Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Akinek lenne kedve jaccani netten vagy halozatba hamachin az keressen fel msn en
[email protected]
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Kijössz Fayum-ból a városkából és jobbra felfelé haladj! Skorpiók védik és ott lesz a skorpiókirály az õ szentélyén lesz +2db majestic chest stb...
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Please help!
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Na jó ma pont volt egy bugos csontváz ami 7x megölt 50mp alatt de ezenkívül semmi 😄
Trip to live, live to trip
Szerintem te már alapban a crackre akartad rátenni a patchet. Szal szedj le egy origin exe-t, írd felül a crackedet vele, aztán patch indít, aztán 1.08 fixed exe felülír. Ennyi
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
mellesleg dark covenant atomtap lichkinghjez meg ether lordhoz , de meg a farkasokat is erositene , nemis olyan sok skill kimaxolni es en eljutottam oda h folyamatosan rakom magamra , annyira sokat dob h mar szar nelkule😄 ha meg 50 alatt vagy meg akkor adj neki eselyt sztem😊
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Nekem már a 1.08asnál is emulator...detectedet írt ki, szal 1.11re ez már nem meglepõ 😊)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
mellesleg aki hasznal hamachit , segithetne , mer a test serverre para nelkul felment , pedig routerrel megyek ki a netre , kikene probalni h megy e a jatek , ha valaki raer szoljon thx.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