Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Szerezz valami Sunt-ot cuccot, vagy használj hideget, Esetleg plauge-et, ilyesmi..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Leslieee
Segítségre lenne szükségem srácok!

A minoan labyrinth-ben járok epicen, Talos egyszer megölt, kemény volt de semmi extra. Viszont a labirintusban van egy csontváz nemtom mi a neve mert el sem tudom olvasni!!!!!!! (Vmi murderer vagy ki) Szal kb 10x ölt meg 2 perc alatt, sztem bugos vagy nemtommivanvele. Az attackja olyan 300%os lehet a futása meg vagy 500%. Nem tudom sem lerázni, sem megütni szinte, jah és a legjobb az egészben h újratölti az életét szal esélyem nincs.

Minden olyan jelentkezõt várok, akinek kurvanagy a sebzése és nem az elsõ seriallal installozta a gamát. Így Hamachin talán meg tudnánk ölni.

Kurvára nem tudok tovább jutni úgyhogy aki kalandra vár az jelentkezzen minél hamarabb.

Köszi

Trip to live, live to trip

Varázslatokhoz neki Cast speed kell.

Panzerfaust
Nekem is van, és én használom is. A bot sebességét, meg arra írtam, hogy annyira nem lassúak egyáltalán. Nem tudom miért lehet nekem mondjuk pár dolog ad attackspeedet, lehet neked is az kéne. 130as már tarol erõsen.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

kispancsi
tudom, hogy kicsit késésben vagyok! sry <#circling>

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

kispancsi
..:: PATCH 1.11 ::..

megtekint és letölt

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

Leslieee
Jaja nem kell paráznod. A Titan mentésed a dokumentumok mappában van, ahhoz nem nyúl a játék ha uninstallozod, csak ugyanazzal a seriallal installáld fel.

jan5650
nekem a Chromatic Staff-ot az Epic-es Typhoon Dobta. Persze Kardot b*szik dobni
Nekem spec mindkét botot legendary titán dobta a (szintén 55-ös) druidámnak, csak egyik havert megkértem pakoljuk át ehhez a karihoz, mert ez hasznát is tudja venni 😊

Ha ugyanazzal a key-el rakod vissza mindened megmarad.

Tudnám nektek hol esnek ki ezek a botok.En az összes Boss-t mindig leölöm vagy 60 szor.Minden kiesett már,kivéve lightning staff,amit hasznalni tudnek=)

ok..ok...)

nekem az is jó lenne ha letudnám vakani valahogy az 1.11 javítást..!

újra rakni meg nem akarom mert akkor vesszne mindenem😞(

gondolom hiába szedném ki a mentést nem lehetne bele integtálni ezt a karaktermet!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

A két bot, és a statok a karakterlapon, amirõl szó van.

Az a baj hogy egyikõtöknek cast speed kell,mig a masiknak atack speed.
A Wisp bonusát amugy asszem jelöli a DPS ben,de Squall-t tuti nem.

És mit kérsz ezért a botért? =)

Nálam egyik fegyver Slow Staff. Karakterlapon 79% Attack Speed-et ír ki rá.
Weapon Switch, másik fegyver Average Staff és ugyanúgy 79% Attack Speed.
Akkor ezt hogyan?

jan5650
Most esett ki egy egész jó kis staff, bár kár hogy Crusader vagyok :

Chromatic Staff

10.0 % Chance of +57% Elemental Damage
+25% Fire Damage
+27% Cold Damage
+27% Lightning Damage
Chance for one of the following :
117 Base Fire Damage
112-122 Base Cold Damage
83-151 Base Lightning Damage
60 % Elemental Resistance
+25% Health Regeneration
+137 Energy
+1.5 Energy Regeneration per second
-15 % Energy Cost

Van róla képem is, csak nem tudom feltölteni 😊
Panzerfaust
Lassu a bot? A legendary botok között van avarage sebességû, és nekem jel. pill. valami 130as a sebességem. Battle markerral fölvegy 160ra, és ez olyan pusztítást csinál, hogy rossz nézni. Gyakorlatilag folyik ki a tüzlabda 3asával a botomból.

