23078
-
Értem, thx a választ, szal ha jól értem, ha már pala lettem defens ágból inkább a passzív pajzs cuccokra rakjak.
Rally igazából csak azért kell, hogy legyen egy instant healem:D -
én személy szerint defense helyett warfare-t raktam storm mellé. nem tetszett, hogy annyi pajzsos támadás van összevissza, tutira nem használnám sose. közelharci fegyverrel akartam menni és a mellett jobb klikkről storm-ot osztani, e mellé gombokról a shield attack-ok sztem kényelmetlenek/felejtősek.
egyéb skillek: adrenaline sztem túl ritkán jön be, ezért nem ér annyi pontot, a +50% dmg viszont onslaught-ból gyakorlatilag 100%-ban kijön. weapon training szintén veri concussive blow-t, rally nekem kevésnek tűnik 10 sec-kel, akkor már inkább battle rage passzívban %-kal. shield passzívok jók palánál, nem beszélve colossus form-ról ami állat, viszont warfare-ben meg ott a war horn, dodge attack, war wind és pesze az ancestral harcosok + ugye nem kötelező kétkezesen nyomulni, nyugodtan lehet hagyni dual wield ágat és jókis ancile (+2 to all warfare) pajzzsal szaladgálni...
persze ez mind szigorúan saját vélemény, nekem storm mellé warfare feküdt jobban. -
KH #7645 köszönöm az észrevételeket, őszintén szólva, eddig íjászkodtam, bár van egy +2 take down-t adó dárdám, amivel néha unalmas perceimben püfölöm az ellent, meg van a take down skillen is valami pont, de nem arra építettem eddig
ezt a thunderballos dolgot asszem kipróbálom...
-
Srácok lenne egy kérdésem, palát csinálok és főleg a sebzésre megyek re, érdekelne hogy mit gondoltok erről a buildről.
Jah sztetek az Adrenalin mennyire éri meg? Van olyan hatásos mint a Battle Markerek?
Paladin -
acs #7643 © Shorlex!
Küldtem neked egy kis plusszt.
Hali. -
Isenlord #7642 nem bug,ilyet nekem is adott ki egyszer,legend incarnban szivesen megdobhatna egy ilyennel:) -
pajzshordozó #7641 Epicen egyiptomt hányas szintetn fejeztétek be? -
fényt egy csomó helyre sosem rak. oda kell állni és kész...
ez vajh bug-os bónusz? egyetlen egyszer jött ki, sajna epicen:
-
LordMersey #7639 Kicsir furcsa nekem,- nagy Diablósnak ( :) ) - hogy az unik lények nem dobnak semmit..... -
pajzshordozó #7638 Hú gyerekek, az Epic Telkine Egyiptom végén megizzasztott:D
Mondhatom hogy a karim nagy túlélő, a két kezemen megtudom számlálni az Epicen a halálait..sajnos Normalon elkurtam, nem is kicsit..nagyonXD
Na jött ez a fénydolga, az egyből leölt. Bár amikor benn volt a Colossus Form, akkor csak szívdobogás jött:)
Na 3-szor megölt aztán lenyomtam... -
Hi! Ezt a filmet nem lehetne letolteni valahonnan? -
Sikerult ma delelott megoldani, de csak ujrainstall utan, most rajta van az 1.8-as patch :( -
jó de bassszus leszedtem és nem lehet itemet editorolni ( :D ) a legújabbal ezért gondoltam hogy valami balfaszságot csináltam! :D
- kisPocok - -
Shorlex #7634 Nem tom, nekem olyan még sosem működött...
Viszont az nem követi a karit akkor is, ha arrébb megy?
Na olyan kéne, ami nem.
Vagy erre lehet hogy jó a shift+amit mondtál...
Majd kipróbálom, de nekem az még nem jött be. -
Lyan Kyj #7633 nálam nem kell kattingatni távolra sem, csak áthúzom a köv célpont felett az egeret. -
Shorlex #7632 Tudjátok én mit változtatnék a gamén?
Egy olyan verziót tennék bele, ami a shift gomb lenyomva tartásával egyenértékű, csak ugye a shiftet nyomva a körülötted álló csürhét csépeled időveszteség nélkül.
Kellene egy ugyanilyen távolra is. Hunternél pl. állati jó lenne, ha nem kellene a Veled szemben álló íjászcsorda összes tagjára egyenként ráklikkelni, hanem egy helyben állva mindenkit lőhetnél, aki lőtávolban van, ugyanolyan időkiesés nélkül, mint a közelharc shiftnél.
