• ity
    Guardianom egyelőre nekem is 0 halállal áll legend Egypt elején (lvl 52 körül). Az tényleg egy halhatatlan kari.
    Egyetlen hátránya tényleg az, hogy kegyetlen unalmas vele a játék, egyrészt mert lassan írt, másrészt mert nincs húzós helyzet, bárhonnan kijön gond nélkül.
    Hydra is olyan volt vele, hogy alig tudott rám sebezni ... persze én is rá, szal volt vagy 2-3 perc ütlegelés :D

Egyébként az a unique csonti boss nekem is epic-en jött még be. A Spinx aljában a 4 kőgólem ahol lent van, ott volt a kis köcsög. Zárt helyen, elfutni szinte esálytelen volt az Electrapper-rel. Igaz ez nem csapdázótt, de ilyen zöld aurája volt, amit máshol még nem láttam (nem a szokásos). Olyasmi aura, mint ami az obsidian hallban van két egymás mellett lévő fix csontinak, csak ennek legalább 3x akkora volt és nem tom mit csinált, de nem lőtt, nem ütött meg de az életem egyszerűen pillanat alatt "leszívta". Először azt hittem a ligthning sebzésemet tolja vissza rám, így második nekifutásra már nem támadtam, csak csapdáztam. Persze ugyanaz volt. Szal harmadikra már semmit nem csináltam, csak néztem mi történik. De nem történt azon kívül semmi, hogy meghaltam egy pillanat alatt :D
    Szal mai napig nem tom mi történt, kellett még neki pár nekifutás, mire némi futkosással meg a nimbus elterelő taktikával elkaptam végre 6 halál után. Legendary manticore kutyafaxa hozzá képest, szerencsére csak random adja az ilyen köcsögöket és elég ritkán :)

Mondjuk megnézném a már fullra öltöztetett guardianommal mit csinálna egy ilyen unique hero csonti :)