Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CalebJoe
""
""
""
""
""
CalebJoe
Már vannak hozzá modok illetve skinek.

""
""
""
""
""
wantonly
Jókis bugot találtam..

The Order of Prometheus küldi, epic-en, legyõztem a fõszörnyet, aztmondja beszéljek az öregemberrel, de nem lehet vele beszélni és tovább sem tudok menni.. Miután legyõztem az ellent még felmentem a városba eladogatni a cuccokat, akkor még ott volt a "!"-jel a feje fölött, mire visszamentem már nem. Próbáltam kilépni a játékból és újra odamenni, de az sem segített. <#falbav>

Ilyenkor mit lehet tenni? Csak azt nem mondjátok, hogy kezdjek új karit...
1. A projectile Speed kb olyan fontos mint az atk speed
2. Storm nimbusnak mind a ket passivja sebez,ehhez hozzajonnek a +elemental dmg es cuccok
3. Outsidert a reuse miatt nem sûrün idéz az ember,és anélkül is simán lehet ölni,de 1 pontot azért raktam ra, mert a +6 to all skill miatt megéri már.
4. Deth Ward ugyan ezért.
5. Dark Covenantot meg igazábol nem nagyon hasznalom,mert nicns zsükség rá.Legendary Typhon 3 sec alatt hal.

Mondjuk ehhez hozzá jön az is, hogy eleg lusta vagyok,es nincs kedvem felpercenkent felnyomni a skilleket=D

Szevasztok!

Bocs ha már nem új, de most találtam egy kész itemvaultot, saját karik közti tárgycserére. Annyi segítség hozzá, hogy cserélgetés után ne zárd be a programot, és úgy futtasd a játékot, különben nem tölti be a karit.

Ha már régi hír, akkor bocsi, ha nem akkor mindenki használja egészséggel!

http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=ToolsandEditors.Detail&id=6
Én amúgy Wraith Shellt is maxoltam Lichnél, azért nem mindegy mennyit bírja fõleg a bossoknál, mert ha újat kell csinálnom boss harc közben akkor az már nem veszi le az aggrot rólam, így meg epicen nagyon ritkán halt bossoknál..

kispancsi

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

Azért nem mindegy mekkora a robbanás sugara ternionnál.. 1,5 vagy 2,5m

Azért nem árt a coldot és a lighting ott is maxolni mert act3ban vannak cold resistes mobok.

kispancsi
itt van a véglegesesn kifejlesztett ternion kari SZVSZ

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

kispancsi
Hoppá, kimaradt 1 nagyon fontos elem: a Nimbus-t nem maxoltam így azt képzelétek oda! és így lejön -9 szabad skill!

- kisPocok -

kispancsi
igen, megoldható karakter editorral elvileg, bár nekem nem müködött valami...

- kisPocok -

kispancsi
De minek kimaxolni a ternion passivját (Arcane Lore-t) elég rá 1 skill, kit érdekel hogy lassabban jön a projectile? Liche kötelezõ anélkül nehezen megy a túlélés, Outsider-t lehet erõltetni, elég ütõs... ha van rá skillpont maxolni kell, de nem értem strom nimbusnak miért maxoljátok mind2passivját, nem láttam botot aminek mind2féle sebzése volt és mind2 jelents lenne, így elég modnjuk a lightningot mert annak nagyobb a sebzsése (72% szenben az 52%-al). A summon Wisph egyértelmü hogy passivját maxolni kell, Outsiderre mégsem jutott sok skill csak 1, Death ward aranyos 1 pontot arra is lehet külteni. Nem értem miért maradt ki a Dark Covenant, pedig nagoyn de nagyonütõs skill! Storm Sourge-re szintén 1 pont. Squall is befigyelhet bár lehet az kimaradhatna és outsider + liche -et ki is lehete majdnem maxolni. így a karakter nagyából kész 55. szinten és marad 32 skill pontja amit elkülthetünk a ternion passivjára, outsiderre, vagybármi értelmesre. Itt az elképzelésem. véleményezzetek róla, szierntem így elég ütõs! és indokoljátok miért van nimbusnál mind2passiv maxolva, mert Storm Surge ad cold damage-t? vagy outsider sebzése miatt? esetleg liche? (ezeknek van elementál sebzése ezért tudom elképzelni hogy ezért maxoltátok, de másért...) 7-8 skill pontot kell költeni, így azt szeirntem elég max a legvégén.
üdv.

- kisPocok -

zizz21
jaja! semmiképp ne állj be közéjük,én is a jobb oldalát ajánlom

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

*kezdj

Ahogy bemész az ajtón menj el jobbra, és oldalról közelítsd meg õket.. lassan menj, lépésenként szinte, és amint a hozzád legközelebbi elindul feléd kezd hátrálni és húzd el a másik kettõtõl, így egyesével szépen ki lehet nyírni mind a 3at.

zizz21
Melyik szinten?? Mert pl normálon,nekem sem conquerorral,sem pedig oracle-al nem volt velük gondom,csak verni kell mint b*z* a f*sz*t! 😄 Meg közben inni a potikat :p

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

littleNorbi
Hogy lehet ezeket legyõzni ?????

zizz21
na erre lenne szükségem,Nekem is :p A Kariaim közt valahogy tárgyat cserélni!! Bár elég lehetetlennek hangzik. 😞😞

hahaaa vegre letelt a 24 ora..
szoval jo napot forumozok!

olvasgattam a regi hsz-kat kb 2500-ig aztan meguntam, szal 1 kerdesem lenne :

megoldhato e valahogy az hogy egy gepen hamachi,lan nelkul 2 karakterem kozt targyat csereljek?

sry az ekezetnelkulisegert de bneten igy szoktam meg

zizz21
hi 😄

hi

Bepartizol és a bal felsõ részen, ahol listázza a partiban lévõ tagokat (szint, élet, mana, stb kijelzés) ott jobb klikk az illetõre. Kijön egy kis menu, és kiválasztod a trade-et.
Persze megefelelõ közelségben kell lenni egymáshoz.