Csak így visszaolvasgattam és láttam Dudi elmélkedéseit a mi lenne jó témában és kedvet kaptam én is megreformálni a gamét. :D
Vagy az is lehet, hogy van ilyen funkció, csak én nem tudok róla??? -
Shorlex #7631 Pocok, Rajtad csodálkozok, hát Te nagy TQ-s vagy és nem tudod?
Hát a TQ Vaulttal.
Szerintem még ezen az oldalon van leírva, hogy hogyan kell használni.
Nem kell megijedni, ha eltűnik a kari, az azé van, me nem használtál monitort, de olvass vissza, csináld, ami kell és ha nem OK, akkor kérdezz bátran! -
Isenlord #7630 na végre végigtoltam elöször legenden teljesen avengerrel,megöltem typhont,nem sok mindent produkált 9k ij dps ellen,de nem baj,cserébe megajándékozott egy staffal:
Kuan Ti's Sorrow
Speed: Slow
+30% Elemental Damage
Chance For One of the Following:
139 Base Fire Damage
123-155 Base Cold Damage
89-190 Base Lightning Damage
25% Chance of 7% Reduction to Enemy's Health
38% Pierce Resistance
44% Fire Resistance
+28 Intelligence
+25 Dexterity
+1.5 Energy Regeneration/Second
+51 Offensive Ability
+62 Defensive Ability
+10% Attack Speed
Required Intelligence: 464
csak egy cromatic feeling,de jól néz ki:) -
Melyik progival tudom egyik karimról a másikra tenni pár cuccot? Nem használtam még iylet de nincs senki online aki segíthetne nekem cuccolni :(
- kisPocok - -
acs #7628 Nincs mit! -
Shorlex #7627 Ó köszönöm szépen...
küldtem választ... :D -
asdf007 #7626 HI!a petekkel kapcsban. én 2 farkassal és egy lávamannal nyomom. Szerintem elég erősek, bár gyakran gyógyítom őket. A lávaman szentem erős lett főleg a 4. sori kéőpesség. Állandóan őt gyakják ,így nekem jóformán csak őket kell gyógyítani( + ütni a crp-ket). Volt nymphem is de vissza szedtem, gyengénak tartottam, hammar leszedték (2-300 élet, mi az?). Van egy másik carom is, az lvl 38 storm + 'a liches'. meguntam. Valaki nem tud egy honlap címet ahol letölthetem a pályszerkeztőt(az enyém nem jó)? -
acs #7625 © yann!
Azt nem kell küldeni, azt magátol is megtalálja a becsületes nethasználó!!!
( he-he-he ) -
acs #7624 © yann! -
yann #7623 egy virust (: -
acs #7622 Hali © Shorlex!
Kukkantsd meg az emaileidet, küldtem neked egy kis ajándékot. Holnap majd megint kapsz. Lesz közte majd egy pár inyenc dolog is. -
dudovec #7621 legenden 8x akkora a petek elete mint normalon, szal el kene rugaszkodni mar errol a 'normalon' lehal a pet akkor mar szar.. mert a lichking is szetesik normalon, de bemesz legendre egy 1 es lichel es eleg jol birja mar az is.. farkasoknak maxolva , maxos oakkal +3 skillel van vagy 7000 lifejuk legenden, kepesek health reductionra , raadasul adnak aurat is ami gyorsit meg jobban utsz, sztem eleg jol jonnek 1 guanak, de sok mas karinak is. Az osszes pet kivetel nelkul jo, bar teny h a dwellernek, akarhogy is nezzuk csak tank szerepe van, de arra eleg jo, sebezni sajna nemigen tud, dehat 1 elementalist ne a petjevel akarjon ma' olni..
Ami a Saget illeti , nekem van, mondjuk rechargeos es thunderballal stunol + ijjal lő.. hat nekem nemvolt gondom a dragonianokkal, mert 1 csapatban megfagytak, es kaptak a volley-t meg a pass through enemyes oltast folyamatosan..:D -
ity #7620 Helyzet az, hogy nem nagyon emléxem már mennyire haltak be a kisfarkasok, de arra emléxem, hogy alacsony szinten voltak gondjaim velük másik karikkal (guarddal nem, mert az nem használta normálon).
Azért azok a 7-es farkasok mégiscsak 16-osok ellen mennek, szal ne csodálkozz :)
Tényleg csak azt tudom mondani, hogy kimaxolva még legenden is jók, hasznosak. Persze nem arról van szó, hogy nem halnak be, de a feladatukat jól ellátják, főleg ha hárman vannak már.
Mana problémára én ki szoktam rúgni azt amelyik elhasználja és újat idézek helyette, mert úgyis csak egyikük szokta elhasználni.
