ity#7598
Igen, sajna nem adja meg nekem se (meg gondolom senkinek sem, bug).
Mondjuk nagyon nem hiányzik, mert a recharge ugye kivan rakva szal, sokat nem mozognak az ellenfelek, van idő kinyírni őket :)
Egyébként a karim 10-szer halt be eddig. Érdekessége, hogy az első 6 halál az szinte ugyanaz volt mint neked. Egy custom unique csonti leamortizált 6x egymás után, fél pillanat alatt, mikor még nem volt rajtam az összes recharge cucc. Ha rajtam lett volna valszeg nem halt volna be a kari. De hát ezt már cseszhetem :)
A 6 halál után meg mivel már elkeseredtem még 4x behaltam teljesen triviális helyeken, hiszen már a célt nem érhetem el ezzel a karival sem (halál nélkül végig).
Ezt a karit még végigtolom így, addigra talán újra meglesz új gépem és nem a szomszédban kell játszanom, és felteszem az 1.20-at. Leírás alapján tetszik, mert nehezebb. Főleg a recharge miatt. De én szeretem a kihívásokat :D
Ott még lesz pár kari amit meg akarok csinálni.
Bár addigra itt lesz Gothic 3, az meg az első két részt figyelembe véve valszeg teljesen leköti majd minden szabadidőmet, tekintve, hogy a két részt összesen több mint 10-szer toltam végig :D