Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Az árnyékot ki lehet kapcsolni valahogy a játékban?

Az options-ben csak low-ra lehet levenni, de úgy meg csúnya, ki szeretném szedni. Ha valaki tudja plz segítsen. Kösz.
alibá a mezőrűl
act 1-ben melyik kveszt ad SP jutalmat?

Komolyan mondtam,ha adsz ventri ipt,vagy privibe egy hamachi szobát akkor odaadom.

Leslieee
Ha komoly összeszedem neked 😊

Sõt asszem van is, nos? 😊

Trip to live, live to trip

Ares' war Helm-em van, atk speed bonusos Legendary Zeus Thunderbolt relicre cserelem =)

Leslieee
A következõ tárgyakért: Conqueror Bracers, Phobos, Aphrodite Favor, Ares' War Helm, Dark Justice of Tartarus, Alexander's Cuirass

3at adok ezek közül:Borealis, Bloodthirst the Glutton,Timaios, Polaris, Griefmaker, Heka Staff,
Amazonian Spear, Eidolon Shell, Murk Crawlers, Athlon, Blessing of the Gods, Diogenes' Wrap,
Doxa Kalo, Battlemage Robe, Demeter's Sorrow, Crystalline Bracers, Permafrost Bracelet,
Truncheon of Malice, Alke, Bone Bracers, Athena's Greaves, Chromatic Staff, Diogenes' Chiton,
Protean Armor, Shield of the Korybantes, Protean Armor, Silence, Aeon, Amulet of Hygeia,
Chiron's Gaze, Orpheus' Garland, Teucer's Warbow

Aphrodite-ért 5öt 😄

alibá a mezőrűl
aham... akkor gondolom heat shielddel is ez a helyzet.

Energy Shield csak Cold/Lightning ellen ved,szerintem 1 potty eleg ra, kesobb majd a +all skill es cuccok dobnak ra,annyit sztem nem ér hogy maxrahuzza az ember.

alibá a mezőrűl
és emellett még energy shieldet érdemes fejleszteni?

Ja, minden teljesen sötét lesz, mintha most kezdenéd. A resiest-ek meg alapból -25%-osak vagy vmi hasonló. Szal varázslókkal vigyázni!

AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2

alibá a mezőrűl
a heat shield 15%-os damage resistance-je mindenféle sebzésre vonatkozik?

ha végégivittem normalon akkor a térképet epicen ujra be kell majd járni vagy megmarad cask homályos an??????

Leslieee
Hydra okos állat, jó sokáig gépeltük haverral és no lila persze 😊

Te Sam, itt nem lehet titánná nõni, õt kell megölni a végén. 😄

Ternion attackos build sztem:

titancalc

fec: nekem ugyanolyan karim van , megis 3x annyi az eletem , szal igen , valoszinuleg elszurtal valamit , teny h jo cuccok vannak rajtam , de akkoris kene legyen v 3500-4000 nek 38 as championnal.

na kosz , majd megkeresem a hydrat.

ja es amit itt betettetek lightningos botot , enis megtalaltam , de sztem jobbat veszel a boltba , de ahogy erzitek.

Helló fiúk!Azt szeretném megkérdezni hogy ti minden mellékküldetést megcsináltok amit csak tudtok?Az a tulajdonság hogy meg lehet nõni titánná?Mert akkor elõrõl kezdem a játékot.Elõre is kösz.Írjatok minél hamarabb.Koszi!!!
Esetleg ha vkinek lenne egy Epic (kék) Set-es cucca, nevezetesen "Hunter's Armguards" (a Hunter's Armor karvédõje) akkor "vevõ" lennék rá.
Akár Legendary (lila) cuccot is adnék érte.

A varázslás az full reális, a herri potter is tudja. <#eplus2>

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

kispancsi
jah meg nincsenek is ilyen szörnyek... <#circling>

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

kispancsi
én is ugyanezt modntam ^^

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

alibá a mezőrűl
megy utánad a szekér csak nem látod 😄
elrejtették a készítõk mert sokat elvett a virtuális memóriából.

robotnyk
meg milyen már hogy varázsolsz, meg teleportálsz, fú, tök irreális, törlöm is a játékot <#idiota>
De azért az lol hogy 90 millió pénzzel meg 30 páncéllal a zsebemben rohangálok, teljesen valósághû. ~~

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

De hiába adunk mentést, attól még azzal a karaktereddel nem fogsz tudni tovább menni. Ennyi erõvel kezdheted nyugodtan elölrõl.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

alibá a mezőrűl
vedd le a grafot minimumra, minden effektet amikor azon a részen jársz, hátha...

