23078
  • Shorlex
    Na jelentem, hogy az 1300 health regen/sec kari egy nagy szar. Úgyhogy szerintem senki ne próbálja ki...
  • Mephike
    Ez a pajzs, ami miatt dobtam az egyik kardot:
    Ancile
    51% Chance to Block 270 Damage
    135 Damage

+28% Damage
    +31 Strength
    +65 Offensive Ability
    +73 Defensive Ability
    -35% Shield Recovery Time
    +22% Chance to Avoid Projectiles
    +2 to All Skills in Warfare Mastery
  • Mephike
    Idézet következik:
    "- Implemented the ability to turn the day/night cycle on and off. Day/night cycles are currently on by default.
    To turn day/night cycle off, go to the My Games\Titan Quest\Settings directory and open the options.txt file after changing any option in game. Find the setting called "dayNightCycle" and change its value to false. If the setting does not exist, add the line "dayNightCycle = false" to the end of the options.txt file."
  • zolika22222
    Köszi, próbáltam megkeresni, sikertelenül. Ha valaki, aki tudja, hova kell beírni, írja le, kösz.
  • Shorlex
    Bérhol, ahol le van írva, hogy mi változott 1.20-ban, ott megtalálod. Bocs, csak azért nem mondom el, me így fejből magam sem tudom. Nézz meg egy oldalt, ahol leírják at 1.20-at mint olyat, és benne lesz. Valami daynightcycle=false értéket kell beállítani egy fileban, azt keresd.
  • Shorlex
    Revidiálom magam. Conqueror mi a fenének, hiszen nem is használ pajzsot. De hülye vagyok, ez már fáj... :D
    Kipróbáltam előzetesen. Hát, őrült jó nézni komolyan, ahogy legenden áll körülötted négy-öt szatír, ütnek mint a gép, és jó ha 10 perc múlva megy le az életed, addig biztos nem. Mindez normalnak megfelelő armorokkal. :D
    Akinek kedve van, 1200 health regen húzható ki a kariból másodpercenként, ha szerencséd van az armorral és a gyűrűkkel-amuval, akkor talán 1300. Mintha folyamatosan innád a löttyöt, annak is a kezdőlöketét. :D
  • zolika22222
    Valaki mondja meg, hogy lehet az 1.20-ban kikapcsolni az éccakát. Köszi, sehol sem találom.
  • Shorlex
    Emberek, ezt elmondom.
    Olvastam valahol egy TQ-s oldalt, aminek a lényege a következő volt: bemutatták a mastery-ket és a nagy kérdés az volt, hogy melyik a legjobb kari ez alapján.
    Megoldás:
    sorbaállították az attribute, a str és nrg pontok szerint a masteryket, azaz hogy a 32-es skála végére melyik mastery hova jut. Ez alapján kialakultak listák (pl. hogy healthben a defender a legtöbb, ilyesmi), ezek kaptak annyi pontot, ahányadikak a listán, majd összeadták a pontokat (az összes lista pontjait) és amelyik karinak a legkevesebb volt, az nekik a legjobb (druida, me a listán az első a storm lett a második a nature). Azt nem tudom, hogy mi lett azzal, amikor egy karinak adott attribute-ban nincs fejlődése...

Na ez számomra a nap összehasonlítása, alias melyik kari a legjobb matematikailag... Anyám, de szánalmas...
  • Jay77
    Hello!
    van egy tuti tippem, ha vki gondba lenne felszerelésekkel, illetve soxorosításra gondol, nem kivitelezhetetlen.....hasznos dolog ez a hamachi :)
    a haverral már pár dolgot lemásoltam, most keveredtem el én is a brigandommal legendbe, de asszem kicsit itt már ez tényleg csecs....szívesen fogadnék előrehaladottabb "kollégáktól" hasznos cuccokat, pláne szívesen kipóbálnék tracker's settet :) esetleg csinálnék belőle egy kópiát :)van egyelőre hunter setből (epic) páncélom és kesztyűm, ha kell vkinek, megoldható, illetve keresném még a sapit, meg a csimmát, bár az epic ugye már keves, de jó, ha megvan....
  • Shorlex
    Hát, felőlem nyomhattad volna végig 2 karddal, de azért örülök, hogy megjött az eszed. :D
    Mondtam én hogy előbb utóbb erre kerül sor... annyian írták már a dualról, hogy az egy óriásszar magasabb fokozaton, hogy én pl. soha, egyetlenegyszer sem próbáltam ki, pedig isten tudja hány warfare karit nyomtam már...

