• Shorlex
    Ciao!
    Csak int, igen, semmi más.
    Esetleg ha a végén jársz majd úgy kb. 700 titanrun után és vannak olyan cuccaid, amit nem tudsz felvenni, akkor egy nagyon kicsit dexre is (a legtáposabb máguscuccok asszem 150 dexet igényelnek; nekem most van egy sooth-om és alig több mint 30-as szintű, de már jóval 16 felett vagyok cuccokból, úgyhogy a magam részéről sosem fogok dexre tenni).

Nature ág:
    oak max, első passzívja egy pont (ilyenkor mindig alulról mondom a számozást), utolsó max. Refresh egy pont, nem több.
    Farkas max, első passzívja és utolsó a lehetőségekhez képest (amennyi majd jut a végén) minél magasabb, a második passzív kevésbé fontos, de ugyanez igaz oda is. Pár pontot megér.
    Nymph hadd szóljon, és ha mást nem legalább egyes szinten tartsd meg. Skilljeit viszont (főleg az elsőt - owergrowth) nyomasd, de nem lesz elég skill pontot spirit mellett, úgyhogy csak csínján).
    Plague állítólag hasznos, azt nyomathatod, szintén amenyi jut rá.
    regrowth-ra és a fára ne tegyél, előbbire mert felesleges: ha meghal a pet és okvetlenül szükség van rá, nyomsz neki egy refresh-et és megidézed, utóbbi meg egy szar.

Spirit:
    Ternion max, passzívja max.
    Deathchill aura max, passzívjai 1-2 pont.
    life draint az elején használj, de már nomral végén is szar, epicen már nem jó, de a legelején OK.
    vision of death megér pár pontot.
    dark covenantot szeretik a többiek használni, sajna nekem arról nincs tapasztalat.
    Lich és passzívjai max, ha nincs elég skill pontot, akkor arányosan csökkentsd.
    Spirit ward és passzívja megér pár pontot, outsider meg természetesen max.

Amit leírtam, azzal számoltam, hogy a végén (legend, ilyesmi) lesznek rajtad jó tápos cuccok, amik adnak olyat, hogy pl. +2 to all skills, vagy +2 to all skills in nature/spirit mastery.
    Ha ezeket használod, akkor akár 4-5, vagy több skillponttal is több lehet egy-egy skillen, mint ami alapból van, így mondjuk ha azt mondtam valamire, hogy csak 1 pontot tegyél rá, akkor is meglehet a 6/6, ha vannak ilyen cuccaid.
    Szerezz ilyeneket feltétlenül, és akkor spórolhatsz.