De egyébként guardiannal én normálon farkasok nélkül mentem végig.
Epic-től voltak csak velem, de ott sem fixen raktam pontot rájuk, hanem csak a misztikus csókáknál a megidézés idejére. Igaz nem olcsó, de rengeteg skillt megspórol az ember. (Most legenden is ugyanígy van, nincsen fix pont rajtuk, csak vissza kell hordani a sok sárga cuccot ami esik és dől a lé) -
Shorlex #7619 KH, nekem van az a slayerem, és gyakorlatilag az is hunter.
A str nem felesleges. Egy idő után a dárdával (me remélem azzal nyomulsz) nem növekszik nagyon a DPS dex miatt, viszont a str nagyon növelli, úgyhogy nem felesleges.
Én azt csináltam epic sárkányokkal, hogy volt az a bizonyos converted to health dárdám, nagyon nagy attack speed-el, és szépen egyesével elcsalogattam őket és puff neki. A health nem megy le (illetve lemegy, de a fegyó "visszaszerzi"), a sárkány meg kanyi, ráadásul volt relicem lassítással. És nem olyan unalmas és hosszú, mint amilyennek hangzik, me akár ketten-hárman is jöhettek rám, ha olyanom volt.
Az íjász az télleg genya, azzal viszont azt kell csinálni, hogy türelemmel elcsalni és amikor egyedül van a megtisztított terepen, akkor gyorsan odamenni cikázva és adni neki.
Szóval nagyon gyors converted to health dárda és slow-olás! -
Hali!
A mondottak szerint hasonló gondjaink vannak a sage tipusu karival. Sajnos a keleti draconian csapatok erőembere a hunter besorolásu féreg csak azzal az eltéréssel hogy ezeknek minden(!) ütése a dárdával "take down" szerint megy és 0 a skill recharge ideje. Ez azért dúrva!(mondaná Dodó-kacsa) és sajnos a fokozott figyelem és erős italozás, továbbá ha van akkor nagymértéjü piercing resist csak a megoldás. Egy maxos hunter ellen semmiféle miniboss nem legendás, de ez a sárkányhunter igencsak ütős:)). -
KH #7617 most végeztem epikkel egy olyan sage-el, akinek lényegében a hunter ágja totál ki van fejlesztve (ensare kivételével, mert azt visszaváltottam, study prey van helyette a jobb klikken, billentyűzettel meg nehézkesnek érzem a hálódobálgatást), a stormja maxolva van (32 lvl), de csak wisp van, meg nimbusz képességeket használ
tárgyaim iszonyat bénák vannak, van egy +2 tracker amulettem, meg egy Hunter karvédőm (kék), meg a Silver Bow páncél (kék) normál játék óta.., két cuccomon is van 50% slow esélyes tuning
szóval, amit kérdezni akarok, hogy ha valakinek van hasonló jellegű karaktere, akkor hogy boldogult pl. azokkal a dög sárkányokkal, akik lándzsával rohangásznak a játék vége felé, gyorsak mint a fene, s esetemben lényegében két ütéssel lenyomták a karit, sőt, akár eggyel is, ha nem figyeltem oda a vérzéses hatásra, illetve a másik szopatóág, ugyanilyen sárkány fattyúk, csak épp nyilaznak, kb. hatan egyszerre
szóval mit is lehetne ezekkel csinálni? vagy csak oda kell rájuk figyelni? (mondjuk azokra a Deathlancekre, vagy mikre eléggé nehéz, lényegében csak úgy tudtam őket lenyomni, hogy elszaladtam, volt egy pont, ahol visszafordultak, viszont ha odáig megint elmentem, akkor megint nekem rohantak, és onnan állva próbáltam őket lenyilazni, szánalmas tudom...)
az ability pontokat elég kiegyensúlyozottam osztottam el, cirka 300 STR, 310-320 INT és kicsivel 400 feletti DEX (lehet, hogy ezt csesztem el?)
a STRre lehet, kár volt költeni :-/ -
Shorlex #7616 Meg még egy érdekesség: nekem még nincs fent az 1.20, így az a rész sem érvényesül, ami arra vonatkozik, hogy a petek energy regenje legyen nagyobb. Nem tom, csak a lichnél csinálták-é ezt meg, vagy esetleg farkasnál is, de tény, hogy az én farkasom két-három passzív harapástól (maul, meg a másik) úgy lenullázza az energy-jét, hogy onnantól kezdve kérdem én: mi értelme azoknak a skilleknek, amikor egy fél évig tart, mire regen lesz, és akkor megint jók kb. három támadásra, azt annyi??
