsot, ennyi, az egy warfare volt, rehát stimmelt, de armort még azon kívül egyszer sem kaptam a géptől és a fegyvereket is ritkának mondhatom, de az még elenyészően elfogadható, ha így adna nekem armorokat is, nem pannaszkodnék és nem akarnék "csaláshoz" nyúlni. én sem csaltam sztem még sose sgy játékot nem játszottam úgy, mert ugye akkor tényleg nincs értelme, de így mit csináljak? vegyem fel ílyászként a battlemage páncélom(persze ez kizárt, mert nincs hozzá int-em) és ugorjak bele a warrior csizmába, hogy ne üssenek agyon legenden? ilyeneket dob nekem, ezen kívül pedig minden talált gyűrű az int-re ad pluszt meg %-ot, és a vásárolható cuccok is csak ritkán adnak értelmes pluszt, inkább zok is mindegyiknek +int-je van.........akkor mit csináljak, minthogy inkább kérjek?