Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunner

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
minnyá adok link hozzá

Gunner
Ajánlom figyelmedbe a kézkikönyv felhelyezését mint játék kezelési útmutatót 😊

Gunner
töltsd le újra v. máshonnan ha tudod, elindításához pedig framework 1.1 kell ahogy láttam

stevenson1988
Üdvözletem emberek!

Mit szólnátok ha készülne egy komolyabb Titan Quest rajongói oldal!?
Nos a döntést meghoztam nélkületek, így már az elkészítés folyamatban van...
Amivel kész vagyok aaz a dizájn, illetve a Gy.I.K. egy jó része... (tudom, még vajmi kevés)
Amiket pedig tervezek: Részletes leírás a játékról, azaz mi micsoda, mi miért van, és egy alaposabb skill leírás mesterségekre lebontva. Lesz még persze letöltés és a többi, és a többi...
Aki kiváncsi mennyire bénán fog majd kinézni az a következõ linkre kattintva megnyugodhat: A dizájn

És hogy miért írtam most ide?
Mert szeretném a segítségeteket késrni az oldal mihamarabbi elkészültébe!
Ehez nem kell jártasság a honlapkészítésben, hogyha linkeket gyûjtesz a hasznosabb holmikról, vagy az esetleg birtokodban lévõ kis TQ kézikönybõl begépeled a fontosabb infókat már az is nagy segítség számomra!

Tehát a segítõkész emberek jelentkezését várom PÜ-ben vagy a kövi email címre: [email protected]

Tegyünk a magyar TitanQuest közösségért együtt!

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

mrall
lessszi come on fel msn-re

Gunner
eredeti exe-vel lehet futtatni securommal, securom nélkül te nem tudsz vault-al indítani
akinek meg reloaded exéje van az meg tudja vaultot is használni, ennyi

Leslieee
Valakinél fölös : Alexander's Cuirass, Aphro Favor, Conqueror's Bracers?

Ár megegyezés szerint 😊

Trip to live, live to trip

Nekem is ez volt a bajom, én ráhagytam

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Helló!

Vki akinek Wardene(defense/hunter) van, segítsen már pls mert annyira nem tudom mit érdemes fejleszteni rajta.
Itt van az összeállításom: Skillek

AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2

Leslieee
Táska editor? CSALÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS 😄D

Trip to live, live to trip

killecske
Hi

Letöltöttem TQVault_1.4.zip de ugyanazt írja "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc0000135)."
Help 😞

Nekem is biztonsági másolatom van csak, mégis megy. Akár vaultmon-ból indítom tq-t, akár kintrõl.
Akkor ez úgy tûnik megint egyedi, gépfüggõ dolog.
Ami nem meglepõ ennél a játéknál 😊

Igazad van, a vaultmon eleg ha megy, viszont a vaultmonnal inditva nekem speciel nem megy, mivel nem eredeti exevel futtatom hanem securommal. Akinek eredeti a játék, vagy kiírt eredeti exevel jatszik, anak oké.
A nyakamat rá mertem volna tenni, hogy lesz ilyen kérdés, hogy nem megy 😊
Sõt, 101%, hogy lesz is még 😄

Egyébként a vault-nak nem kell mennie, mikor elindítod tq-t.
A vaultmon a lényeg, hogy menjen. És az is tökmind1, hogy a vaultmon-nal indítod tq-t vagy saját ikonjával.

A cuccolós progit ne zárd be cuccolás után, úgy indítsd el a játékot hogy fut a háttérben a tqvault és a tqvaultmon.exe is, de ne a tqvaultmon-on belül indítsd a játékot, hanem a szokott módon. Amikor belépsz a játékba, minden karaktert akinek a zsákjában matattál tölts be egyszer, aztán kiléphetsz velük. Ezután mindaddig jo lesz, ammíg újra nem használod a tqvaultot, akkor megint ugyanez, egyszer betöltöd a karit a háttérben futó tqvault-tal és minden sirály:-)
Hm, nekem ettõl a cuccolos progitol eltünik a karim =/

bneten senkit nem bannoltak meg loaderert, es az is azt a celt szolgalja mint ez a progi. amugy aki csalni akar az nem ezt fogja hasznalni hanem komolyabbat....

Tudod mit? Igazad van, ez egy editor 😊

A cuccokból ki tudja venni a belerakott charmokat.

Aki viszont ezt a funkcióját használja, az tényleg cheat-el, mert az eredeti játékban ilyesmit nem lehet. Ez a játékmenetet befolyásolja.
Hasonlóan, mint az a mod, amivel epic (kék) és legendary (lila) cuccokba is bele engedi rakni a charm-okat. Bár ez a demoban még gyárilag így volt, a véglegesben már ezeket nem lehet charm-ozni, így ez is cheat.

Én nem mondtam hogy cheat, hanem hogy editor. És bárhogy nézem még mindig egy editor, nem kari hanem táska editor.

nem értem mi a gond. 😄

Nem tudsz benne változtatni a karin semmit.
Még a karin lévõ cuccokat se mutatja meg, csak az inventory-t és a zsákokat. Csak kivenni és betenni tudsz tárgyakat.
Magyarul amit egyik kariddal megtaláltál azt át tudod adni egy másik karidnak.
Ennél többet nem tud a progi.
Ha ez cheat, akkor én is cheatelek, mert erre használom.
De akkor mindenki cheatel aki a haverjával cuccol online vagy bárhogy 😊
Ez a progi csak ezt helyettesíti, hogy egyedül is tudj cuccokat saját karijaid közt cserélni, ha haver éppen nincs online, hogy segítsen.

