Shorlex#8010
Hát, el kell mondjam jól döntöttél, mert azóta is fáj a szívem...
Ugyanis nekem is bejött ez a bug, kétszer egymás után!!! :D
És valóban vérző szívvel kapcsoltam ki a gamét, mert nekem akkor még megvolt mind az öt, hja
Dudo:
Igaz, amióta farkasaim vannak, ahogy írtam is, azóta úgy megyek legenden is, mint az állat, azelőtt azért voltak fenntartásaim ,még ha gondjaim nem is. De ez a farkas aura (a str pack) ami rám is érvényes egyszerűen zseniális és durva erőssé tesz!!! Azért írtam a farkasokról hogy rájuk sem ismerek, mert epicen (ahol azért már nem az a kategória mint normalon, de úgy látszik legendre exponenciálisan fejlődnek) behaltak sokszor és könnyen sok helyzetben.
Most meg legenden le sem megy az életük, kicsit sem, igaz hogy még csak ócska szatírok ellen harcoltak és lesz ez így se, de akkor is.
Muszáj közelharcolnom, mert valamiért nekem az a perverzióm, hogy beállok egy tömeg kellős közepére, és gyakok converted to health fegyóval, sosem megy le az életem. Na azért legenden ez nem lesz ilyen egyértelmű, de ha csak annyit elérek, hogy feleannyit iszok, már jó vagyok.
Szóval a Te necro karid nagyon tetszik, de télleg semmi mást nem csinál, mint castol, és nyomatja a lich mellé az outsidert meg az ancestralokat. Ha jól értelmezem, és szinte semmit nem tettél str-re, csak life-ra, akkor ez azt jelenti, hogy Te télleg kizárólag csak mész a petek mellett és állsz mint a bálálm szamara meg túlélsz? Mert hiába van akár -req-es cuccod, akkor is egy jobb fegyó már nem fér a kezedbe, vagy rosszul látom?
És ha a válasz erre az hogy igen, akkor egy dolog nagyon érdekel: hogyan jutottál el odáig? mert az ok, hogy már van mindenféle peted, de valahogy odáig is el kellett jutni, és az csak közelharc lehetett? Ezek szerint volt vagy 100 DPS-ed lvl 30 körül is, vagy hogyan van ez? :D