Shorlex#8290
persze nyilván.
Olyan kariknál, ahol a skill életideje nem egy pillanat (elsősorban időszaki petek) ott nyilván elég ha 60-70% a recharge, hiszen él az a skill fél percig-egy percig, stb.
De pl. egy lethal strike, egy bolt, ilyesmi az 100-at igényel, mert egy ütés (idézés) az egész és utána várakozhatnál egy életen át. :D
Emlékszel pl. hogy tetszett a necrod. Ott az outsidered és a covenant miatt Neked is elég lett volna a 60%, de zászlót pakolni, meg hornozni nem ment volna 100 nélkül. Olyan kari meg, ahol kizárólag valamennyi ideig tartó skilleket használsz, pillanatskilleket nem, nem is tudom hogy van-e. Így megint eljutottunk odáig hogy igazán értelme a 100-nak van... :D
Brigand, nos igen, korábban én is mondtam hogy DPS-ben az lehet a legnagyobb íjász és egy instant lethalos, íjász aurás, volley-s, studys kari, húha, az mindenkit lecsap egy pilanat alatt. Csak ott meg a petek hiánya jelenthet néha gondot, bár ha jó az a brigand talán nem is számít, fene tudja. Egyszer ki kellene próbálni.
Egyébként dudo, már párszor gondolkodtam hogy rávegyelek-e az 1.20-ra, de én is csak egy dolog miatt szeretem: az éjszakák kikapcsolása miatt, különben valóban egy nagy ramaty. A jó kis refreshes kariknak annyi, terniont szétcsapták, egy csomó jó dolgot szétcsaptak, vontatottab, hosszabb, unalmasabb a karikezdés, szóval elég tré... 1.08-ban (ami a másik gépemen azért még mindig megvan :D) egy kari egy actje 5-6, vagy egy kicsit több óra volt normalon, feljebb ennél is picit gyorsabb értelemszerűen, most 1.20-ban apám olyan vontatott, hogy az iszonyú...