Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Én most ilyennel nyomom, egész jónak tûnik, bár nem a legerõsebbek a summonok.. Viszont ha ternionnal támogatom õket, abszolút hent.. Most vagyok 30as.. Ami a legviccesebb hogy a kari olyan mint valami swat alakulat.. 3 farkas, 1 lich king, a nymph meg én.. <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

zizz21
Húú,gondolkodtam a spirit + nature-on is! Milyen kemény lehet lich king a farkasokkal??? :D Én meg nyomatnám a termion attack-ot és a gyógyítást!!! Csak az a abj,h erre a négyre így kevés lenne a szétosztható pont,nem??? Plussz még ott van ugye a saját fejlesztésem nem elég csak a lichet meg a farkasokat tápolni... :(

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Varázsló karaktert szeretnék most elkezdeni melyik 2 legyen a skill? Egyik szte a Storm lesz.

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

4342 es re válaszolva a Spear lehet h érdekelne engem számos dolgom van cserébe.
Én kb reggel 10 és este 10 között szoktam serverem megnyitni Magyar Táp néven szeretettel várlak:D
Dual Wield-es Warfare+Storm karakternél szerintetek mire lehetne rámenni, ami drasztikusan csökkenti a kapott sebzést?
Nagyon el van baszva az, hogy egy boss simán a max életerõm többszörösét sebzi egy ütéssel (vagy varázslattal) már epic fokozaton is. Így hiába van akármilyen jó sebzésem...
shard

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

robotnyk
azt nem tudom, stormos karit még csak most tervezgetek :)
zizz21
Köszi! És a storm oldalról? Mivel támadjak úgy igazán komolyan? :p A farkasom mellet??

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

robotnyk
natureon heart of oak alap
zizz21
H! Csináltam egy harmadik karit.Egy kislányt! :p Druidának szánom,szal nature + storm lesz! Vki segíthetne,h mit fejlesszek a nature + storm -on ??? Köszi!

Leslieee
Azóta még találtam mondjuk egy Doxa Kalo-t.

Trip to live, live to trip

mrall
Epicen Leslieee-vel végígfutottunk és mint írta nevettséges volt a drop! a Majestic-ek eltûntek, se a Lich se a bull semmi vazz sehol egy faszás láda! Nevettséges hogy elveszi a ládákat! ez van!

Leslieee
A Nature az elég jó ág. Hízlald csak :DD

Sárgát BIZTOS fog eldobni azon ne aggódj, viszont lehet h jobbat is pl zöldet, de ha mákod van lehet h kék is lesz belõle :)

Pukka én kb 15x öltem meg Manticore-t, és 3x a Lichet és találtam ezekkel 3 lilát :) Nem sok de kevés :DDD

srácok ha egy bust megöltem kihullik belöle a sárga cucc azt még1x megölöm akkor már nem dob sárgát ?Jah és most vagy 3-as szintu ami annyit jelent h 1órája jáccoma játékkal és ijen Nature ág-ra talenteltem.van kutyám eg tudok hilelni az jó ág ??

Get a life!

Ezek a uniqe szörnyek nekem meg sosemsemmitsem dobtak =)

Leslieee
Van egy küldi a General Response vagy vmi ilyesmi. Be kell menni hozzá egy barlangba a Jade Palace nevezetû teleport mellett. Nah szal ha kijössz a barlangból akkor ott van pár csonti és a hegy tetején a Dragon.

CalebJoe
A Dragon Lich hol található?
Leslieee
Jah és persze Typhon-t kihagytam az volt a legnevetségesebb.

Leslieee
Loller: haverral végigfutottunk -> Dragon Lich, Flaming Bull, Manticore, Scorpos King,egyiptomi Telkine, Talos, görög Telkine + Minotaur ; csak a görög Telkine dobott el egy mágus csuklóvédõt, undorító :)

Én mindet magam fogom kiütni. :)

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Mivel ez a kari már csak typhon runokra van ezért nem kell neki resist.

Leslieee
Akkor jól jártál. Nálam 13:3 az arány! Ez mi máááááááááár. Még a normalos Typhon is eldob 13ból 7 kéket, loller:)

Elcserélném a következõ tárgyakat: Borealis, Bloodthirst the Glutton, Bone Greaves, Timaios, Polaris, Griefmaker, Heka Staff, Amazonian Spear, Eidolon Shell, Murk Crawlers, Athlon, Blessing of the Gods

Ha vkit vmelyik érdekli, privi :)

Azokat hagyd ki nyugodt szívvel...csak Typhon dob rendeset szerintem. Még normalon legyaktam õket, de utána max futás, így egy run max 2 perc, ha Typhon életet is lop...ya, 10 run 12 lila :DD más tászta, hogy abból 5 ugyanolyan...

nincs, nem is lesz...