DooDoo lekoteleznel ha egy klajne magyar forditast is mellekelnel ha lehetne esetleg 😊

kispancsi
már szeirntem ez is sok... :S

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

Szerintem ha lehet benne változtatni a kari bármilyen dolgát (pl táska) az már editor. 😄

Szerencsére az (még!)nem editor, csak egy ártalmatlan kis cuccoló progi, amivel egyik karidtól a másiknak lehet adni a cuccokat. Na meg tárolni, ha már nem fér el a zsákokban.

Halkan jegyzem meg, ha vki letölt egy állományt, aminek már a nevében is benne van, hogy "source" és miután nem tudja miért nem inicializál ... hát ... inkább ne menjünk bele 😊

Ne a source-t tölsd le mert abba a forráskód van 😛 amúgy errõl van szó, kis progi amivel karik között lehet cucckat cserélni, meg tárolni lehet õket hogy ne játékban foglalják a helyet az inventoryban...

kispancsi
Editor... errõl beszéltem... már kezdõdik is 😄 TERJED!

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

Azt olvasom valami editor.

Hát az meg mi a túró?

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

killecske
Hi

Letöltöttem a Tq-hoz a TQVault_Source_1.4.zip-et és azt írja hogy az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ.
Help

SötétBarom
Nekem van egy hunter - rouge karim 11es, csak most nem azzal tolom.. Már találtam neki pár cuccot a soothsayerrel, eccer elkezdem aztis..
Amin röhögtem egy jót, az a Telliam's Will nevû íj ;DD
(érted, William Tell, lol)

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Én azért nem nature-t választottam hunter mellé, mert mindenki azt választja 😊

Nyilasat én is szándékozok, már vagy 4 íjat gyûjtöttem neki beginnertõl haladóig, de még nemtom hogy nature vagy vmi mást 2. masteryje legyen.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Kispocok:rendben😄 meg van már mejik cd key.. szerencsére nem kell.. mindegyiket végig probálnom😄
kispancsi
jelenleg rohadtúl nem tok bejelentkezni lehet hogy lassítani kéne a töltést > áá nem 😄 igyekszek fel pill

- kisPocok -

tom hogy te adtad😄 kerestelek is mán msn en.. de sohan em vagy fent:S😄
Közben ottvannak a Reloaded-es kulcsok.
Ha mákod van, nem kell 7-szer installálnod 😄

act 2 vége lv 30 normal:Ð
akar vki tradelni?lennének elég jo kis cuccaim
ja meg van pvp mod is ha vkit érdekel😄 tolhatnank egy-kettöt

kispancsi
én adtam a reloaded-et

- kisPocok -

kispancsi
sry felmegyek akkor 😛

- kisPocok -

A karakterek meg cd kulcshoz vannak kötve. Ha nem azzal a cd kulccsal teszed újra, nem fogod a régi karaktereidet látni.
Szóval jó lenne ha tudnád melyik is volt az a kulcs 😊

Unleashed kulcsokat tudok csak adni, mert én is azt használom. Reloaded-est meg majd vki más, aki tud:

09e9-aa2c-7140-f020-d009
99e9-aa2c-7140-f029-d009

Ha nem látod a karidat majd, akkor tudd, hogy nem e közül a 2 kulcs közül installáltad elõször 😛
Próba-cseresznye 😊

kispancsi
elösszõr telepítesz > utána patch 1.08 > 1.08-as Cracked exe másolása > Run

- kisPocok -

thx a cd keyt
jajah!!!... Kispocok.. figy hogy hogy nem vagy msn en?:S😄😄😄
kispancsi
olvass vissza már fent van többször is de:

a9e9-aa2c-7140-f02a-d009
b9e9-aa2c-7140-f02b-d009
c9e9-aa2c-7140-f02c-d009
d9e9-aa2c-7140-f02d-d009
e9e9-aa2c-7140-f02e-d009

- kisPocok -

kispancsi
TQ-HU innen? <#circling><#vigyor2>

dehát másnak is felment:S mások is tolják tört verzioval:S
Ezt írtam az elõbb, de látom nem vágtad le elsõre. A patch csak akkor megy fel, ha nincs feltörve a game 😊

áhh... most letöröltem.. a gemt.. megprobálom ugyh ogy ujrateszem.. és megint megprobálkozok a patchel.. de most meg nem tom a cd-keyt:S😄 vki leirná nekem gyorsan plz?:S
nem... a tört patchet akartam rátenni.. amit a tq-hu oldalról szedtem... de tepeliptésnél vmi hibát jelez.. de nem látok belõle semmit:S szal nagyon nem vágom.. tudnál segiteni?.. hogy mit csináljak?. jah.. és tört verzioval lehet neten tolni?.:S ha sikerülne feltenni 1.08 at? köszi.