Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kb 20 perc kiütni .

Leslieee
Akinek megvan az Aphrodite's Favor amu annak adok érte 3 választott legendary itemet.

Trip to live, live to trip

SötétBarom
Heh, ha majd kész a karim, én PvP partiban bennevagyok, sztem sokkal nagyobb fun mint a tömeges mészárlás.. Ha kooperatív játék kell, ott az OFP, GRAW, SWAT4 ilyesmi.. ;DD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Leslieee
Nem nincs messze, utána bemész a hegyekbe, aztán Telkine, aztán Olympus.

Ahogy nézegettem max csak bossoknál kell neki tankolni,arra meg ott a wisp.

Halo most nyirtam ki egy hegy tetején egy "démoni bikát" meg megtaláltam egy embert valami "yellow warrior" és messze van még a játék vége? lvl30 as szinten vagyok DPS kb 310 az jó?
Az mivel fog tankolni? lerohanják akkor viszlát.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Tracker set majdnem megvan,de azt magamnak gyüjtöm,a köv karim asszem Stormos ilyász lesz.

oops latom kicsit keson irtam , mind1.. hunter cucc kene , lila lehetõleg , trackers leginkabb , van jopar dolgom erte , de a legjobbak meg nincsenek meg.
barki trade , privát.

pukka nekem megvan a full bm set , ha van hamachid odadom , de kerek hunter cuccost 😄 bar en nem ajanlom a bm setet , foleg ha ternionos karid van.
erosen rare párti vagyok + 1-2 sup uniq

Biztosíthatlak, a poti mod nem rontja a játékélmányt 😊

Ez 214% cast speed már kezd alakulni, mire odaér a sárkánybrigád, meghal. 😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Nem pvp a karim, akkor lenne fagyaszás, és kapásból leamortizálnálak. <#eplus2>

érdekel vkit a dolog?:Ð
pl virs lee ellen szivesen tolnék 1et 2 ot meg ity😄
<#boxer><#violent><#gun>

Tutok segiteni abba hogy hogyan tom leszedni az 1.11 es patchet??akit tudsegiteni aszt nagyon meg köszöném!mert pont 20 lvls letem:'(
Felraktam a csatamágus sapit, olyan lettem mint a golyószóró. 😊

Leslieee
Hogy van végtelen skill pont? 😄DD

Jó biztos meg lehet találni de szorít az idõ 😛

Pl kékbõl 65öt találtam mégsincs sok melyet használhattam volna. És ha ebbõl indulok ki akkor lilában is fõleg számomra használhatatlan lesz. Eddig kb 12õt találtam és 2õt amit használok.

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej emberek lehet pvp zni tuttátok???????????
már én nyomtam is kurva jóóóóóóóó<#worship><#worship><#taps><#taps><#taps><#wow1>

Még jo,hogy ezekhez a dolgokhoz sosem értettem=)

kispancsi
egyedül az sajnálatos hogy ennek a játéknak nincsen BNET ediction-je, nyilván nem bnetnek hívnák hanemm másnak, de értitek, úgy kilenne zárva a karakter editorok, duppolás és még miegymás... persze ehhezz javítani kéne a dupla kattos hibát, hogy ne legyen végtelen skill pont 😛 😄

szerintem Ne használjátok ezen bugokat/kiegészítésekt, mert egy idõ után élvezhetetlenné válik tõlük a játék, még az egyszerü potion mod-ot sem akarom feltenni, félek hogy akármi elronthatja ajátékot, és ha sokan csalnak el is fogja... Azért remélem nem így lesz és lesz értelme runolni és játszani játszani játszani 😊 további szép játékot!

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

Ez nem dio2, ahol garantáltan soha nem találod meg a legjobbakat. 😊

És a cojureremnek pont erre lenne szüksége. 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Mindent meg lehet szerezni.Azok közül amit leirtal több olyan is van amibõl nekem esett vagy 5.

Leslieee
Hogyne dolgoztam volna meg 😊)) Figyi ennek a nagy részét úgy sem fogom megtalálni, ezért sztem korrekt ha elcserélem valamire 😊

Ehh, mit ér az a cucc amiért nem dolgoztál meg?

BM set most mar nekem sme kéne,de epic elejen jo lett volna,most mar lassan meglesz az összes fullos cucc.

Leslieee
Érdekelnének a következõ tárgyak: Alexander's Cuirass,Ares' War Helm,Dark Justice of Tartarus,Conqueror's Bracers,Phobos,Archimedes' Cogwheel,Celestial Band
Aphrodite's Favor,Myrmidon's Pendant,Pendant of Immortal Rage,Mindrazor,Pagos,Thunderbolt,Thyestes' Scheme,Areithous' Mace
Hand of Hephaestus,Horn of Tiamat,Kraken's Fist,Lykaion Malleus,Orion's Mace,Prometheus'Gift,Sapros the Corrupter,Scepter of Thanatos
Thorny Maul,Ancile,Crest of Taurus,Deimos,Hera's Shield,Cerberus' Bite,Erysichthon's Hunger ,Phoenix,The Furies 😊)

Ha vkinek vmelyik megvan és elcserélné vagy eladná szóljon privibe. Köszi 😊)

Panzerfaust
fullset😊)))) Egyébként nem a legtutibb. Csuklóvédõ pöpec, a lábszárvédõt meg a setbonus resist miatt hordom csak. A többi felejtõs, ha megvannak a jobb cuccok.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Jó, de én még csak nighton járok. ~~

Ez csak ternionhoz jó, mágusoknak van sok jobb ezen a szinten is.

