Shorlex#8057
Figyelj, nagyon örülök neki, hogy Neked van rá 78 órád, hogy végigmenj a gamén, nekem nincs.
Ezért van az, hogy átadok cuccokat egyik karitól a másiknak.
Ebbe moist azért ne menjünk bele, mert már tizenétszer legalább kimerítettük ezt a témát, de ebben abszolút osztom Dudo véleményét:
nekem már túl unalmas (lenne) ahhoz a game, hogy minen karit előről kezdjek és leleményeskedjek. Minél gyorsabban el akarok jutni legendre, hogy lássam mit tud a kari. Asszem így szólt a mester, én meg csatlakozom.
Persze ha te nem adsz át, és csak szigorúan a saját dolgait hordod, ám tedd, de hidd el, még max 2 kari és kurvára unni fogod te is a szarakodást, és biza pakolsz majd ezerrel.
Ami a rangert illeti: ha íjászkodni akarsz vele, ám tessék, de majd nézel szépen nagyokat, amikor mondjuk legenden egy tigerman peak leader, vagy netán hero "odaér". Mert akkor aztán nincs dárda, nincs blokk, nincs semmi. De szíved joga, nem mondom hogy lehetetlen csak íjásszal végigmenni, de mint az elején kezdtem: nekem nincs 78 órám erre...
Fecske: ne vitatkozz velem abban, hogy hogyan jó a tracker szett, me csak én tudom már jobban hogy a karim jobb-e ha kihagyom egy-két darabját, vagy akkor jobb, ha azok fenn vannak. És igen, nekem az a jobb, ha kihagyok, és nagyon nagy ívben leszarom, hogy nem teljes a szett, ha annak az a végeredménye, hogy sokkal jobb lesz a karim (inkluzíve a jelen esetben: dupla DPS, nagyobb resistek, mi kell még????)
Ami az elnevezéseket illeti: tiszteletben tartom a véleményed, de elég ostoba doognak tartom, hogy csak azért mert valamit mondjuk jövendőmondónak hívnak, azért mondjuk ne hívjam életre mellé a nymphet meg a farkasokat azzal a jelszóval, hogy mi köze azoknak egy jövendőmondóhoz... :D