Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Én kb reggel 10 és este 10 között szoktam serverem megnyitni Magyar Táp néven szeretettel várlak:D
Nagyon el van baszva az, hogy egy boss simán a max életerõm többszörösét sebzi egy ütéssel (vagy varázslattal) már epic fokozaton is. Így hiába van akármilyen jó sebzésem...
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Sárgát BIZTOS fog eldobni azon ne aggódj, viszont lehet h jobbat is pl zöldet, de ha mákod van lehet h kék is lesz belõle :)
Pukka én kb 15x öltem meg Manticore-t, és 3x a Lichet és találtam ezekkel 3 lilát :) Nem sok de kevés :DDD
Trip to live, live to trip
Get a life!
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Elcserélném a következõ tárgyakat: Borealis, Bloodthirst the Glutton, Bone Greaves, Timaios, Polaris, Griefmaker, Heka Staff, Amazonian Spear, Eidolon Shell, Murk Crawlers, Athlon, Blessing of the Gods
Ha vkit vmelyik érdekli, privi :)
nincs, nem is lesz...
jah es probaljunk mar megegyezni azokrol a tracker motyokrol:) nemszegyen a dupp ;Ð
ja es amin leakadtam.. , sooothom 50 es ,3k life es Epic titan runnal meglõ egy küklopsz azzal a feher bugyborékos sugárral v miafasz.. es lemegy kb 1800.. bemegyek a a championommal Normal typhoon killre , van 5.5k lifem vele 38 ason , es ha meglo egy olyan küklopsz akkor levisz 4000-t , resistjei kb maxosak normalon , a masodlagosak nem annyira , de a primary az mind max. eleg erdekesen mûködnek ezek a küklopszok..
nincs, nem is lesz...
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
vki be tudna linkelni egy 1.08 patch-es lelõhelyet, köszi
Get a life!
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az elsõ magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
Kb 5-6 ujabb titan ölés utan ujra összefutottam meg egy ilyen Minotaurral azota van két darab Enkidu Standingem ( Legendary Axe gyors jol sebez és +25 HP regen van rajta :) ). Persze a hülye Titan semmilyen értelmes holmit nem dobott :(
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
- kisPocok -
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az elsõ magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
- kisPocok -
3x öltem meg Tyhont epicen és csak sárgát dobott. Loller.
Na majd holnap.