BM sethez nekem mar csak a kesztyü vagy mifene kene,sapkabol-cipõböl már esett vagy 8 =)

Pukkka ezt a csoda staffot duppoljuk azon nyomban. 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Most dobott a telkin battlmágus sapit, csomó fc + int, nyamm. 😊

Nah megtaláltam a 7. lila tárgyamat kezd ujra érdekes lenni a játék.....
tényleg h lehet képet beszurni ide???
Hja,en is lightningnak örülnék jobban,de még így is jó.

kispancsi
finom ^^ fáj is rá a fogam, fõleg ha lightning lenne 😛

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

kispancsi
köszi a válaszod, gondolkoztam, igazad van a mana nem lesz kevés... lichet akkor idézel amikor akarsz, de nem ér sokat ha 1. szinten van az alap szkill-je, szeirntem azt midnenképpen maxolni kell, és a támadási képességeit is, viszont a 2. passivjára, ami a védekezést adja azt kilehet hagyni, mert hát újjat castolunk, mint mondtad! elég ütõs karakternek érzem, bár Oracle-t sem kell lebecsülni, láttam én is a videót, 2:10... tényleg jó, viszont ott annyi van hogy ha nem maxolod a lichet belehal... és így elég lassan jön az outsider. De szeirntem az oldalról beszaladókat is megoldja valahogyan 😊 egyébként ha nem oldja meg akkor is tökéletes runolni a jó cuccokért 😊 visszatérve eredeti témánkhoz, nem tennék a farkasokra skill-t talán nincs is elég hozzá... nem tudom valamikor kiszámolom talán hogy lenne jó szerintem a legjobban! köszi válaszod azért! 😊

Q: egyébként multiban h müxik lehet csinálni szervert vagy diabló fílingesek a játékok? :$ nem tudom mert még nem volt szerencsém hozzá...

- kisPocok -

Egész jó kis Oracle bot=)

Egyszerûen csak arról van szó, hogy olyan cuccokat vegyél fel magadra, amik vagy "all skill"-t adnak, vagy "warfare skill"-t. Akkor a lehetséges (15) maximum fölé megy az Ancestral Horn szintje is.

De, hogy ne mondjak túl nagy hülyeséget, megnéztem gamén belül is, saját karin (lvl42 assa) és sajnos ez pont nem jó példa erre, ugyanis se életük, se sebzésük nem nõ 15 fölött. Legalábbis nem jelzi ki.
Ezexerint van skill aminél ez nem mûxik, mert a farkasoknál pl úgy van, ahogy elõbb írtam.

ity lécci mond már el h akkor mivel lehet turbózni egy kicsit az õsi harcosokon mert amit irtal az elöbb azt nem naon értettem

Ebben Johnnyka az embered. 😊

Sztem legendary fokozaton már kevés lesz 1 mastery (nature) önmagában. Csak abból gondolom, hogy esett pár jó cucc már, szóval rendesen fel van öltöztetve a druidám (lvl55) de még a storm mastery-t felvéve és abból is jópár skill-t kigyúrva is nagyon lassan lehetett csak végigcsinálni legendary fokozatot.

A summonoknak egyedi regenjük van, karakterfüggetlen. De hogy 1p/s-e azt sajna nem tom. Core Dweller pl vagy 10x gyorsabban regenerálja magát mint a farkasok (igaz, nála van is ilyen passive skill ami növeli ezt). Lich King-et meg nehéz megomndani, mert neki meg ugye életlopás segít életben maradni és azért tölt gyorsan.

Sziasztok! Tudtok mutatni nekem egy (vagy több) olyan hunter/nature skill elosztást ami nektek bevált?
kispancsi
LEGO - nincs ide köze, ne bonyolítsátok már túl midnenki tudja mi az: kis kockák amikket egymásra lehet pakolni semmi köze TQ-hoz <#circling><#falbav>

- kisPocok -

kispancsi
nem is kell jól írtad ki ha megvan az RMPS -el való kiírás olyan mintha eredeti lene arról telepítsd a játékot! és már megy is crack nélkül, pecselni is tudod! üdv.

- kisPocok -

Sipocz
Huh! akkor a "maul" 24 vagy a str. of the pack 25 pontja a farkast "terheli"? a familiáris milyen ütemben regenerál? ahogy a karakter vagy 1 p/s?

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

robotnyk
maulra, pl
Sipocz
Tényleg! egy farkas summon mire fordítja a "mannáját", õ mit "castol"?

nekem aszem van már vagy 2 teljes

Sipocz
Köv. témám:
Jó-é amit tervezek (persze már csinálom is😊) a 2+3 attr.- ,skillpont felosztásánál: nature máge vagyok tehát a 2 attr.pontot rakom az int.-re (1.kérdés: érdemes másra is??), a 3 mastery pontból 1 megy a mesterség "elmélyítésére" és 2 megy a fontosnak itélt "alskillre", azaz a "spellekre" (természetesen ügyelve a megfelelõ "stream"-ek kialakítására) (2.kérdés:jó ez így??), a másodlagos mastery-vel ha nincs különös tervem akkor használjam-é arra hogy a mesterségbeli szint emelésével 1-1 pont/szint árán a statisztikámat javítsam ->pl. az adott esetemben másodikként a nature mellé a storm tûnik praktikusnak, mert semmiképpen nem kívánok storm-effekteket felvenni, de a körönkénti 20HP+10ErgP valamint az int és dex nyomiga nagyon jónak tûnik (3.kérdés:megfelelõ a second mastery-nek ez?) (4.kérdés:vajon nagyon merev és gépies-é ez a felosztás,vagy "elmegy így is"??)