• dudovec
    hat, majd lehet rakok be kepet, bar nem sok nezni valo van a karin:D
    fennvan egy 46%-os archmage glove, 17%-os helison.. es most lvl36 on felraktam neki, 2db high priest ringet, fejenkent 16% ot adnak, raadasul osszesen -50% energy costot is. Meg feltettem neki valami szar amut, bele egy epices code of hammurabbi (-8% rchg, 36lvl req) igy van meg a 95+8 , azaz a 100 feletti recharge. Kesobb szerintem afro amu lesz +2db 19%-os eye of horus, ugy lesz meg a 63+38-al az instant. Nagyon sajnalom h kinyirattam magam valami bugos csontival 9x amig nemvolt cuccom, ha kihuztam volna a rechargeig.. siman sanszos lett volna a kari arra h kiporgessem vele a jatekot death nelkul , de mostmar cseszhetem:F
    Ami a manat illeti... hat 1500 manam van:DD de mint lehet latni, folyamatosan megy a dark covenant.. azzal 65 az energy renegartionom, meg -50% energy cost a ringek miatt.. hat igen, nem nagyon akar fogyni:D Ami az attributokat illeti, asszem lvl 20 tol mar csak life ra rakok, az intem megvan mar reg a cuccokhoz, meg tobb is, mert eye of horusokkal boven tobb lesz mint 410(ami a staffnak kell).. mivel nemhasznalok semmi olyan skillt amihez str/dex/int kene, ezert minden megy szepen a lifera, mer ugyan itt a barlangokba alig jottek szornyek, de amugy a karinak a lenyege azlesz h minel nagyobb tomegbe szaladjak be vele..
    A 'dudám' pillanat alatt szetkap mindenkit, azaz annyira le redukalja az eleteket, hogy a warriorok meg a masik 2 leny pillanat alatt kinyir mindenkit.. Az osszes skillem ami fontos, komboban van egymassal.. Deathchill-passivjai + zaszlo-passiv + warhorn-passive + ancestral warriorok + dark covenant-passiv + spirit ward-passiveja+ lichking + outsider. Szinte minden erosit mindent, ha jol szamolok, akkor a teljes cuccban lvl 48 on, 5000 felett lesz a life, 2000 koruli mana, +4 skill, minden resist max , a pierce olyan 60 koruli lesz. Kellokeppen meg van vedve a kari, szal kivancsi vagyok milesz legenden, bar felek unalmas lesz:D