• Shorlex
    Tudod miért tetszik annyira? Mert ha egy picit is ügyes vagy, nagy nehéz vele behalni, hiszen a petjeid írtanak, ergo mivel az nmya részedről nem észlel támadást, téged sosem fog baszogatni, csak a peteket, akik meg a legerősebbek a gamában.

Én pl. tegnap ismét visszatértem kicsit a slayerhez és bizony azt kell mondjam, hogy élvezetesebb talán a gama, mint egy ilyen necroval, hiszen nagyobb behalási esély, nagyobb adrenalin :D Viszont sokat kell vele innom. petem nincs, csak ritkán az ancestralok (ugye nem 100%reces kari) és azokat így csak bossok ellen használom, hiszen vagy 5 perc a recharge ideje...
    Illetve a másik bajom vele, hogy a health potion egy dolog lenne, de bazz, már energyt is innom kell majdnem annyit, mert ugye lgenden íjász végigtolt study nélkül ne menjen, mert az megszívós. Igen ám de olyan kicsi az nrgy, hogy mindig inni kell.
    Szóval a slay egy nagyon jó kis kari, de hihetetlenül potionfüggő. Sokat kell vele inni, és ott aztán nincs pet, amit gyaknak az nmy-k: azok biza jönnek nekem a pofámba és igen nagyot sebeznek mán... :D