Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öregharcsa
"1. Reloaded kizárva mert az fagy mint a picsa.:"

érdekes én azzal nyomom és nem fagy......nem tudom mirõl beszélsz
curerom-miniimage-nocrack verzióval símán müxik ja és az elsõ patch-el...
tökéletesen megy....

üdv

http://pspfilez.extra.hu/

basszus tiszta ideg vok tegnap este 9 töl ma hajnali 4 ig oan vihar volt mint még soha:@:@:@:@:@ ááááááááááá nagyba tolom a gamet mikor puff lekapja az áramot
1 mp utan visszajon na gondolom folytatom tovabb majd megint.na jó mondom akkor meg megcsinalok gyorsan vmit és utanna kilépek a gamebol.inditom ,katt play titan quest és a jó kur** annyát megba**za de elveszett a karim áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá neeeeeeeeeeeeeeeemááááá. VISZONT A DOKSI/MY GAMES BE OTT VAN AKKOR MEG MIÉÉÉÉÉÉRT? Ha esetleg vki tud segitséget adni azt naon meg köszönném

zsirfecske
miért raktok fel reloaded-re 1.11 peccset ha nincs még törve??? amúgy meg ha minden kilépés után csinálsz egy másolatot a karakteredrõl nem fog elveszni.

crash
Hali kicsit beszartak a questjeim es nem tudok tovabb menni....nincs tul sok kedvem ujra kezdeni az elejetol nem tart valaki questekben kronos elejen??
ha igen kuldje mar el ezt a ket filet a My Documents/My Games/Titan Quest/SaveData/Main//Levels_World_World01.map/epic/
Quest.myw
QuestToken.myw

konyvtrabol....koszi

mielött nekem estén...igen végig olvastam az összes bejegyzést "Unrealsed" szó keresés után...

Mivel tegnap elveszett a karakterem..igy sok értelme nincs szenvednem vele..!
tehát újra kezdem..!

Pár kérdés..!
1. Reloaded kizárva mert az fagy mint a picsa.:(( a társaság 1 fel azt mondja Emudvd Unrealshed az a jó a másik Unrealshed-re esküszik..!
na akkor most melyik legyen...???

2. olvastam hogy kikell irni ennyire 1szerû..gondolom igy akkor lehet javítani is..? de mi a helyzett az 1.11 javítással..?
mert nekem ez ölte meg a Reloaded verzsõnt:((

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Talos mágussal easy rider, ugyanúgy el kell futni a lángszóró elõl mint tájfunnál, aztán hátulról megsorozni sharddal. Tegnap már majdnem behalt nekem 1.-re, de beszorítottam magam egy sarokba, és pont akkor jött a lángszóró.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Hogy lehet továbbjutásni a "második" pályára kivel kell beszélni? (görögországba). meg kell csinálni Athén összes küldetését?

Hogy lehet továbbjutásni a "második" pályára kivel kell beszélni? (görögországba). meg kell csinálni Athén összes küldetését?

Hy!
van egy problámám a játék néha beáll kb 10s-re és néha ki is lép a játékból!Ez miért van? Mit lehet ellene tenni?Konfigom:2,5GHZ-s proci, 2Gb-ram,ATI x1600 512MB.A legújabb Catalyst van fenn.
Elõre is kök!

mr all: a manticore a legdurvabb nighton torony magasan , talan meg talos aki kemeny. enis warriorral lehaltam parszor , poision resem max , light 35 , cold 50 korul. 38 as a kari 5500 life es az a cold ha fullosan elkap kb 5000 et sebez ien resekkel. mindig amikor csinalna odebb lepsz kicsit es utod tovabb , es melled fujja ki. nekemis csak ugy sikerult pedig minden mast 20-30 sec alatt leszedtem , es eletem nemment felenel lejebb:) talos volt meg kemeny , de ois csak azer mer ritkan talaltam el , de o nemtud megolni ellenben a manticorral.

Multiba hol lehet embereket találni ?

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Ügy megoldva. Legyetek y0k. :)

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Sziasztok! Mai csoda vihar alkalmaval kaptam egy faszanyos aramszunetet, visszamasztam gémbe és arra lettem figyelmes h a quest ablakomon minden van csak az nincs ami kene, vagyi zagyvasagokat ir ki es az istener nem adja be se a main se a mellék küldiket. Van vmi mod rá h kilehessen javitani? Nem szeretnem eldobni a 30as karim. :/ Elore is kosz a helpet.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Nekem azt mondja meg valaki, hogy amit általában a lila színû varázsló krokodilok nyomnak ki, az a 3 fagyasztó labda, az melyik kasztban van?

Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyûzet, egér.

es akarsz is jaccani?
msn [email protected]

Jah én is annál a sárkánynál akadtam meg nekem 1024 a sebzésem és 4000 az életem és semmim sincs minuszba csak a poisin -2% .... nekem eredeti a game de multiba nem merek játszani mert ugy járok muint az elsõ karimmal feljonnek a szerveremre és megolik typhont aztán mire én mennék megolni nem dob semmit...erre figyeljetek vagy használjátok ki:D én azt szoktam h keresek olyan szervereket ahol kezdo karik vannak olymposrol indulok normálon ...és megolom ha 3-4 en vannak fent kb 3 db kéket dob ...jo buli pláne ha nem velem csinálják:D
A hydra-t egyébként én sem találtam.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Sikerült megölnöm a manticort, de mindössze egy zöld cuccot adott a ládája. Szerintem úgy csináld, hogy miután szintet lépsz, rögtön menj vissza. Így ha sokszor megöl akkor sok xp-t fogsz veszteni. Én egyébként 42-es karival nyírtam ki. Bár mint korábban írtam engem és a core dwellerem is símán lecsapta a fagyasztós támadással. Nekem még a mérgezett nyilaival is vigyázni kellett. Futottam körbe-körbe, néha egyet-egyet rálõttem, aztán idõvel megfekütt.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

chalezlopez
Meg. Nekem pl...

Vamos Argentina!

Ams
használjatok már spoilert vazze...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

vkinek megvan eredetibe a játék?????????

ja mikrofonnal lehet dmcsizni

SötétBarom
ventri az pofázós cucc.. Mint a Roger Wilco.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

nekem hamachim van

mi a z a ventril?

SötétBarom
addig bántod amig bele nem hal.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Telkint hogyan lehet/kell megölni? Van valami speciális?

KÖszi

Bea

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

zsirfecske
nekem bevált. mondjuk logikus... kösz

mrall
zsotesz: Köcce az infót a manticore-ról! De nem bírom megölni az istenért sem!
Harcos csóka vagyok kb 850 damage/s-el 3300élettel ami elég szar tudom! ráeresztem az 5 megidézett katonát+odaállok és csápolom dualweaponnal de az élete szinte meg sem moccan! Õ köp egy cold baszást és mindenki fekszik! szal lazán 3000feletti sebzése van! fakkkkkba

Itt a kép a kis faszról:

Matthewpamer
nem jössz multizni?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Leslieee
Bajnok, szerintem jobban járnál ha letöltenéd az Unleashed-et, és kiírnád úgy ahogy már említettük párszor. Nekem azóta egyszer sem fagyott ki, de a Rel. 1000x.

Trip to live, live to trip

Leslieee
Az attól függ melyik szinten vagy. Legendaryn kurva sokat.

Zsotesz ez érdekes, akkor csak a Hydra van legendary szinttõl? Mert õt nem találtam görögben.

Ha meghalok akkor mennyi Xp t vesztek?
Epic-en Faylum Oasis: Sandswept Cave. Menny a legaljára és ott lesz a manticore. Majd be fog repülni. Én igen meglepõdtem, nem számítottam rá. Elég kemény. A Core Dweller-em is símán kinyírja a jégfújásával (vagy valami ilyesmivel) a karakteremet meg aztán mégsímábban leveri evvel a támadásával. Kemény dió most 40-es vagyok. Azt hiszem inkább megvárom míg elérem a 41-es szintet, aztán majd visszajövök mert ebbõl így csak XP bukás lesz. A többi lényt még nem találtam meg.

Matthewpamer
reloaded

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Leslieee
Hát akkor semmi ötletem nincs mi a parája. Szerintem mégiscsak rossz seriallal installáltad. Más nem lehet.

na csináltam másik karaktert a dokumentumokba felül irtam de nem müxik:((

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Leslieee
Jó de úgy értem h Reloaded vagy Unleashed?

Matthewpamer
igen 1.08

Leslieee
Annnyád, bocs a floodért, beteg a sys :D

Bajnok melyik verzióval tolod? Simán single-be is fagy?

Leslieee
Akkor nemtom mi a baja Dei. Figyelj ha ottvan a Dokumentumokban a mentésed, akkor nem értem mi a baj. Csinálj egy új karaktert és próbáld meg felülírni a mentéseddel. Nekem jó volt úgy.

Leslieee
Akkor nemtom mi a baja Dei. Figyelj ha ottvan a Dokumentumokban a mentésed, akkor nem értem mi a baj. Csinálj egy új karaktert és próbáld meg felülírni a mentéseddel. Nekem jó volt úgy.

Leslieee

akkor van arra lehetõség hogy valahogy bele inportáljam az elõzõ karaktermet..?

Matthewpamer
Aki tud valami ellenszert a fagyásokra írjon pls
Patchelve és Crackelve vagyok

dehogy tröltem ki..MEGNÉZTEM MELYIK SERIAL SZÁMOT IRTAM BE..!

Uninstall..és újra raktam..!

Matthewpamer
Játékban a LAN-t kell indítani
Van ventrilod?

Leslieee
SZal kitörölted, és utána visszaírtad vagy mi? :D

Amúgy ott kurvára nem kéne nyúlkálnia senkinek, mert csak a karaktert lehet elbaszni semmi mást.

ki irtam..vagy is azt a serialt irtam vissza ami ott volt..!

Leslieee
Minek vetted ki a serialt??? Kitörölted vagy mi? Mert akkor nem csoda h elveszett.