Shorlex#7718
Na Isen, félretettem a tracker szettemet (mármint teljességében).
Sajnos a slay kicsit rozoga, úgyhogy ugyan nagyon fasza kis dolgai vannak, de az élete hát nem az igazi...
Ezért volt az amit mondtam, hogy lehet hogy a 3k DPS nem az a max, amit ki lehet belőle hozni (láttad Te is, hogy amit adtál azzal 6k felett volt) de sajnos fel kell áldozzam ezt a health oltárán. Egyszerűen nincs rá lehetőségem, hogy az afro-t kihagyjam a +600 health-el...
Viszont találtam egy olyan pajzsot, hogy az bexarás: nem hangzik elsőre nagy számnak, de van benne +8-10% health, +22%str és damage is, mivel nem junik, lehet csármozni, a blokkja majdnem olyan, mint a Coribantesnek (nekem is van olyanom) és bár a sebzése a béka valaga alatt van, de ugye nem defenderem van, kit érdekel.
Bazz, megugrott tőle health, DPS, minden, me magas értéknél az a pár % is "sok", és kicseréltem a lábvértemet is, valami olyasmire mint a Tied.
Úgyhogy feltornáztam magam 4k fölé úgy, hogy közben csúnyán megugrott a health is... :D
Még mindig kevés persze az a kb. 4400 health, de jobb mint 3000 körül, ami volt... Legenden az halál.
Mellesleg jobban kedvelem, ha a sooth-oddal nyomatod neki, mert én is kapok az oak-odból, tegnap pl. volt vagy 9k health-em, az azért nem rossz. :D