23078
  • Santata
    Voltál már a Jade Palacébe mer ha igen be kell tudj hogy jöjj... Ha meg nem (erre gondoltam) akkor nem arra kell menni délre és eljutsz majd a Jade palacéba...
  • Szkítia
    Hi!

Lenne egy kérdésem mely k...a bosszant.

Orient világban a Jinghe Valley Gate NEM akar kinyilni, azt írja Sealed By Quest :-(
    De a főküldetések megvannak - hogy lennék itt?- a mellék is mind ki van pipálva(babylon.1,Silk road.3,Grat Wall.5,Chang'an.1 darab)
    Valaki tudna segíteni?
    kösz
  • zsirfecske
    elvetemült mindenki aki normal után folytatja ez nem kérdés.

nálam prokopios +10% xp-je level 35-től kb. legvégéig bejátszott, ez azért dobott rajta + titanrun + néhány multi. ennyi.
  • Isenlord
    nem elvetemültség,csak sok multizás hamachin(legalábbis nálam ez volt avengerrel):)
  • Tyler Durden
    Hát akkor peches vagyok tényleg. Tegnap is toltam tovább a runokat, és most már nem nagyon esik olyan legendary cucc amit ne láttam volna. /tegnap pl esett vagy 5 archmage diadem roppan örültem neki/
    1.20ról meg annyit nemtom e megéri felrakni, mik vele a tapasztalatok? Ráadásul melee kari vagyok /spellbraker/, és azt hallottam, hogy a titan run esélytelen meleevel, igaz ez?
  • Shorlex
    ez csak azért van, mert a normal az egy fostalicska. Azon behalni egyszerűen lehetetlen, ha már legalább egy órányi tapasztalatod van TQ-ban. :D
    Majd nézd meg epic végét, vagy legendet, ott csak pislogni fogsz... Hehehe
  • Shorlex
    lvl60-at hidd el, igen kevesek érik el. Szerintem nem is lehet lvl60-nal befejezni a gamét, vagy ahhoz olyan elvetemültség kell, hogy az csak na. visszajárogatás, kilépek-belépek, gyakok mindenkit visszamenőleg 20×...

A legtöbben ezt azután csinálják, hogy befejezték legendet is abból a célból, hogy a karifejlesztés élménye tovább fokozódjon. De befejezni olyan lvl 52-56 között szokás, vagy e körül. Lvl60 az már csak fejlesztés eredménye, vagy ahogy az előbb mondtam: elvetemültség.
  • Shorlex
    elvileg a TQVault monitor-t bekapcsolva látja a karikat.
    Ha mégsem, akkor próbálkozz a TQ defiler csítprogival, jó célra is használható. :D

Igazából ezek csak tippek, mert még sosem volt ilyen problémám, de talán segítenek. Meg nem tudom itt mennyire van szerepe annak, hogy ugyanaz a telepítési kód kell a karinak, mint a game...
  • SAX
    Sziasztok :)

Egy kérdés... fel akartam patchelni 1.20ra a gamát, de valahogy nem jött össze, továbbra is ugyanazzal az errorral elszáll az updater..
    Lényegtelen, ezzel már nem foglalkozom... viszont volt egy char akivel lvl 30 körül jártam, és most valahogy nem sikerült a visszatöltés... A save cuccok a my documents alatt megmaradtak, mégse látom a játékban. Valami ötlet, hogy hogy hozhatnám vissza?
    Pls... fontos lenne :)

köszi
  • zsirfecske
    ez így nemfog kijönni higgy nekem. tök esélytelen, hogy te ezt most pikpakk kiüsd titánból. tudom, próbáltam. legend elején megvolt a szett (egyik rész epic titánból véletlenül legelején, többi 3-at tradeletem vagy kaptam) utána level 61-ig kiesett armoron kívül midnen plusszban. de amikor runoltam rá még nyomát sem láttam véletlenül sem. ez murphy...

amúgy még mindig tartom, tracker-ből van hood/leggard/armgard-om felesleges, ha feltoltad 1.20-at megkapod mindhármat, és most már tudsz is mit adni cserébe: 1-2 apollo's will-t. nekem is van 3 darabom de jobb stat kéne (dex-ben és pierce dmg-ben).
  • Menő
    kösszi! nemtom csak sokan ilyen lvl 60 körűl voltak csak azért kérdeztem
  • Varian
    Legjobb droppom/még csak normálon/ a kentur fönök 2 különböző kéket dobott egyszerre.
    A "legérdekesebb", a tengerparton van az a küldi amikor a ládákhoz kell menni, na ott két egymás meletti ládából ugyanaz a kék amulett esett.
  • grayfox
    hehe, én is Egyiptomban járok, lvl 19-20 és nekem is könnyű :)
    szal valszinűleg ezért van a 2 másik fokozat :P
  • kemotox
    apollo gyürüt nem adsz?:D
  • Spunge
    nem tom en 25lvl vagyok most jarok egyiptom elejen es eleg konyunek tunik a game vagy csak azert van mert ez a legkonyebb fokozat.