Erre valók a skilles cucock 😛

Leslieee
Alibá + Skilles cuccok 😊

Trip to live, live to trip

Leslieee
Jah meg Ity mondd már meg h kell tradelni, mert haverral már Wow módra is próbáltuk de nem sikerült😄D

Leslieee
Nahát ott még nem járok Ity 😄 De kurvára utálom azt a részt, epicen is izzadtam h ne haljak meg az Obsidian Hallsba 😊

alibá a mezőrűl
hehh ez érdekes... elmentem a mystichez, a kimaxolt ice shard fölé vittem a kurzort, ugye max szintje a skillnek 12. ezen a szinten 60-83 a sebzése.
És megjelent alatta, hogy next level: 13, 66-90-es sebzéssel! :o
Ezek szerint a skilleknek be vannak még építve plusz szintjei a maximum fölött? kis hekkeléssel biztos elõ lehetne csalogatni ^^

Az nem segít, ha azt mondom nekem Legendary Orient Telkine dobta? 😊
Sztem gyakjad, uccsó Rebirt Fountain nincs is olyan messze tõle. Csak egyszer kell elmenni a kútig, aktiválni, aztán mehet a run orrba-szájba 😊
És csak 1 csoport Dragonair esik útba lefelé 😊
Hátha neked is dob egyet 😊

alibá a mezőrűl
ezen nem kell meglepõdni

zizz21
Most elkezdtem a 3. karimmal nature + spirit,de ez mind1 :p a lényeg,h ebben most ismét nagyon szar a drop!!! 😞😞😞 csak a sárga meg a fehér 😞 Csak hébe-hóba jön zöld v kék! 😞

Gunner
Komoly? bazze... rákerestem neten h mire jó az a jade figura, mivel soha nem kellett normal befejezéséig, igy epic kezdeténél levágtam földre... elvileg még ott van, lehetséges? 😄 meek vissza normalba és mit kapok érte? 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Hát nemtudom Epic Typhonnak sokkal többet levesz életébõl a lich mint én az 1300as DPSel 😊 le se tudom szedni róla Typhont, de nem is baj, az az igazság hogy Lich King meg az elsõ szintû outsider simán leölné nélkülem is 😊

Epicen en nem lattam,csak Legendaryn

alibá a mezőrűl
epicen van hydra? mert én bejártam már a mocsarat össze-vissza de egy darab hidrát nem találtam.

Leslieee
Szerezze már meg nekem valaki az Aphrodite's Favor amut. Bármit megadok érte.

Hello sziasztok.. lenne egy problémám amibe segitség kellene:S .. nos játszok már rég 1.01. en.. és act 1 végén tartok és eddig nem lépet ki a game.. de most folyamatosan kilép...:S probáltam feltenni az 1.08 at.. mégpedig ugy hogy letöltöttem... és bemásoltam a game mappájába.. és ott telepitettem... leszedtem cracket is hozzáá a gamecopyworld.com rol.. és azzal meg vmi ddl hibát írt ki.. nos szeretnék segitséget kérni ezügyben hogy mit tegyek.. jah reloaded verzioval tolom és a patch is reloadedes.. plz segitsetek.. aki msn en tudna segiteni részletesebben: [email protected] köszi!
jah pukka , sztem korrekt a kari build , absolute.
nemvagtam h a wisp ien eros , nemcsinaltam meg stormos karit , lehet igy tobbet lesz a dps e egy maxos oraclenek mint 1 conjuernek , bar az a lvl 32 es skill ami 33% ban bejon es maxolva kb dupla dmg t ad.. sztem kb ugyanaz..
mellesleg 1 pontot meger a dark covenant meg a passivje , foleg ha vannak + skilles cuccaid. ugyan csak 12 sec asszem elso szinten , de lassuk be , soxor 1 boss annyit el kb , es eleg sokat dobhat a dmg den , mindossze 2 skiller. nemertem menem hasznaljatok😄

Leslieee
Hihetetlen h mindent dobál csak azt nem ami kéne.

Leslieee
Skeeter A great wall nevezetû portálnál ( Zhidane ) oda kell adni egy fószernak aki körbe van véve házakkal.

Leslieee
Egyetértek. Redukálgatja az ellen életét okosan 😊

Gyerekek, a Jade figurával mit kell csinálni? Vki mondja meg pls!!! 😊
Vannak olyan uniqe szörnyek,amit ternionnal sem 2 sec leölni,vagy default leosztanak 5k dmgt=) Azok ellen jo tankolni.Emelett jó kis támogató summon.

Leslieee
Aha értem, Rajta vok az ügyön 😛

Ugyan mit számít a lich a ternion mellett? 😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

a +% Lightning dmg miatt kell nekem a Zeus =/

Lich king szerintem kell,a többi az csak csak nem árt ha van =)

Documents and Settings\neved\Dokumentumok\My Games\Titan Quest\Settings\Options

Itt probáld meg azt, hogy a shadowQuality 0 ra teszed,bar nembiztos hogy mûködik =)

Sztem ebbõl csak ennyi a kötelezõ, a többi freestíle.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Leslieee
Neh vazzeg nincs. Odaadtam a havernak😞((((((((((

Mi lenne ha adnék olyan Achillest, aminek a bonusa +25% damage? Sztem az jobb.