Leslieee
Bazze Epic Typhon 6bõl 2 lila. Nemigazmááár :)

littleNorbi
kösz.

Jól átcuccoltam notival, lett is olyan dps-e a harcosomnak hogy 3 sárkány 3 felé repül. :)

Nyilván az is %-ban szed le életet.

Na megvam végig is nyomtam vége nekem elég durva volt!
Pukka , szep , pofas kari:) korrekt dmg , meg cuccok , csak ez a resist.. barmi eltalal legendaryn es lemegy a 3/4 ed lifed nem?:P ha 2x eltalalnak rovid idon belul , bele is halsz.. bar nemtom , nemismerem az oraclet , lehet jobban megvagy vedve mint 1 sooth. de nekem jobbak a resistjeim , gyengebb cuccokkal ,tobb a lifem, de megis olyan pofonokat kapok h jujjj.
jah es probaljunk mar megegyezni azokrol a tracker motyokrol:) nemszegyen a dupp ;Ð

ja es amin leakadtam.. , sooothom 50 es ,3k life es Epic titan runnal meglõ egy küklopsz azzal a feher bugyborékos sugárral v miafasz.. es lemegy kb 1800.. bemegyek a a championommal Normal typhoon killre , van 5.5k lifem vele 38 ason , es ha meglo egy olyan küklopsz akkor levisz 4000-t , resistjei kb maxosak normalon , a masodlagosak nem annyira , de a primary az mind max. eleg erdekesen mûködnek ezek a küklopszok..

ohh Pukka, az Archmage set másik 2 cucca megvolt a conqueroromnak...csak kiselejteztem :D Egyébként grat.

nincs, nem is lesz...

malefic

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)

üdv!

vki be tudna linkelni egy 1.08 patch-es lelõhelyet, köszi
WUSAO MOUNTAIN-t? merre találom mer nemvágom!!
CalebJoe
Brutális vagy Pukkka az ott a jobb alsó sarokban egy jégbuzogány jól néz ki.
srácok ha egy bust megöltem kihullik belöle a sárga cucc azt még1x megölöm akkor már nem dob sárgát ?Jah és most vagy 3-as szintu ami annyit jelent h 1órája jáccoma játékkal és ijen Nature ág-ra talenteltem.van kutyám eg tudok hilelni az jó ág ??

Get a life!

Uhh sry kicsit nagy lett=D

Nah, most hogy lassan kész a kari gondoltam rakok fel képet.Remélem nem baj. Ha kell a skill tablakrol is csinalok.

hat ugyan megcsak 22 es a conjuerem , de a core dweller ittis 1 kalap szar. nemtom kov fokozaton mennyire birja , de van 1 olyan erzesem h a lichking joval tobb pontot fog kapni. mondjuk egyenlore csak poennak vannak melletem , 410 dps most 22 n:) 1-1 ternionnal meg 1 es enchantal...:)

kispancsi
Titan Quest fan oldal jelenti : 100 user és 2000 látogató ^^

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az elsõ magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

lámpa ~~

Conjureremel Epicen Titan-t mentem ölni és összefutottam egy sima mezei minotaurral ami a fullosra upgradelt Core dwellert aminek kb 6000 hpja van 2-3 ütésböl leverte. A mocskos minotaurnal az enkidu Standing volt :).
Kb 5-6 ujabb titan ölés utan ujra összefutottam meg egy ilyen Minotaurral azota van két darab Enkidu Standingem ( Legendary Axe gyors jol sebez és +25 HP regen van rajta :) ). Persze a hülye Titan semmilyen értelmes holmit nem dobott :(

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

littleNorbi
nincs vmi mod a sötétség ellen?

kispancsi
wisp nem jó tankolni: 100-ból 1szer támadják nálam azt...

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az elsõ magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

kispancsi
már egyszer leírtam de tessék másodszor: az egeremen van dupla kattintás és ha már csak 1 skill pontod van dupla kattintasz és 2-t rak a skill-re, ezután márcsak UNDO-zni kell és visszakapod a +1 skill pontot. De ne csaljatok jobb úgy a játék!

- kisPocok -

Leslieee
Paintbe illesztd be.

3x öltem meg Tyhont epicen és csak sárgát dobott. Loller.

Na majd holnap.

nem tudja vki hova menti a ingame képeket amit csináltam printscreen-el mert se a dokumentumok\titan-nál ahol a mentések vannak se ahova telepitettem nincs aki tudja szoljon má de lehet nem is ps-el kéne csinálni képet?:D elöre is köhi
Na megb.sztam a fájfunt nighton is. :D Szart dobott.

Én is most fogom, feltéve hogy nem üt le vmelyik csaló.

Az öcsém most ölte meg epic-en Typhoon-t és 3 lilát dobott neki.<#mf2>
kabbe virsli:D csak szeretnéd