• Tyler Durden
    Köszi a választ! Gyakorlatilag nekem afro amu kellene meg a trackers szet. Namost lvl52 vagyok, tegnapi nap kb 10-12 órát runoltam legendary titant. Ez idő alatt kiesett fullos tartaros set, 3db archmage, vagy 6 apollo's will, 3 pendant of immortaliti, 3db a conqueror szetből stb. 4 karim tele lett epiccel, de 1db tracker szetet nem dobott. Kezdem úgy érezni ez direkt szívatás, avagy tényleg a szintem kicsi még hozzá
  • Shorlex
    Nem tom mi a bajod azzal, az teljesen rendben van, sőt.
    Lvl 30 körül/talán alatt is be lehet fejezni a game normalját. Jó vagy egyelőre.

Pajzs: bazz, nekem is megvan már szinte az összes szar, és 100% ugyanaz a vélemény - fegyót kevesebbet dob, legendet alig, pajzs meg több van, mint armor összesen. És még egy kiegészítés: véletlenül sem olyan armort kapsz, ami az adott karidnak megfelel, hanem kvázi gyűjtögetsz más kariknak. Nekem az összes kipróbált kari azért jutott eszembe, mert volt hozzá armor, meg fegyó. Úgyhogy a kapott drop határozta meg, hogy miket próbálok ki - kis túlzással.

Még egyszer kérdezem: nem tudja valaki, hogy 64- bites windózzal megy a game???
  • zsirfecske
    az item szint az csak egy dolog, attól még nyilván különböznek a drop valószínűségek különböző cucc típusokra. pl. staff és gyűrű fog kb a legritkábban esni, pajzs meg tutira a legnagyobb sansszal. nekem is shield esett a legtöbb mint mindenki másnak.
  • Lyan Kyj
    a pajzsos dolgot tanusítom, és rohadt idegesítő!!
  • Menő
    hali! Lenne egy kérdésem, hogy lehet az, hogy normal nehézségi sinten babylonba vagyok és csak 30-as szintű vagyok pedig mindenkit kinyírtam, a mesterségem föld és természet?
  • Grusalak
    A randomról csak annyit, hogy a hódítómmal epic titan runjaim során csak egyféle legend íjat szereztem (Teucer's Warbow), de azt háromszor is...
    A másik, hogy az összes dropot tekintve esett már annyi pajzsom, mint amennyi vért, lábvédő, karvédő, tökfödő összesen...
    Harmadszor pedig, hogy fegyver kb tizede csak, mint a ruházat...
    Úgyhogy az a képlet tényleg csak mérvadó...
  • zsirfecske
    minden drop függ a kari szintjétől. ahogy én tapasztaltam a legtáposabb cuccok gyakorlatilag nulla közeli eséllyel esnek level 50 alatt még legend titánból is, 60-on nekem már tényleg mindenféle esett (1.08-ban).

van egy " (kari level + nmy level)/2 = dobott cucc level " képlet ami elvileg mérvadó, csak a cuccok szintje az ismeretlen. pl. level 60-on a level 72 legend titán ellen ez ugye 66, ami szerintem már bőven túl van a legjobb item levelen is. olyan 60 körül érezném reálisnak a cucc szint maximumot, ami ugye level 48-ra jön ki legend titánnal.

amúgy tényleg mindenképpen számít a kari szint, ami abból is látszik, hogy ha pl. visszamész normalra 60-asként néha simán dob lilát is typhon (a fenti képlet ezt jól indokolja). ezért pl ha 60-as vagy és mondjuk egy alap epic csizmára hajtasz, vsz nem fogod nomralon se kiütni mert csak jobbakat fog adni.

