Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jupii!
epic szint, act 2: végre, az elsõ lila cucc! ramses sírjában egy nevetséges csontvázharcos dobott egy lila pajzsot, majd nem sokkal késõbb a "sivatagi rém" (utolsó boss) szintén dobott egy lila pajzsot. telkine mondanom se kell csak sárgával árasztott el... az egész act2-n az utolsón kívûl egy boss sem dobott még csak zöld cuccost sem. fura
egyébként valaki írta már és én is ezt tapasztaltam, hogy 1.08 on kicsit gyengébb a drop, mint 1.01-en volt. 1.11-en ki játszik, milyen a cucc-hullás?
kispancsi
Saját MOD készítés magyarúl, elösszõr. olvas|letölt

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

kispancsi
Üdv Neked is kedves emberke!

Válaszolni szeretnék itt az "elsõ" fan oldlaról! 😊
Szerintem jópáran tudják, hogy nem ez lenne az elsõ ezzel a játékkal foglalkozó magyar fan oldal, fõleg azért, mert szerencsére az én oldalam birtokolja ezt a címet ("Az elsõ magyar..."). Így a kép amit belinkeltél, nem az elsõ titan quest rajongói oldal lesz. A dizájn nagyon szép hála TQ Vaultnak, bár tényleg sok fan oldal használja ezen "szineket" így ez érthetõ, bár sokat nem kellett alakítani rajta.
Remélem elkészül az oldal, hogy megtekintsem a gyík-ot, és a letöltéseket és a többit, és a többit... 😊 Üdv.

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

Gunner
töröld le, rakd föl újra, mert gondolom megcrackelted szépen, aztán rakjá föl rá egy 1.08 patch-et és arra egy 1.08 cracket

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

mit csináljak hogy a játék ne lépkedjen ki mert elégé idegesit csinálok egy karit azt ki lép!! azt a karimat nem tudom visza hivni!!!
nekem legendary code of hammurabbi kavics kellene. lehetoleg olyan ami meg nincs osszerakva , 1 darab is eleg. ha van valakinek szoljon , thx.

+30 % lightning damageset meg nem raktam ossze
na jobb lesz gyujtogetnem 😊

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

+25% dmg vagy esetleg +30% light dmg?

zizz21
Hi! Soothsayer-em van(24es) és ott tartok,h lehet már nimfám. Mi a vélemény róla?mennyire van rá szükség?Erõs? Vagy költsek inkább vmi másra a natureon belül?? eddig a farkasokat erõltettem meg egy kicsi rebirth,meg heart of oakból is egy kicsi. :p

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

zeus charmban szerintem a leghasznalhatobb bonus amit eddig adott nekem a 35% attack speed valaki talált már jobbat ?

Gunner
hát krekkeltre 1.08at se 1.11et nem fox felrakni
mellesleg multizni akarsz akkor csak hamichin fogsz tudni, remélem tudod 😉

dunga
Én ott vagyok jelenleg, hogy be szeretném patchelni, hogy tudjak multizni. Nincs eredeti exe-m, csak a krekkelt. A reloaded 1.08-at nem merem felrakni, mert akkor nullázódik a téma... Valami más mód?

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Gunner
használd picit mind2õt, tapasztald ki meikkel kaszálsz jobban, és ráérsz dönteni, egy fõgonosznál elég jól meglehet nézni meik sebzi jobban 😊

Épp most raktam össze egy Legendary Zeus Charmot. A Bonus is light dmg lett rajta (3-20-ig). Pont jó lenne a staffodra 😊
Ha érdekel és van vmi trade alapod, dumcsizzuk meg privátban.
(Ill. ha vkinek kell és tud adni vmit érte, az is privizhet)

Gunner
jade figurine nemrég volt szóban, keress rá tán

Gunner
letöltöd 1.08 reloaded rart és benne van

Sziasztok találam 2 küldetéshez való tárgyat(Jade Figurine, Staff of Khufu) nem tudom mit kell velük csinálni, mert a normál szintet kivittem és nem kellet, van ötletetek hol öket felhasználni, mert vártam a végéig de nem kellett vagy nagyon siettem és nem vettem észre. Ha valaki dudna segíteni, elõre is köszi.
dunga
Eredeti exe-t nem dobná valaki fel Rapidshare-re?

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Edekes Legendaryn a Manticore 68 szintukent meg 70 szintukent is összefutottam vele 😊 bar sokat igy se nagyon ert 😊
csak egy baj van eleg szukosen adja a lilat csak egy conquerors braceletett dobott a magusomnak 😞

alibá a mezőrűl
hát ha a lightningot erõlteted sztem a második jobb neked...

mrall
nahh sikerült!

Köszi a helpet! ennyi volt a gáz hogy az összes sidequestemet elveszítettem de újra meg tom csinálni szal csak bous xp! még jól is jött!

mégeccer köszi

Szerintetek melyik a jobb? Bár gondolom a lila, mert az nem számolja a sebzéseket amire esély van ezért nem tudom mennyit sebez. De gondoltam megkérdezem.

Gunner
Jósok thypon van addig méég 😊

Leslieee
65

Trip to live, live to trip

asszem 65

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

látom ilyet még senki nemvetett fel szerintetek mennyilehet a titan questben a max lvl ha valakimar tudja mer elérte az irja meg mer nagyon kivancsi lennék és tolom ezerrel <#buck>de ha valaki tudja irja.

zsirfecske
najó nemis szar a drop, normal typhon run néha 2 kéket is hoz, télleg csak el kellett kezdeni. mondjuk hunternek nem dob semmit, 20 közül egy szar íjat max. majd epic-en talán.

