Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem-nem. Én szeretek kísérletezni. Új karikat kipróbálni. Ez a kari Hunter + Spirit. Le fogok nyilazni mindenkit az átkok közbe 😄

Remélhetõleg nem a tört exe-re próbáltad meg rátenni a hivatalos 1.08-as patchet.
Ha igen, tudod mi a dolgod. Szerezni egy eredeti exe-t 😊

valaki légyszives segítsen már hogy hogy csináltátok meg 1.08-at!! help me plZ<#shakehead><#sir><#rinya>
Hello sziasztok.. lenne egy problémám amibe segitség kellene:S .. nos játszok már rég 1.01. en.. és act 1 végén tartok és eddig nem lépet ki a game.. de most folyamatosan kilép...:S probáltam feltenni az 1.08 at.. mégpedig ugy hogy letöltöttem... és bemásoltam a game mappájába.. és ott telepitettem... leszedtem cracket is hozzáá a gamecopyworld.com rol.. és azzal meg vmi ddl hibát írt ki.. nos szeretnék segitséget kérni ezügyben hogy mit tegyek.. jah reloaded verzioval tolom és a patch is reloadedes.. plz segitsetek.. aki msn en tudna segiteni részletesebben: [email protected] köszi!
ternion user? ~~

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Én is így voltam Assával. Dió után HC feeling. Csak engem kifingatott a Manticore 😞
Bár nem sokon mûlt, mert már halott volt mire meghaltam, csak hiába ittam a löttyöt, a méreg (vagy nem is tom mi) megölt pár mp-cel utána. Szar érzés volt 😊
Nade majd az új karim, Bone Charmer megmutatja nekik 😄

Editorok már a demohoz is voltak. Illetve nem editorok, hanem trainerek. De az editor is elérte már az 1.0-ás verziót, az inventory turkálást kivéve már mindent lehet benne állítgatni.
Mondjuk egy dologra jók ezek. Ha az ember ki akarja próbálni, hogy mûködõképes lesz-e az elképzelt karaktere legendary-n is vagy sem. Bár itt még ennek sincs sok jelentõsége, mert a skilleket át lehet rendezni. Ez inkább csak dióban volt fontos, mert ha ott elcseszte az ember a skillek leosztását, akkor kezdhetett új karit.

TQ-ból meg feltételezem anyagi okokból nincs bnet hasonmás, nem programozás kérdése.
Blizzard sem bnettel nyitott, hanem elõbb megszedte magát anyagilag. Aztán jött csak bnet.
Az Iron Lore-nak meg tudtommal ez az elsõ játéka amit csinált, szóval anyagilag nem hiszem, hogy megengedhettek volna maguknak egy bnet hasonmást.
Talán majd a TQ második részénél 😊

aaa szetcsesz az ideg..
epic act2 kozepen vettem eszre h meg nem halt meg a conjuerem (0 death) , mondom hohoho ramjott a jokis hardcore feeling😊 erosen gondolkodtam rajta h kihagyjam e manticoret , ugyanis hiaba nyirok ki ott mindenkit , valamer sosem sucessfull az a questem.. namind1 , lementem , es valami csoda folytan kb 3 sec alatt megfektettem. aztan paraztam telkin halalos sugaraitol , de ois kb 3 secet elt. aztan jott act3 , vegigsöpörtem mindenkit , es az a szaros side quest , mistery in mountains.. gondoltam megcsinalom , ott a vegen jon az a troll vagy nemis tudom mi.. lattam h dobni fogja a kavicsokat , nemvolt sok hp ja , de gondoltam nemlovom szet mire leernek a kavicsok , szoval elezdtem szaladni , a nagy zaport elkerultem , es 1 szal szaros kavics epphogy elkapott es meghaltam.. vaaa , pedig biztam benne h legalabb epic vegeig eljutok death nelkul , de nemjott ossze. mindez persze szaros 55k experience bonus miatt. lvl 40 en. mind1 , majd kov karimmal megprobalom vegigvinni death nelkul , ezt mostmar cseszhetem:|

-100

Leslieee
Valakinek fölös Aphrodite's Favor, Ares' War Helm, Conqueror's Bracers, Apollo's Will, Alexander's Cuirass? 😊

Trip to live, live to trip

Leslieee
Skacok mennyi a total resist - Legenden, -75 vagy -100?

bennvagyok

Találtam 2 db-ot, egyberakva.
Akkor azért mehet a csere, nekem olyan úgysem kell egyelõre nem tervezek olyan karit, aminek az kell 😊

1.08-as a game nekem is.
hamachin leszek
hunterzeus / zeushunter
normal game, mert nem tom mivel jössz be

Egyrészt szerverek, másrészt át kéne balanszolni az egészet hosszabb játékidõre. Pár nap alatt topon vagy, ez neten se lenne hosszú életû.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Leslieee
De figyeljetek már. Amíg így gondolkodunk addig semmiféle csalás nem lesz, ennyi. Az meg h 1-2 fasz mit csinál, kit érdekel, mi jól érezzük magunkat és kész. Jah és amúgy is mi döntjük el h kire csatizunk ha multizni van kedvünk.

kispancsi
Igen, ott a pont, ezt már én is említettem, és még most is tartok tõle, hogy nem lesz jövõje a játéknak, ezért törhetnék magukat a szervezõk és csinálhatnénak egy neres verziót is a játékhoz, sõt így ég jól isjárhatnak => többen veszik meg eredetiben. De szeirntem Õk sajnos ezt nem így látják... túl nagy költség fenttartani a szervevreket+elkészíteni a bnet(hasonmás) programot

Marad tehát a zárt körü játékok, de sajnos az meg nem tart örökké...