Egyébként vicces, de múltkor beszélgettünk róla, és lehet hogy egyszer mégiscsak kipróbálom, mégpedig tudod hogyan? vannak ilyen százalékos health regen relicec (van vmi egyiptomi is, meg a viny growth) és minden armort (azaz tényleg mindet) ilyenekkel feltűzdelek, semmi kék és lila cucc, csak zöld armorok lesznek relicelve. a kezébe adok majd később 2 olyan lila fegyót, ami +50 health regent ad darabonként. az alapból 100 health regen, plusz armoronként több100%, így kijöhet vele akár 1000-1500 közötti (vagy még több, nemtom, de nem hiszem) másodpercenkénti health regen.
    igaz, hogy olyan iszonyat resisthiányban és a legend cuccok adta gyönyörűséghiányokban fog szenvedni, hogy az fájni fog, de végül is kit érdekel mondjuk 1200 health regen mellett? :D Még a DPS is lehet viszonylag alacsonyabb (relatíve, me objektíve azért annyira alacsony persze nem lehet) mert van időm túlélni. Mondjuk egy conqueror. Attribute pont csak str és élet, és dual wield ilyetén módon.
    Kipróbálom, eskü. :D
  • Mephike
    Shorlex jó hírem van. Letettem a 2 kardot, és az egyik helyére felvettem egy pajzsot:))) A miértre a válasz, hogy valami "atom-brutál" pajzsot sikerült összekaparnom és kár lett volna nem hordani. Halom resist és +2 a warfare skillekre. Szóval most lehet örömködni:D Ez a +2 skill meg nagyon morcos:)
  • Demeter
    Ok megvan, köszönöm! :)
  • rage
    A patchet a PCDome-on másik linkre tették
    Ide :

Patch 1.20
  • Demeter
    Nagyon köszönöm mind a patch-et mind a crack-et a progihoz. Illeve a válaszokat a kérdésemre.

Thx!
  • Mephike
    Jó szórakozást a játékhoz, szerintem a Dio óta nem jött ki ennyire jó progi ebben a kategóriában.:)
  • rage
    Titan Quest - Patch 1.20

1.20 Crack

A crackhez annyit, hogy mikor játszol, ne a launchert, hanem magát a Titan Quest.exe-t indítsd el, s akkor egyáltalán nem fogja kérni a DVD-t.
  • Demeter
    Nagyon köszi srácok a hasznos infókat a patchet illetően. Már csak egy link kéne ahonnan lehúzhatnám.

Thx!
  • Falabu #8309
    Itt Keress rá a Titan questre és ott megtalálod!
  • foldi6
    Szevasztok dobjatok már 1 linket ahonnan lelehet húzni a titan quest mini image fájlt. köszi
  • Shorlex
    Csatlakozok rage-hez. egy kis kiegészítéssel.
    valóban, az 1.20 nagyon sok változtatást hozott, sok karit alapjaiban érintő dolgokat is. így ha 1.20 előtti patchekkel kezdesz és építesz karit, majd áttérsz 1.20-ra (mondjuk a kiegészítő miatt ami 2007-ben jön) nagyon sok meglepetés fog érni (kellemetlen).
    Akkor inkább kezd 1.20-ban és ugyan nehezebb, vontatottabb vele a game, viszont nem lesz olyan, hogy egy karit felépítesz valamire, aztán utólag kiderül, hogy az egészet el lehet felejteni, kezdheted előről.

A másik oldalon viszont az van, hogy 1.20 előtt a titánt leverni nagyon könnyű volt, az olymposon át lehetett futni secperc (ez volt ugye a titanrun) és így lehetett egy csomó epic és legend cuccot szerezni leggyorsabban (egymás után 30 run, és már tele voltál). 1.20-ban a run felejtős, így ott szinte mindent pályán szerzel, ami valljuk meg őszintén lassabb és amilyen szemét a drop...

