• Shorlex
    Hi!

Áruljátok el, hogy szerintetek egy championnal, vagy egy 100rec-es warriorral, spiritistával hogyan lehet behalni? Mert nekem hál' isten eddig nem sikerült és az nmy kísérletet sem tett rá eddig hogy ez másképp legyen.. :D
    Na csak azé kérdezem, mert ha gázos a helyzet akkor ancestralokkal végig lehet írtani az egész gamét, nekem csak annyit kell tenni, hogy úgy nagyjából a monszták közelébe megyek... Persze nem csalom végig a gamét azzal, hogy én csak állok mint a szamár, de be kell valljam őszintén egy Talosnál elég fincsa volt nem odamenni. Mondjuk ahogy elnéztem van annyi lifém, hogy túléltem volna a lépését is (egyelőre csak epicen) meg a stunt is utána, de minek kockáztassak? Próbálom építeni a nulla halál champot. :D

Végig +22% exp-el tolom, az is hozzátesz a dolgokhoz, úgyhogy ez a kari... Hmmm... Állat. Petet idézni csak nehéz helyzetekben kell (télleg csak akkor), akkor meg lehet orrvérzésig. Nem tudom hogy és hol lehet egy ilyen karival behalni. :D

Viszont egy éeszrevétel:
    Nem tudom hogy Nálatok is így van-e, de pl. nekem a champnek már most kétszer akkora alife, mint a slaynek. Ennek ellenére ha pl. bemegyek egy nagyobb csontiseregbe, azért csúnyán le tudnak szedni (csak az undeadek, mert megtartottama jó szokásom a converted to healt-el... :D), nagyjából ugyanúgy mint a slayt.
    Létezik az, hogy a game az nmy-k sebzését az életed mennyiségétől is függővé teszi???????