Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SPOILER:
knossos palace-nél az óriási automatio champion most gyakott le a tûzviharával 3-szor egymás után, kíváncsi lennék, hogy ez egy mage kasztnak mennyi idõ alatt fekszik be...
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Lényeges javulást fogsz észlelni, aztán utána majd tovább lehet gondolkozni, ha még ez is kevés lenne.
a kérdésem a következõ MIAKURVAANYÁÉRT ilyen aránytalanul köcsög a játék? nem dobál semmi komoly cumot pedig futottam pár kört a pályákon sõt "lopni" is bejárok a netre😄 de semmi extra, még 3 hete kaptam egy jo lándzsát 191-199 ig sebez lila meg csomo jotulajdonság van hozzá akkor azt hittem ezzekl végig futok, de azt hiszem 3x ilyen jo fegyokéne és 3x erösebb védelem... nem tom mit tegyek .... de igy nincs kedvem jáccani pedig napi 5-8 óra között lenyomok😄
A következõ programot nem lehet végrehajtani (10000).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=10000&l=hu címen.
-Ezzel a hibaüzettel találkozott már vki??? Az után írta ki, miután felraktam a Hamachit, és el akartam indítani a gamet. AZóta leszedtem a hamachit, de ugyan ezt írja ki, és nemtok jáccani!!! :SSS HELP PLS!!!
Az a 15% dr mindig él, ha fizikai támadás ér, megszûnni viszont csak akkor szûnik meg, ha tûzzel támadnak, márpedig nem mindenki azzal támad. Újra feltenni pajzsot meg nem tart semeddig, ha mégis lejár/lekopik.
Trip to live, live to trip
1. Hamachi [Letöltés]
2. Feltelepíted -> Bal alsó sarokban "power" gombra rákattintasz! Kreálsz egy nevet.
3. Jobb alsó sarokban van 2 gomb, a bal oldalira kattintasz ->Join existing network!
4. Network name: TitanQuest-HU
Network pass: akarmi
5. Utána elindítod a game-t, ha joinolni akarsz -> Join game -> LAN -> START
Hogy ha szervert csinálsz amire többen feljöhetnek Host game-> És ott tudod beállítani a szervert!
!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Hát nemtom, én mindig olyannal jáccottam ami teccett, classicban is sorciztam, pedig akkor az nagyon nem volt táp, sõt... LOD-oztam is egy darabig, de az már nem nagyon teccett, amikor végképp átvariáltak megint mindent az 1.10-ben akkor beintettem, annyira már nem köt le a game hogy megint minden elõlrõl kezdjek. Ráadásul a LOD óta a csapatjáték is nagyrészt megszûnt, többnyire csak runolás van, illetve botozás (meg gondolom a dupolás is maradt ahogy volt a carrion song meg +7-es soj óta).
[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/14/wrc.png[/img]
Inkább a Dweller-t tápoltam fel helyette fullosra. Nekem bejött. De nem vitatom, hogy máshogy is fel lehet építeni mûködõképesre a karit. Sõt, szinte biztos, hogy lehet.
Amúgy a Heat Shield-nél a 15% dr, már 1-es szinten is él (nem növekszik). Így arra viszont mindenképp érdemes rátenni sztem 1 pontot.
Nem a manaburn-ösök érnek oda, hanem én teleportálok bele a kellõs közepébe egy ilyen csoportnak (még hc-ban sem vagyok hajlandó maphacket használni, nem tudom hova érkezek).
Egyébként nekem pont azért jött be az összes patch dióban, mert mindig megvariálták a skilleket. Mindenki anyázott, hogy übertáp karija xart se ér patch után, én meg vigyorgó fejjel új karikat kezdtem 😊
Meg aztán a haveri (klán) baalrunokat (ahol szóba jön egyáltalán a teleportálás/manaburn probléma) privát nyomjuk/tuk. Minden cucc saját talált tárgy, stb. Nincsenek annihilusok minden karinál. Egész klánnak van 1, saját drop. Cuccok ugyanígy. Nincs pl egyetlen enigma sem, (vagy bármi ilyen cucc) hiszem sem jah sem ber runa nem esik minden bokorból, stb. Mi haverokkal így látjuk csak értelmét. Na meg persze kizárólag hc, különben elveszik belõle minden kihívás. Most, hogy ami megtalálható volt, mindent összeszedtünk, 90 feletti karijai vannak mindenkinek, már nem is gamélunk. Majd ladder reset után, mikor nulláról kell megint indulni.
ON
Vente csinálj egy új karit, és írd át a régivel.
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
PLS SEGÍTSETEK!
KÖSSZ
Elõször én Hostoltam, haver látott is, join, tölt vagy 10 percig aztán kiírja h elveszítette a kapcsolatot a szerverrel.
Utána õ Host én join, de nálam még a szobát sem látta.
Ha vki tud megoldást pls írjon.
