Hali!
Szvsz. az marad ki a paladinod esetében ami a defense masteryt igazán vonzóvá teszi a, pajzzsal való támadás. A shield charge eléggé hosszas recover én magam az nmy un. erős fickóját szoktam vele kigyakni és igazándiból a hunter take down skilljének pajzsos kiadása, viszont a "mindennapokban" egy quick recovery-vel megspécizett 1.5 sec-enként visszaálló batter a menő számomra és a stormnimbusz ugyanúgy megöröklődik a pajzson mint a jobbkezes fegyveren. Én úgy tekintem a paladinom fegyverzetét hogy jobbkézben valami nagyot bummantó buzogány vagy fejsze müxik (kb. avarage sebeséggel) a balban fogott pajzs (természetesen a blokkolás áldásai mellett) pedig területre ható lassú sebességű fegyver. Szvsz. az adrenalin vonalat nem érdemes túlspilázni az avaranes-ből is az alap és a 2. passzív a tutkós, a rally és a colossus nagyon jó és persze (talán a concussive blow kivételével) minden passzív megér egy pontocskát. Én magam a stormból csak a nimbus vonalat és "neki is legyen egy társa"-alapon egy egypontos wisp-et használok.