Nem lehet valahogy visszaadni nekik az energy-t is úgy mint a healthet azzal a nature casttal (nem tom mi a neve)?? -
zsotesz #7615 A druidámnál ki van maxolva a farkas, meg van még rajta + 2 skill. A passzívokon kb. 10-10 skill pont van. Legandaryn mondjuk még csak act1-ben vagyok, de nem halnak be, és elég jól írtanak. -
Shorlex #7614 Ity: kérdés: nagyon védted a farkasokat, amikor azt mondtam rájuk, hogy xarok.
Hát akkor még egyszer felmerül bennem valami:
normalon vagyok a guardiannal. Van farkasom, és hát bizony könnyen behal. De ez nem olyan nagy szám, hiszen lvl1 vagy 2, alig van passziívja, nem nagy cucc.
Ám ami érdekesebb számomra az az, hogy mastery shrine után megidézett farkas ugyanúgy behal. Nymph is van, overgrowth szintén van, úgyhogy az én aurám, nymph aurája, és ez is védi. Ráadásul a farkas ugye így lvl 7-es, passzívjai is minimum 6.
Hát ez sem elég???
Tudom, hogy nem éppen a legkimaxoltabb farkas egy 7-es, de vegyük azé figyelembe, hogy csak normalon tartok, és ilyen lvl16 nmy-k ellen nyomulok. Viszont ezt sem tudja túlélni.
Én meg nem tok rajta olyan gyorsan segíteni, mert néha olyan önfejű hülye, hogy akármi van, belerohan egy nagy tömegbe és nem tom olyan gyorsan követni, me nekem is van dolgom. :D
Mikor lesz ez végre jó pet????? -
dudovec #7613 ity: az a durva, h mostmar johetne, kereken 0% eselye lenne 300 castos 6 seces stunnal szemben barmilyen heronak:D csakhat elobb elkapott mire kicombosodtam volna;| -
Ravasak #7612 Hat kicsit tenyleg ucsi volt amugy nem irt lassan mert hasznalom mid a battle standardot meg a naturenak a plague-jat ugyhogy elég sebesen lehetett vele szaguldozni kb 4,5 ora vol melléküldik együtt legendary fokozat :)
A fene én meg eddig meg eccer sem találkoztam azzal a csontival :(
Va egy karim amit meg se tudna sebezni barmilyen erös :) -
encofoco #7611 sziasztok...tudnál 1 kicsit segiteni???most inditottam egy defender karit,és nem nagyon tudom mire adjak pontokat,meg hogy mit érdemes max-ra nyomni... -
ity #7610 Guardianom egyelőre nekem is 0 halállal áll legend Egypt elején (lvl 52 körül). Az tényleg egy halhatatlan kari.
Egyetlen hátránya tényleg az, hogy kegyetlen unalmas vele a játék, egyrészt mert lassan írt, másrészt mert nincs húzós helyzet, bárhonnan kijön gond nélkül.
Hydra is olyan volt vele, hogy alig tudott rám sebezni ... persze én is rá, szal volt vagy 2-3 perc ütlegelés :D
Egyébként az a unique csonti boss nekem is epic-en jött még be. A Spinx aljában a 4 kőgólem ahol lent van, ott volt a kis köcsög. Zárt helyen, elfutni szinte esálytelen volt az Electrapper-rel. Igaz ez nem csapdázótt, de ilyen zöld aurája volt, amit máshol még nem láttam (nem a szokásos). Olyasmi aura, mint ami az obsidian hallban van két egymás mellett lévő fix csontinak, csak ennek legalább 3x akkora volt és nem tom mit csinált, de nem lőtt, nem ütött meg de az életem egyszerűen pillanat alatt "leszívta". Először azt hittem a ligthning sebzésemet tolja vissza rám, így második nekifutásra már nem támadtam, csak csapdáztam. Persze ugyanaz volt. Szal harmadikra már semmit nem csináltam, csak néztem mi történik. De nem történt azon kívül semmi, hogy meghaltam egy pillanat alatt :D
Szal mai napig nem tom mi történt, kellett még neki pár nekifutás, mire némi futkosással meg a nimbus elterelő taktikával elkaptam végre 6 halál után. Legendary manticore kutyafaxa hozzá képest, szerencsére csak random adja az ilyen köcsögöket és elég ritkán :)
Mondjuk megnézném a már fullra öltöztetett guardianommal mit csinálna egy ilyen unique hero csonti :) -
huh akkor viszont felmerül a kérdés: 0 halálra képes karival nem dögunalom? hehe -
dudovec #7608 a csontvaz random hero...
guardinnal warriorok?:D heh