Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ettõl homályosak a betûid...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
1.11 miatt újra raktam de elötte kivettem innen a serialt..
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Iron Lore\Titan Quest\CD Key
újra rakás után minden elveszett pedig ott van a mentés is..!
mit nem csináltam jól...??
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Trip to live, live to trip
mondjuk ebben a pillanatban nem vagyunk fennt!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
1. Hamachi [Letöltés]
2. Feltelepíted -> Bal alsó sarokban "power" gombra rákattintasz! Kreálsz egy nevet.
3. Jobb alsó sarokban van 2 gomb, a bal oldalira kattintasz ->Join existing network!
4. Network name: TitanQuest-HU
Network pass: akarmi
5. Utána elindítod a game-t, ha joinolni akarsz -> Join game -> LAN -> START
Hogy ha szervert csinálsz amire többen feljöhetnek Host game-> És ott tudod beállítani a szervert!
izé patcheltem crackeltem de nem jó :\
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Kösz
Trip to live, live to trip
Az miért van hogy ugye a Hamachi progival "LANozunk" és mindig kifagy a játék! <#szomoru1>#szomoru1>
grafikai beálitások
ennél sehogy sem jobb.
ha leveszek mindent low ra az sem segit többet
:'(
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
amúgy lehet, hogy télleg a low beállítás segített nem pedig a driver, ezt nem ellenõriztem vissza...
amúgy nekem ennél nekem durvábban el volt mosódva.
Ha a minõségen van akkor passz.
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
9600 sima

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Iron Lore\Titan Quest\CD Key
Vamos Argentina!
mint pl a ruha a karin vagy a páján a textúrák de a pl.: varázslatok ikonjai, a menük textúrája és a fegyverek az inventöriban jól néznek ki
de semmi hatás felbontást és grafika álitásával is próbálkoztam de ugyan csak semmi hatás
ha valaki tud valamit segitseeeeeen pls
a serialt nyilván megjegyzi, volt már szó itt is róla hogy hol, olvass vissza vagy keress rá.
hol vagy honnan tudom meg hogy melyik serialt raktam fel a gépre...??
ezt meg jegyzi valahol...??
mit kell csinálni vagy mit lehet majd csinálni az össze rakott kövekkel..??
van már 1 csomó de nem tudok mit kezdeni vele..!?!
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
És eddig mindig elég volt. Ha látnád 300 cast speed mellett kiömleni a shardokat, megértenéd miért elég ennyi mana 😊
Amúgy nem használok támadó tûzvarázslatokat. Shard mindenhol elmegy. Mint írtam a havasokban kicsit lassabban, de ott is elboldogult.
hol vagy honnan tudom meg hogy melyik serialt raktam fel a gépre...??
ezt meg jegyzi valahol...??
van már 1 csomó de nem tudok mit kezdeni vele..!
ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor nincs bekapcsolva magas szintü grafika és a karaktereken a ruha teljesen öszemosódik. na így néznek ki nálam a betük de csak azok. továbra is várok egy segitõ kezet :'(
egyik ismerosom felrakta , 1.08 verziot ir lennt , elindul a jatek , de mar a menuben az eger helyen ien kocka van es nem mozog az eger.. minden mas alkalmazas , jateknal minden rendben muxik , nemhiszem h virus dolog lenne... egyenlore nincs megoldas mi lehet a baj..?