volt kérdés tracker set-re, nekem epic titan adott egyszer 50 körüli szinten, de esett legenden 55 körül is simán egyéb nmy-től, és végül legend titán is adott 60 környékén. tehát itt kicsit tágnak tűnik a szinthatár, lehet számolgatni...
  • grayfox
    Snjz, sztem ez abszolút nem hülyeség :)
    én is adok arra, hogy hogy néz ki a karakter!
    része a feelingnek :)
  • Snjz
    Jozsó

Egyáltalán nem hangzik hülyén,(azért meglepett:). De ez sztem tökjó!
    Szóval elindul az a Druid sztem és akkor talán ice shard még nem tom. Mindenképpen szeretnék egy "tribal headress"-t megveszek az ilyen szarvas agancsos fejfedőkért. Még ha sz**rt se ér a cucc akkor is hordom mert fontos nekem hogy néz ki(ez nagy hülyeség.!!!
  • Tyler Durden
    Nekem is kérdésem volna. A legendary typhoon dropok függnek a karakter szintjétől vagy teljesen random?
  • Shorlex
    legend végén fizet az többet is, de nem olyan mértékben hogy azért érdemes legyen a helyet foglalnia.
    Szerintem a legokosabb dolog, ha vaultba kiteszed, mert azért nem rossz cucc az, ne add el, jó lesz más karinak.
    De ha mindenáron túl akarsz rajta adni, legend act3-ban adj rajta túl, ott fizetnek a legtöbbet szerintem.
  • Shorlex
    Na már olyan régen kérdezett valaki ilyesmit, hogy megszakítom a jó hagyományt.

Mit tudtok róla, hogy 64 bites windows alatt megy a game? kell neki valalmi különleges patch, kis progi, vagy bármi, hogy menjen, vagy alapból viszi?
  • Jozsó
    Hali Snjz,
    Lehet, hogy hülyén fog hangzani, de a nagylányomnak druid-ja van, most jár vele kb. epic közepén (a kisebbiknek meg avangerje, nálunk ez ilyen családi játék, akárcsak a Dio2). A farkasok mellett leginkább ice shrad-ot használ. Szerintem az nem rossz kombó. Chain lightningot még elementalistával próbáltuk. Nem rossz de mivel a skillnek fel kell töltődnie közben is jó ha tudsz vmit csinálni. Egyébként ice shrad-ot oracle-lel is próbáltam, nem rossz. Előnye, hogy nem kell vele célozni, el lehet ereszteni a tömegbe.

Egyébként ahogy nézem a pet-ekre az az általános igazság, hogy adott szint végére eléggé legyengülnek, azután a következő szint közepéig, kétharmadáig erősek megint (hiszen akkor megnő az életerejük). Vagyis értelmetlen ítéletet mondani róluk mondjuk az alapján, hogy hogy viselkedik normál végén egy 5-ös szintú farkas.
  • Mephike
    Legtöbbet nálam eddig 150.000 arany volt, amit árus adott volna legenden görög honban. Gyanítom ez a vége felé 200.000 körül lesz.
    Amúgy kérni tudnak rendesen, egy nyakék vitte eddig nálam a csúcsot, 29 misiért árulta a csóró árus:)))

egyesek nagyon leszólják a pörgést a warriornál... pedig biza ha jól van megcsinálva a kari iszonyúan tud ölni, bár kétségtelen, hogy nagyon sérülékeny, ezért figyelni kell nála. Az is tuti, hogy ha neten játszol, egy lagolás halálos lehet neki, míg egy defenderes kari meg se érzi:)))
  • Nacitangala
    Kedves Kollégák,

a múltkor jelentést tettem az 557 armor ponttal rendelekző lábvértről. Nos, amellett, hogy nálam sokkal tapasztaltabb kollégák is bugnak vélték a dolgot, el kell mondanom, hogy több karakteremnél is felbukkant, mindannyiszor az árusoknál Memphisben és/vagy utána. Mivel az eddigi legalacsonyabb ár is 3 millió pezeta körül mozgott, nyilván nem vettem meg. Viszont már két karakteremnek is dobtak egyet-egyet. (Az egyiket Marduk templomában.) Assassinom fel tudta venni, de nagyon nagy különbséget nem éreztem, ez nyilván abból adódik, hogy a program bizony számolja, hogy hol éri találat a testet, és a lábat sokkal kisebb valószínűséggel találja el az ellenfél. Szóval túladtam rajta.

Másnak azóta hasonló tapasztalata?

