Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
epic szint, act 2: végre, az elsõ lila cucc! ramses sírjában egy nevetséges csontvázharcos dobott egy lila pajzsot, majd nem sokkal késõbb a "sivatagi rém" (utolsó boss) szintén dobott egy lila pajzsot. telkine mondanom se kell csak sárgával árasztott el... az egész act2-n az utolsón kívûl egy boss sem dobott még csak zöld cuccost sem. fura
egyébként valaki írta már és én is ezt tapasztaltam, hogy 1.08 on kicsit gyengébb a drop, mint 1.01-en volt. 1.11-en ki játszik, milyen a cucc-hullás?
Válaszolni szeretnék itt az "elsõ" fan oldlaról! 😊
Szerintem jópáran tudják, hogy nem ez lenne az elsõ ezzel a játékkal foglalkozó magyar fan oldal, fõleg azért, mert szerencsére az én oldalam birtokolja ezt a címet ("Az elsõ magyar..."). Így a kép amit belinkeltél, nem az elsõ titan quest rajongói oldal lesz. A dizájn nagyon szép hála TQ Vaultnak, bár tényleg sok fan oldal használja ezen "szineket" így ez érthetõ, bár sokat nem kellett alakítani rajta.
Remélem elkészül az oldal, hogy megtekintsem a gyík-ot, és a letöltéseket és a többit, és a többit... 😊 Üdv.
- kisPocok -
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
na jobb lesz gyujtogetnem 😊
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
mellesleg multizni akarsz akkor csak hamichin fogsz tudni, remélem tudod 😉
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Ha érdekel és van vmi trade alapod, dumcsizzuk meg privátban.
(Ill. ha vkinek kell és tud adni vmit érte, az is privizhet)
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
csak egy baj van eleg szukosen adja a lilat csak egy conquerors braceletett dobott a magusomnak 😞
Köszi a helpet! ennyi volt a gáz hogy az összes sidequestemet elveszítettem de újra meg tom csinálni szal csak bous xp! még jól is jött!
mégeccer köszi
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
1.11 reloaded sosem lesz?
#3601...alul van egy keresõ!!!!
http://pspfilez.extra.hu/
Legendásan megöltem a telkint görögben (Legendás erõvel) Legendary szinten 😊
És nem tom egyiptomba áthajózni mert a hajós feje felett nincs semmi magyarul nem tok vele beszélni! kiléptem visszalépek megint semmmi!
Marha gyorsan kellene valami marha okos megoldás hogy MI A FASZT CSINÁLJAK!??????
És valakinek ezek nem értékes dolgok (amut kivéve), mint ahogy nekem sem 50000 Staff.
Most zavar az a 2 sor? 😊
Trip to live, live to trip
Alexander/Achilles armor, Aphro Favor, Conq Bracers vkinél? 😊))
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Bár így lenne ötösöm a lottón ... persze ahhoz kéne lottószelvényt is venni 😄
Sose értettem az emberek miért nem olvassák el egy adott progrmahoz a readme file-t.
TQVaulthoz is mellékeltek. És meglepõ módon le is van benne írva, hogy kell használni.
Scareface, mint irtak, elinditod Vaultot, cuccolsz, végaztél exit és elinditod Vaultmont, utana pedig a cureromos exevel inditasz.
Karaktereket visszatettem, de nem tudok cuccolni, mert megint leoffolja a karaktereket.
mivel a spear-ekhez sok dextery kell és kevesebb strength mint egy harcosnak ezért az armor handlinget érdemes kimaxolni (meg felette mindet: shield smash, disable, pulverize), batter és rend armor szerintem felejtõs, azokról vedd le a pontokat, meg a battle avarnessre is elég csak 1 pont, inkább csak a felette levõket maxold (focus, iron will). érdemes rakni pontokat a rally-ra nagyon jól jön sokszor az azonnali health restore, rengetegszer megmentett már izmosabb monsztáknál, mikor nem elég gyors a potik regenerálása. az adrenalin meg a passzivjai szintén maxolásért kiáltanak. a hunter ágból az art of the hunt, meg a passzivjai jók pakold oda is a pontokat, colossus form nekem annyira nem jött be: kevés az a 24 sec, finishingnek jó, de akkor kombináld majd a take down-nal meg a passzivjaival. ha marad még pontod a study prey tûnik még jó választásnak.
na sok sikert.
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/