Úgyhogy szerintem kezdd eleve 1.20-ban, de ha inkább karit építesz (akár úgy is, hogy eleve 1.20-ra számolsz) akkor kezdhetsz akár 1.08-ban, vagy valami ilyesmiben is, aztán majd áttérsz 1.20-ra időközben.
  • zsirfecske
    ja nem rakta be a képet ez a szar, de amúgy
    erről beszélek

előbb beléptem sok idő után game-be csak kipróbálni brigandot dárdával, hát mitnemondjak esélytelen vele legend olympos (1.20 alatt főleg). level61, full takedown, volley és lethal strike, 4300 hp, 190% alap attack speed és 6000 alap dps ide vagy oda, közelharc ilyen lények ellen felejtős, lenyomnak bélyegnek pár sec alatt.

éljenek a full íjászok, majd ha lesz kieg lehet visszatérek a game-hez level75 erejéig. csák
  • rage
    Hello

Én a legutolsót tettem fel (1.20)
    Egyrészt ezzel stabil, másrészt majd lesz hozzá kiegészítő, annak úgyis kelleni fog.
  • Demeter
    Üdv srácok!

Csak egy gyors kérdés a szakértőkhöz. Most fogom leszedni (tudom némi késésssel) eme progit és érdekelne, hogy milyen patchet (már ha van) kell hozzá feltenni?

Thx!
  • zsirfecske
    új fegyverhez külön új csapdosás effekt is jár? zsíír
  • Shorlex
    tuti behozol. :D
    Én nem vagyok az a szétrohanom a belem, úgy rohanok a pályán típus, úgyhogy előbb-utóbb majd én kullogok. :D
    Szóval most orienten vagyok, de szívesen elbarmolok göröghonban még egyszer, úgyis az a kedvenc actem.
    Vagy azt is csinálhatjuk, hogy nyomom kicsit a slay-el, amíg orientbe nem érsz, aztán onnan együtt. most vagyok shansungban, ma szerintem átlépek epicre... meglátjuk
    MSN-en be leszek jelentkezve mostantól.
  • dudovec
    amugymeg inditottam 1 karit , hogy vagy osszejon v nem.. 13 as, nemtom meg h lesz e vele valami , jatszal csak , aztan vagy behozlak 1x vagy nem:D
  • Mephike
    Van pár új kép az új kiegészítőről. A www.gamekapocs.hu oldalon megtekinthető. Fincsi lesz! :))) Nagyon jó kis képek ezek, úgy érzem ezzel a kiegészítővel már nagyon jó kis progi lesz a TQ.
  • dudovec
    ja mer gondoltam msn en valaszolok ha mar meg adtad...:D
  • Shorlex
    Na mi a helyzet?
    Írtam neked, oszt még nem kaptam választ...
  • dudovec
    de az marciusban lesz nemde?:P
  • zsirfecske
    ha kieggel játszani akartok majd az úgyis 1.20 alapú, én várnék addig egy új kari kezdésével.
  • dudovec
    ja amugy ugy jaccanek ja , ha kezdunk 1 karit egyutt aztan hajra 1000 el
  • dudovec
    van msn ed?
  • Shorlex
    Meg írd meg hogy mikor szoktál/szoknál gamézni, és hogyan tudunk kommunikálni, ennyi. Ja és tuti nekem van a rosszabbik netkapcsolatom, úgyhogy hostolni Neked kéne ha nem baj...
  • Shorlex
    Tudom, köszi, nekem is megy mint a vonat. 1.08-ban IC lett volna, most csak ócska személy... :D

Hát, felőlem nyomathatunk egy karit, ha kipróbálod az 1.20-at vele. Annyi van, hogy a warlockot most kezdtem (mielőtt megkérdezed, igen, egy sage-et is, de egyszerűen nekem nem jön be, nem tom miért) és tartok vele Egyiptomban, mire olvasod a memphis utáni két küldi talán már meglesz. Most vagy felzárkózol valami karival, vagy ha mindenféleképpen legelőről multuiznál, akkor én megyek vissza helosig (elég vicces lenne lvl 21-es karival írtani a jónépet, Neked viszont dögunalom, ahogy írtok mindenkit, és Te alig csinálnál valamit), vagy én is kezdek Veled együtt egy karit, csak azt nem tom milyet.
    Ez a három lehetőség van, válassz. :D Gyönyörű a demokrácia, igaz ócska és antihatékony... :D
  • dudovec
    Figyelj, en meg 1 karinak adnek eselyt... szal ha akarsz 1x kezdhetunk 1 karit 1.20 ban es akkor felrakom:)