Amit kérdezni szeretnék: mi a legnagyobb pénzösszeg a játékban, amit egy kereskedő hajlandó fizetni egy cuccért? Lehet, hogy megtartom a lábvértet, amíg szép pénzt nem kapok érte. Normalon ez ugye 50 rugó.
  • Snjz
    Hali Jozsó! Szívesen kipróbálnám hogy mit tudnak a farkasok. Gondolkodom is egy "Druid" kari indításán szted hogy érdemes az elején gyúrnom? Storm-ból Chain lightning hatásos? Egyébként van most egy 28lvl-en stagnáló Corsair-közelharcosom. Élvezetesebb és változatosabb vele a harc mint a championnal volt.De sajna most sok a meló és félre kell tennem a TQ-t.
  • grayfox
    Hehe tqvault jó kis találmány :) a noob spellbreakeremmel már gyűjtöm is a cuccokat a "még noobabb" brigandomnak :>
    amugy spellbreakerrel nekem warwind nagyon bejött (látványos és hatásos), nemtudom később mennyire lesz használható.
  • Jozsó
    Snjz,

Félre értetted. Normálon nem volt még annyi pontja, hogy a farkasok Typhoon ellen érdemben segíteni tudjanak (1 sec alatt volt az élettartamuk). Ezért a Nagy Küzdelemre leszedte az összes pontot a pet-ekről, és dualwieldre tette.

Ez ment is utána még epic elején, most középtájon jár, és újra inkább a farkas, kard, pajzs kombót preferálja.

Én most illusionist-tel járok epic legvégén. Farkasaim 18-asak, oak maxolva. Így elég vegyes a kép róluk, remélem legendaryn feltámadnak. Jade king előtt pl. a tüzes bika tized másodperc alatt fújta el őket, de az utolsó telkin meg sem tudta karcolta a bandát.
  • zsotesz
    tqvault
  • grayfox
    hi!
    van rá mód, hogy átadjak egyik karimnak egy cuccot hálózat nélkül?
  • Shorlex
    Igen, az az. :D
  • Shorlex
    Ami a farkasokat illeti, khmmm.
    szólnék pár szót, amióta a championom (ami minden híresztelés ellenére verhetetlen kari) elérte az igen jó farkasok szintjét:
    Farkas nélkül nem menne a dolog olya simán. ugyanis lehet arra az álláspontra helyezkedni, hogy gyakjak én, nem kell pet, de iszonyú hamar megváltozna a véleményed, ha látnád a legend peteket maxolva, max oak-kal és max utolsó aurával... Úgy írtanak, hogy meg merem kockáztatni, hoy a lichnél is jobb petek.
    És legenden már nem lesz tartható a magam írtok elve.
    tudom, mert slayerrel végigcsináltam, nem szórakoztató hidd el, hogy minden utcasarkon iszok, és mindent magam csinálok. Nem roszz, ha van rá hangulat, de a francnak van kedve minden kicsi vacak pókot kinyírni, ugyan már. Idegesítő.
    szóval szerintem használj farkast, mert az olyan, mint a cséphadaró legenden, epicen még nem olyan nagyon erős, de már nem rossz. Legenden nekem még soha, egyik sem halt be.
  • Tyler Durden
    Sajna nem gyúrtam recharge-re, ezért olyan a kari amilyen. Jelenleg rangeremnek próbálok cuccot farmolni legendary typhoonból, persze szerencsém az nincs. Már minden szír/szar esett, csak trackers cucc nem
  • dudovec
    hat sztem a dark covenant is megeri ha van eleg healthed, meg attack damage converted to health... csak nemart neki ien 40-50 koruli recharge, hogy mire lejar castolhasd megint, btw 50-60 koruli rechargenal mar egy maxolt Outsider is kb vegig veled lehet, becastolod, el 1 percet, lehal, varsz utana kb 20 mp-t es lehet castolni megin.. De a lichking mindenkepp kell sztem, csak a wraith shellt en nem maxolnam.
  • Tyler Durden
    Hát az én buildem igy néz ki /jelenleg lvl50 vagyok, 5 pont nincs elosztva/

warfare ág: onslaught-max, wpn training-max, battle rage-1, dodge attack-max, ignore pain-max, hamstring-1, ancestral-1, ardor-max

spirit ág: vision of death-1, deathward-1, outsider-1, deathchill aura-max, ravages of time-max, lich-max, death nova-max, wrathshell-max, arcaneblast-1, spiritward-1

Fogalmam nincs, hogy mire érné meg még pontot pakolni, ezért is nincs elosztva 5 pont.