Shorlex#8014
Hunter ág:
volley, volley és volley - hidd el, bejön az elég gyakran mondjuk egy 190% attack speed-nél, főleg egy tracker szettben, ahol kb. 10-ig felviheted a lvl szintjét.
Art aura kimaxolva (find cover nem olyan fontos, és ha vannak jó movement cuccaid, akkor a másik sem, de mindkettő megér egy-két pontot, főleg ha lesz mondjuk egy afro-d) orrvérzésig, call orrvérzésig, study szintén.
Én szeretem a herbal remedy-t is, de az spórolható, wood lore max, monster lure ensnare nem kell, de ez utóbbit én normalon és epicen egy darabig használnám study helyett, hasznosabb.
gouge nem kell
take down és marksmanshippel nekem az a bajom, hogy összesen a kettő 58 skill, ami önmagában 20 lvl-t igényelne. Na ezért nem szeretem és ezért jó kari a slay, mert ott elég az onslaught, az meg kimaxolva 10 lvl-t használ, vagy annyit sem. viszont a take down a lethal strike-hoz hasonló brutál sebzés, és ha nemcsak íjászkodsz hanem dárdázol is, akkor ha kell passzív nélkül de kifejlesztésre érdemes.
De ha nincs onslaught, vagy más bal gombra tehető skill, akkor kénytelen vagy fejleszteni őket, amennyire csak lehet, de csínján, mert másra is kell. A hunter nagyon zabálja a skilleket.