Leslieee
Most nem azért de a mentés nem úgy van h a karidhoz viszonyul? Hiába adnánk sztem.

bauer15
EZ A BAJ HOGY MÁR 3 SZOR MEGCSINÁLTAM ÉS EZ ÍGY TÖK IDEGESÍTÕ SZAL AKI TUD MENTÉST ADNI ADJON

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Leslieee
Loller😄D

Sorry kicsit nagy lett a kép..

Na ezt csináljátok utánam 😄 Épp portáltam városba, és utána nyomtam is az alt-tabot mert meg akartam nézni vmit, meg amúgyis épp elkezdett nagyon kerregni a vinyó, mert lejött egy torrent és épp ellenõrizte a progi. Szal eléggé le volt terhelve a gép mikor átváltottam gameból, aztán mikor visszamentem látom hogy nincs meg se a lich kingem se a wisp-em. Mondom érdekes bug stb, de mivel minden más ok volt megidéztem õket újra a városban. Aztán mikor visszaportálok ott várt engem az eredeti lich meg a wisp is, így most 2 van mindkettõbõl 😄

Leslieee
© ity ma 14:11 | Privát | Válasz | #4428

In the Titan QuestSettings folder open the defaults.txt file and add the line :
language = English
to the bottom of the file.

Also in My DocumentsMy GamesTitan Quest DemoSettings edit the options.txt file with the same line:
language = English
and save that as well.

Olvasni tudni kell 😄DDD

Sas6
o ok megvan mi a baj. Ha megnézitek a képem akkor van egy olyan hogy langueage = Hungaryan 😛 kijavitottam englishre és már jo 😊

Sas6
megcsináltam kicsivel naggyal de semmi 😞

alibá a mezőrűl
lehet azért mert kis e-vel írtad az Englisht xD

Sas6
ez sem jo megcsináltam mind a 2 helyen de nem jo 😞( Nem értem

Sas6
Megcsináltam ahogy mondtad de még mindig nem jo😞( ugyanolyan 😞(

In the Titan QuestSettings folder open the defaults.txt file and add the line :
language = English
to the bottom of the file.

Also in My DocumentsMy GamesTitan Quest DemoSettings edit the options.txt file with the same line:
language = English
and save that as well.

"A Titan QuestSettings könyvtár defaults.txt filejába véssétek fel az alábbi sort legalulra
language = English"

Sas6
Hellosztok most töltottem le a demot és midnenhol csak ugyanazokat a mondatokat látom nem tudom elinditani a játékot hogy játszhassak semmit nem tudok csinálni mi lehet abaj nem tudjátok?

mrall
add hát vagy add nekem a jókat mááááááááááááááááááááááá 😄

mrall
kispocoknak igaza van! több a hely szerintem is vagy egyenlõ

Leslieee
Az igaz de akkor is rakhattak volna egy ládát. Már nem tom hova rakni a Legendary cuccokat most adjam el? 😄

kispancsi
Ternion az isten 😄 az a nevetséges rajta, hogy a bot -50% -os sebzésrõl indulva 12 skillpontot rátolva +5% -os sebzést ad. ez nem lenne nagy cucc, de mivel 3at lõ level 12-n a bot übertáp a gyakorlatilag +300%-os sebzésével! 😄

Q: Hányadik szinten tud 4 lövedéket kibocsáltani? 😄

- kisPocok -

kispancsi
sokkal nagyobb a hely mint a diablóban hála a 3 táskának ( vagy 4 !? ) és nagyon helyes hogy nem koppintottak inkább csináltak saját maguknak új 5leteket! nagoyn helyes!

- kisPocok -

Akkor már wisp is. 😊 De ezek már olyan lényegtelen dolgok, anélkül is übercsaló a ternion.

CalebJoe
Azért rakhattak volna bele valami nagy ládát a cuccoknak ez elég nagy hiba a fejlesztõk részérõl ha már ennyit koppintottak a Diablo-ról.
kispancsi
nem elég a resist növelõd legendarin -100 -ról indúl az összes resist, lehet ez is besegít 😛

- kisPocok -

kispancsi
summon wisp passivja is kell

- kisPocok -

kispancsi
http://www.torrentspy.hu/ és com

kispancsi
érdekes lesz mentést küldeni mert nem tudjuk milyen cast milyen cuccaid vannak szóval oylan mintha új karaktert kezdenél, és azt egymagad is megteheted 😊

- kisPocok -