KH#7617
most végeztem epikkel egy olyan sage-el, akinek lényegében a hunter ágja totál ki van fejlesztve (ensare kivételével, mert azt visszaváltottam, study prey van helyette a jobb klikken, billentyűzettel meg nehézkesnek érzem a hálódobálgatást), a stormja maxolva van (32 lvl), de csak wisp van, meg nimbusz képességeket használ
tárgyaim iszonyat bénák vannak, van egy +2 tracker amulettem, meg egy Hunter karvédőm (kék), meg a Silver Bow páncél (kék) normál játék óta.., két cuccomon is van 50% slow esélyes tuning
szóval, amit kérdezni akarok, hogy ha valakinek van hasonló jellegű karaktere, akkor hogy boldogult pl. azokkal a dög sárkányokkal, akik lándzsával rohangásznak a játék vége felé, gyorsak mint a fene, s esetemben lényegében két ütéssel lenyomták a karit, sőt, akár eggyel is, ha nem figyeltem oda a vérzéses hatásra, illetve a másik szopatóág, ugyanilyen sárkány fattyúk, csak épp nyilaznak, kb. hatan egyszerre
szóval mit is lehetne ezekkel csinálni? vagy csak oda kell rájuk figyelni? (mondjuk azokra a Deathlancekre, vagy mikre eléggé nehéz, lényegében csak úgy tudtam őket lenyomni, hogy elszaladtam, volt egy pont, ahol visszafordultak, viszont ha odáig megint elmentem, akkor megint nekem rohantak, és onnan állva próbáltam őket lenyilazni, szánalmas tudom...)
az ability pontokat elég kiegyensúlyozottam osztottam el, cirka 300 STR, 310-320 INT és kicsivel 400 feletti DEX (lehet, hogy ezt csesztem el?)
a STRre lehet, kár volt költeni :-/