minden drop függ a kari szintjétől. ahogy én tapasztaltam a legtáposabb cuccok gyakorlatilag nulla közeli eséllyel esnek level 50 alatt még legend titánból is, 60-on nekem már tényleg mindenféle esett (1.08-ban).
van egy " (kari level + nmy level)/2 = dobott cucc level " képlet ami elvileg mérvadó, csak a cuccok szintje az ismeretlen. pl. level 60-on a level 72 legend titán ellen ez ugye 66, ami szerintem már bőven túl van a legjobb item levelen is. olyan 60 körül érezném reálisnak a cucc szint maximumot, ami ugye level 48-ra jön ki legend titánnal.
amúgy tényleg mindenképpen számít a kari szint, ami abból is látszik, hogy ha pl. visszamész normalra 60-asként néha simán dob lilát is typhon (a fenti képlet ezt jól indokolja). ezért pl ha 60-as vagy és mondjuk egy alap epic csizmára hajtasz, vsz nem fogod nomralon se kiütni mert csak jobbakat fog adni.
volt kérdés tracker set-re, nekem epic titan adott egyszer 50 körüli szinten, de esett legenden 55 körül is simán egyéb nmy-től, és végül legend titán is adott 60 környékén. tehát itt kicsit tágnak tűnik a szinthatár, lehet számolgatni...