Kösz
Én a szimpla 1.01rõl beszéltem, és mivel minden nap olvasom a hozzászólásokat, nem kell visszaolvasnom, de azért köszi a lehetõséget😊
A patch után nekem SEM indult el a játék, én is a 1.08 fixed exe-t használom értelemszerûen. De ezt nem említettem mert úgy gondoltam ha nem indul el neki a patch után, alap h leszedi és azzal futtatja. Viszont vkinek megy anélkül is.
Stone form párszor megmentette már az életemet, de nagyon nem tetszik benne, hogy kis késletetéssel húzza csak fel magára. Bár ha rögtön tenné, akkor viszont valszeg túl erõs lenne, vagy nem tom...
Viszont a Heat Shield 15%-os Dam Red-je jól jön, mert az nem a tûzre vonatkozik hanem fizikai sebzésre.
Egyébként a diós manashield sem jó mindig, mert jön egy manaburn és annyi volt. Vége a mesének, egy ütés viszi össz manát, tehát még elteleportálni sem tudsz. Márpedig én 3 éve bneten már csak hc-t játszom dióban, úgyhogy ott nincs még1 lehetõség 😊
De mint korábban írtam, az ázsiai havasokat kivéve fexik mindenki egy-két adag shardra (bossokat kivéve persze). A havasokban (fõleg a Jetiknél látszott ez meg nagyon) nagyon lelassultam, de az a rész nem volt olyan hosszú sztem, hogy ha lassan is haladtam, de megérte volna átcsoportosítani a skilleket.
Tulajdonképpen Jeti-kben is pont az a jó, hogy bár cold resistjük nagy, életük rengeteg, nagyot ütnek, de iszonyat lassúak (tuképp egyetlenegyszer sem ütöttek meg). Core Dweller feltartotta õket, alájuk toltam a Squaal-t és szórtam Shardot (meg tonna számra ittam a manát persze).
Lényeg, hogy át lehet menni "simán" csak cold sebzéssel is bárhol.
Kivéve, akinek nem.
Ha veszed a fáradtságot és visszaolvasol (rengeteget kell hozzá) akkor az elsõk közt voltam, akik kiírták unleashed verziót nfo-ja szerint.
Mûködött is tökéletesen, még nem jött az 1.08-as patch. Az viszont egybõl hazavágta nálam. Csak a reloaded tört exe-vel megy azóta fagyás nélkül.
Haver, akivel multiban játszok (még én segítettem megírni, hogy menjen neki is rendesen) nála viszont ugyanaz megy az 1.08-as paatch-el is (reloaded crack nélkül.)
Lényeg, hogy gépfüggõ, vagy szerencséd vagy, vagy nincs.
Úgyhogy aki azt hiszi hogy van biztos módszer, az téved. Ugyanúgy, mint aki azt állítja, hogy van biztos módszer. (Warez-rõl van szó)
LAN-ozni voltam, azért nem válaszoltam, bocsi,
amúgy ki van maxolva nálam fullra minden a Core Dwellernél, nekem hasznosnak bizonyult legendary-n is. Egyébként pedig 50-es szint környékén az elementalistánál már minden skill maxos volt, amit akartam. Most 56-os a kari és már csak összevissza rakosgatom a pontokat, szinte feleslegesen, szóval jut bõven mindenre.
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.
NFO for Titan.Quest.BWClone-Unleashed
NFO for Titan.Quest.EMUDVD-Unleashed
én erre a 2 változatra gondoltam..!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
a tiedet megtudtad frissiteni...?
gondolok itt arra hogy 1.01 böl 1.08 csinálni...??
A Reloaded nekem nem ment bár még akkor nem volt 1.08as crack hozzá. Vkinek megy azzal kilépegetés nélkül, vkinek nem. Viszont az Unleashed (alcohol 120al kiírva rmps burn-el, aztán dt-ben minden off csak rmps on + disable all virtual drives) kifogástalanul müxik MINDENKINEK aki jól csinálta. Én azt ajánlom, de próbálkozhatsz a másikkal ha gondolod.
nincs, nem is lesz...
Görögög részeknél már baromira untam a hiányos texturát és azt hogy 1 óránként kilépet😞
utánna már 1 re rtikább lett..5-6 óra játék után dobott ki😞(
mint ahogyan te én is igy játszottam..curerom-miniimage-nocrack..!
csak vesztemre a játék alatt toltam 1 update prancsot na onantol kezdve vége lett mindennek..kilépett és már nem indult újra..!
megkérdeztem itt mit lehetne csinálni..válasz várni a törést..de én nem az a vár..várni vagyok..!
megnéztem a regedit alatt melyik serial key-t raktam föl mert van 4 db is hirtelen..nyomtam 1 uninstall-t majt újra fel de nem birtam vissza csalogatni a jó kis karakteremet..javasolták hogy nyissak 1 másik karaktert és a dokumentumokban irjam felül..de ez sem jött össze..!
igy most várok türelemmel és meg várom ki mit mond az emudvd-re vagy az Unrealsedet szedjem le...!!