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

Amúgy 1.08om van még nemtudom mennyire számít..

Már rég vannak editorok, végtelen élet, mana, skillpontok, instantkill, stb. Nem kell használni.

Ok, majd írj hova csatlakozzak Hamachival, addig még megölöm 1-2x Typhont 😊

Megnézem kariknál milyen charmok vannak, meg a cuccos kariknál is.

Az nem az én világom 😊
Ennyi erõvel az Aphrodite amut is dupe-olhatnám a többi karimra, meg minden jobb cuccot amit eddig találtam. Értelmét vesztené az egész.

Egyébként ez a legnagyobb gondom ezzel a játékkal, hogy nincs olyan lehetõség, mint dióban a bnet, ahol több-kevesebb sikerrel rebdszeresen szûrik a dupe-ot, maphack-et ssb.
Félek, a kezdeti idõket átvészelve ennek a gaménak is annyi lesz. Kijönnek az editorok, és vége. Mindenki 65-ös karival futkos majd a legjobb cuccokban.

Marad az, hogy zártkörben játszok majd haverokkal, akiknek hasonló a hozzáállásuk, mint nekem. Úgyanúgy, ahogy dióban is bneten.

Ha van Legendary Lightning charmod (darab is jó nem kell egész), akkor azt elfogadom, amúgy különösebben nem kell semmi 😊 esetleg ha van vmi jó oracle cuccod megnézném lehet, nem ismerem õket annyira 😊

Nem tökmindegy? Utána visszamásolod az eredeti mentést, és ottmarad neked is. 😊

Kb mi kéne érte?
De nehogy elszállj a kéréssel, mert az csak egy epic set 😛

Épp most találtam meg 😊

Leslieee
Nekem van egy DooDoo, de azt Pukkának tartogatom ha reagálna mááár 😊)

Semmit.

Ja nem, az rogue.

+65 Offensive ability mennyit dob egy varázsló sebzésén? Mert eddig csak ilyen és cold bónuszos zeus charmot találtam, viszont már rohadtul unom a typhon runt, pedig lightning vagy attack speed bonusosra gyúrtam. Egy jó kis villámos botba menne ugye. Esetleg ha van vkinek ilyen, akkor cserélnék is 😊
Amim van: Bellerophon's Leggings, Athlon, Permafrost Bracelet, Battlemage Bracers+Greaves+Circlet, Demeter's sorrow, Crystalliane Bracers+Helm+Greaves+Rimescythe, Protean Armor, Timaios, Bloodthirst the Glutton, Qi Bai's Robe

Az melyik, a 30% attackos?

Tényleg senkinek nincs egy felesleges kézvédõje a Hunter's Armor Epic Set-bõl? 😞

Leslieee
Új Hamachi cím: Idegyere/idegyere

6os szoba Legendaryn 1.08as verzióval.

Gyertek

mrall
minden bizonnyal

Most legendary servert indítottatok mert én látok semmit, ez talán azért lenne mert csak epices vok?

AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2

Leslieee
😊)

Spellbreaker vagyok (Spirit+Warfare)

De inkább Waros cuccok érdekelnek.

mrall
leslieee pókerben is eltez 😊 de néha ott is jótékony

kispancsi
hmm várj, van egy kis gondom 😛 1.01 -en megy most 😞 affene ezt elfelejtettem... a többi mostanában nagyon fagyott :S grrr... ha azért akard valaki jelezzen!

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

😊) Fenébe, neked meg mért kellett beleszólnod, ez olyan mint a póker blöffölni kell. 😊

Milyen karid van?

mrall
Kamisama : ha szar cuccaid vannak mit tudsz felajánlani egy legendary set-ért ? 😊) de lesliee-t ismerve jótékonyan megúszod

Hátt a dex még rendben is van, de a strength nem, ha nincs rá szükséged még nekem adhatod. 😊

kispancsi
Valaki kipróbálná velem hamatchi-n?

már valaki csinált egy szobát: (köszönet érte)

Cím : TitanQ-HU
Pass: TitanQ-HU

örülnék ha lenne valaki akinek lenne kedve tesztelni velem egyet 😊

- kisPocok -

mrall
35db typhoon runom volt egymás után és még 1 zöld sem 😞 délelõtt 10bõl 5ször lila volt 😊

hihetetlen ez a generálási mód!

a Battlemage set nekem is meg lehh volna de eladtam helyhiány miatt a 4db-ból 2db-ot erre bejönn a hiányzó 2db na mindegy ezeket is eladom!

Leslieee
Megvan persze.

Ez kell hozzá: Required Dexterity: 137
Required Strength: 329

Megvan még a set-ed? Nekem kellene mert elég szar cuccaim vannak! Bár lehet hogy szar a karim hozzá 38as.

Leslieee
Persze azért nem kell 😊

Battlemage set is. ~~

Leslieee
Elemental Damage csak a mágusoknak jó 😊

Más páncélokon meg +22% elemental damage van, szal fos az. 😛

Leslieee
Sztem ez az összes Settel így van. Mazsolázgatni lehet közülük, de egyben fos az összes. Talán a Son of Ares vagy mianeve set harcosnak, az meleg.

Nade van egy all skill az armoron, annyira nem rossz😛