Amugy a warlockom eredetileg ugyvolt epitve h 60% recharge, es ww ztem vele jobb clicken + calculated strike.. olyan lvl 45 korul raktam neki csak fel az instant cuccot. de addigis siman haladt, szal nincspara;)
  • Shorlex
    persze nyilván.
    Olyan kariknál, ahol a skill életideje nem egy pillanat (elsősorban időszaki petek) ott nyilván elég ha 60-70% a recharge, hiszen él az a skill fél percig-egy percig, stb.
    De pl. egy lethal strike, egy bolt, ilyesmi az 100-at igényel, mert egy ütés (idézés) az egész és utána várakozhatnál egy életen át. :D
    Emlékszel pl. hogy tetszett a necrod. Ott az outsidered és a covenant miatt Neked is elég lett volna a 60%, de zászlót pakolni, meg hornozni nem ment volna 100 nélkül. Olyan kari meg, ahol kizárólag valamennyi ideig tartó skilleket használsz, pillanatskilleket nem, nem is tudom hogy van-e. Így megint eljutottunk odáig hogy igazán értelme a 100-nak van... :D
    Brigand, nos igen, korábban én is mondtam hogy DPS-ben az lehet a legnagyobb íjász és egy instant lethalos, íjász aurás, volley-s, studys kari, húha, az mindenkit lecsap egy pilanat alatt. Csak ott meg a petek hiánya jelenthet néha gondot, bár ha jó az a brigand talán nem is számít, fene tudja. Egyszer ki kellene próbálni.

Egyébként dudo, már párszor gondolkodtam hogy rávegyelek-e az 1.20-ra, de én is csak egy dolog miatt szeretem: az éjszakák kikapcsolása miatt, különben valóban egy nagy ramaty. A jó kis refreshes kariknak annyi, terniont szétcsapták, egy csomó jó dolgot szétcsaptak, vontatottab, hosszabb, unalmasabb a karikezdés, szóval elég tré... 1.08-ban (ami a másik gépemen azért még mindig megvan :D) egy kari egy actje 5-6, vagy egy kicsit több óra volt normalon, feljebb ennél is picit gyorsabb értelemszerűen, most 1.20-ban apám olyan vontatott, hogy az iszonyú...
  • dudovec
    ez megin attol fugg, hogy nincsmeg a 100% rechargeod... vagy egyaltalan nincs recharge cuccod, mert van olyan kari ami eros tud lenni mondjuk 60% korulivel is siman...

az ijaszok teny h nagyon erosek lettek 1.20 ban.. igen talan az a legjobb.. brigand mondjuk..

mint mondtam nemtom mien a shard most 1.20 ban, de szerintem oracle shardal, 2 pettel , whispel meg vision of deathel fasza lehet... mondanam a dark covenantot is , dehat az edes 1.20 aztis elbaszta..
  • Shorlex
    Slay és minden más íjász (weapon swaposok főleg)!!!
    De a kérdés jó, ha recet elvesszük egy karitól, ami arra épül, akkor valóban nagyon érdekes...
    Szerintem azért nem jó ez az összehasonlítás, mert pl. amit most csinálok warlock, az ha nincs lethal strike instant, akkor nem közelharcos nálam - kevés élet, rogue pet nincs, legenden használható igazán ütős, bossok elleni cucc nincs. OK hogy a spirit mastery mint a game egyik (ha nem "A") legerősebb mastery-je ott van mellette, de akkor is...
    Szóval az instantolás nélküliség, mint olyan szerintem egyik másik kari halálát jelentené, úgy nem is lenne az az igazi kari, ami az adott kariról szól. Ezért mondtam az íjászokat, azok általában nem függnek instantolástól, illetve a mágusokat. A lényeg, hogy messziről lőjön. :D
    Vagy ott lehetnek még a közelharcosok, de azok között is csak olyanok, amik marha jól védekeznek, vagy nagyon sok életük van, különben ott is baj lehet (champion, conqueror, ilyesmi).
  • zsirfecske
    éljen minden brigand!