Shorlex#8317
Hát, felőlem nyomhattad volna végig 2 karddal, de azért örülök, hogy megjött az eszed. :D
Mondtam én hogy előbb utóbb erre kerül sor... annyian írták már a dualról, hogy az egy óriásszar magasabb fokozaton, hogy én pl. soha, egyetlenegyszer sem próbáltam ki, pedig isten tudja hány warfare karit nyomtam már...
Egyébként vicces, de múltkor beszélgettünk róla, és lehet hogy egyszer mégiscsak kipróbálom, mégpedig tudod hogyan? vannak ilyen százalékos health regen relicec (van vmi egyiptomi is, meg a viny growth) és minden armort (azaz tényleg mindet) ilyenekkel feltűzdelek, semmi kék és lila cucc, csak zöld armorok lesznek relicelve. a kezébe adok majd később 2 olyan lila fegyót, ami +50 health regent ad darabonként. az alapból 100 health regen, plusz armoronként több100%, így kijöhet vele akár 1000-1500 közötti (vagy még több, nemtom, de nem hiszem) másodpercenkénti health regen.
igaz, hogy olyan iszonyat resisthiányban és a legend cuccok adta gyönyörűséghiányokban fog szenvedni, hogy az fájni fog, de végül is kit érdekel mondjuk 1200 health regen mellett? :D Még a DPS is lehet viszonylag alacsonyabb (relatíve, me objektíve azért annyira alacsony persze nem lehet) mert van időm túlélni. Mondjuk egy conqueror. Attribute pont csak str és élet, és dual wield ilyetén módon.
Kipróbálom, eskü. :D