1.11 reloaded sosem lesz?

Gunner
ird le neki #4660

Gunner
Már csinálják 😊

Lassan tényleg ideje lenne összeszedni ezeket a dolgokat és egy faq-t írni ...

kikkell torolni a karidnal datum szerint az utolso 1 , vagy 2 filet .. de csinalj biztonsagi masolatot a karcsirol mielott csesztedned. aztan lehet megkell majd ujra olnod telkint , nemtom.

öregharcsa
erre már valaki írt egy megoldást itt...szerintem pár oldallal arrébb megtalálod...

#3601...alul van egy keresõ!!!!

http://pspfilez.extra.hu/

mrall
hahóóóóó alvás van vagy mi?

HELP!

mrall
na most kéne egy kis help a negyérdemûtõl!

Legendásan megöltem a telkint görögben (Legendás erõvel) Legendary szinten 😊

És nem tom egyiptomba áthajózni mert a hajós feje felett nincs semmi magyarul nem tok vele beszélni! kiléptem visszalépek megint semmmi!

Marha gyorsan kellene valami marha okos megoldás hogy MI A FASZT CSINÁLJAK!??????

Leslieee
Dehogyis. Állandóan kérdezgetni kell, mert mivan ha vki tök nem figyel ide, és pont akkor szerez belõle kettõt, vagy esetleg megszerzi és nem kell neki.
És valakinek ezek nem értékes dolgok (amut kivéve), mint ahogy nekem sem 50000 Staff.

Most zavar az a 2 sor? 😊

Gunner
hányszor fogod még megkérdezni, kinek van-e ilyen cucca? Ha vki tudja h van nála vmi értékes akkor úgyis megfogja tartani mostmár 😊 És ha szüksége lesz vmire akkor 1x beirja ide és akkor eljön te idõd, türelem 😉

Leslieee
Jaja a magyarok általában semmit nem olvasnak el, de itt kivételesen nem is kellett mert az elsõ inventory rendezés után automatice elõjön a szöveg a karival kapcsolatban 😊)

Alexander/Achilles armor, Aphro Favor, Conq Bracers vkinél? 😊))

Scareface
Ok, kösz a segítséget, most jó volt, de elsõ nekifutásra is ment vaultmon, de akkor kifeküdtek a karik!

zizz21
Minden kutyu után egyszer úgy kell elindítani,h közben megy a vault. 😄 Nekem is megy jól,nincs vele gond... egyellõre. :p De hát mint tudjuk ez a Titan Quest! 😄😄😄

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Tudtam! 😊 ---> #4650
Bár így lenne ötösöm a lottón ... persze ahhoz kéne lottószelvényt is venni 😄

Sose értettem az emberek miért nem olvassák el egy adott progrmahoz a readme file-t.
TQVaulthoz is mellékeltek. És meglepõ módon le is van benne írva, hogy kell használni.

Ejj , korán van még, írni sem tudok =D

Legalabbis nekem errorral kivag,ha ha a vaultbol probalom inditani a jatekot

Köszi.

Scareface, mint irtak, elinditod Vaultot, cuccolsz, végaztél exit és elinditod Vaultmont, utana pedig a cureromos exevel inditasz.

Leslieee
Figyu havernál is ez volt. Szal, amikor kutyulsz vmit benn a kariddal, utána a vaultmon vagy mivel kell elindítani (de ezt ki is írja) a játékot, és utána tod csak betölteni a karidat. Állítólag csak egyszer kell ezzel indítani (nemtom h minden kutyu után egyszer, vagy összesen egyszer), utána fut normálisan is. Nekem eddig nem volt vele para, bár csak egyszer használtam 😊

Scareface
Na nekem Unleashed van 1.08-al, curerommal indítva, de ez a vault leganyézza a karaktereimet, amelyikeket megnyitok vele.Szal mi ilyenkor a teendõ?
Karaktereket visszatettem, de nem tudok cuccolni, mert megint leoffolja a karaktereket.

Leslieee
Egész jó ez a vault. Alig fér bele vmi 😄DDDD

hello, csak néhány tanács, a tévedés lehetõségét fentartom 😊
mivel a spear-ekhez sok dextery kell és kevesebb strength mint egy harcosnak ezért az armor handlinget érdemes kimaxolni (meg felette mindet: shield smash, disable, pulverize), batter és rend armor szerintem felejtõs, azokról vedd le a pontokat, meg a battle avarnessre is elég csak 1 pont, inkább csak a felette levõket maxold (focus, iron will). érdemes rakni pontokat a rally-ra nagyon jól jön sokszor az azonnali health restore, rengetegszer megmentett már izmosabb monsztáknál, mikor nem elég gyors a potik regenerálása. az adrenalin meg a passzivjai szintén maxolásért kiáltanak. a hunter ágból az art of the hunt, meg a passzivjai jók pakold oda is a pontokat, colossus form nekem annyira nem jött be: kevés az a 24 sec, finishingnek jó, de akkor kombináld majd a take down-nal meg a passzivjaival. ha marad még pontod a study prey tûnik még jó választásnak.
na sok sikert.
Gunner
sok sikert kívánok hozzá, figyelemmel fogom kísérni, és ha úgy látom vmi hiányzik akkor linkelek/irok neked 😛

stevenson1988
a kézi könyv linkjét kössz, ja és halottam ezekrõl a már elkészült rajongói oldalakról, és tudom hogy amik rajtuk találhatóak az könnyen összeszedhetõ máshonnan és komolyabb információhalmazzal nem bírnak, ezért is vágtam bele egy komolyabb oldal elkészítésébe...

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/