Leslieee
Héj Istengyilkos😄

Majd nézegess fel a gamecopyworld-re, ha találsz olyat h 1.11 fixed exe, akkor megvan a megoldás 😊

Lvl 55 Elementalistámnál is 800 fölötti átlag sebzés van kiírva 700 körüli DPS-el a karakterlapon.
De ez az ég világon semmit nem jelent egy varázslónál. Illetve annyit, hogy ha a botból "lövök" akkor tényleg ennyit sebez és a dps is stimmel mert lassú fegyverek a kétkezes staff-ok.
Viszont Ice Shard sebzésérõl semmilyen infót nem ad. Nekem spec 400 körüli a Shard sebzése, (amit onnan tudok, hogy egy mod kiírja az öszes sebzést, nem csak a kritikust) amibõl 6-ot lõ ki egyszerre. Ez alá megy a Squall (kb +50% elem dam) és a Wisp kimaxolt passivja ha bekapcsol (+150% elem dam). 300% Cast Rate mellett (ami sajnos a max, mert a cuccaimból 350 fölött kéne lennie már, de 300 fölé nem engedi) ez nagyjából úgy néz ki, hogy 1000 fölötti intelligenciával 3-4 shard per mp amit kilõ. Szóval megközelítõleg ha 3-al szorzok a minimumot véve, (Wisp és Squall nélkül) 400 * 6 * 3. 7200-as sebzés, ha nmy közel jön és minden shard eltalálja. Ez ugye boss-oknál evidens, hogy odaállok hiszen gólem leköti a figyelmét. Ha Wisp és Squall is ott van, akkor meg 200%-ot még rá kell számolni. Na ennek a sebzésnek köze nincs a karakterlapon kiírtakhoz.
Az eddig legnagyobb okozott sebzés egyébként 2400 fölött van (ami természetesen egyetlen jéngszilánkra értendõ, Mastery Shrine volt a fejemen + minden más mûködött).
Viszont Legendary-n Orient szekcióban Squaal és Wisp mellett is csak 200 körüli volt a Shard sebzése a havasokba felérve, ami azt jelenti, hogy elég durva Cold Resistjük lehet egyes lényeknek. (Fõleg Jeti-kre gondolok itt). Ott elég lassan is tudtam csak haladni emiatt.

Leslieee
Bocsi Ity tényleg nem te írtad, hanem Virsli! 😊)

Vazzeg ne akadjatok már fenn azon a kurva ternionon. Iszonyat 😄 Már vagy egy hete ezt taglaljátok, de segítek: NEM EGYEZIK A VÉLEMÉNYETEK. Sztem hagyjátok abba úgysem találtok közös nevezõt 😊)

Azon röhögök h mint mágusok 1500-2000eket sebeztek ez milyen már. És nem elég azt mondjátok? Nekem harcosként 520 körüli a Dps-em és mégis fexik mindenki ahogy kell. Érdekes. Jó persze még csak epicen tartok.

van már valami megoldás a 1.08 rol 1.11 re való javítás utáni nem indulásra..?
reload változatom van..!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Felnyomtam 22-re a mana regent, meg van 2600 manám, így elég sokáig bírja a shard 160-as cast mellett is. 😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Panzerfaust
Naja a Terniont nem számolja bele ami 5%, meg ha nagyon akarom akkor háromszor sebzõdik. Érdekes módon az összes +%elemental damage meglátszódik a dps-on, úgyhogy szerintem egész közel van az értékte a frankóhoz.

MerlinW
A patch-et be kell másolni a játék könyvtárába és onnan indítani.

[merlinw.org]

Valszeg neked azért annyi a sebzésed mert a botnak csak az alapsebzését használod, storm imbus + a fire megfelelõjével feltápolva. Na engem egy staffból csak a tulajdonságai érdekelnek, mennyi manát, regent, intet ad. Te egy botos harcossal mész, én mágussal. 😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Úgy nyomom hogy mint az "elementarist" foglalkozásból kiderül, spelleket használok, azt meg nem jelzi ki sebzésben. A secondarynál van egyedül annyi infó hogy a legnagyobb sebzésem 404 volt, de hogy az 1 shard, vagy mi azt nemtom, mindenesetre 153% fc (fast cast) mellett elég sorozatlövõ a shardom, 19-es mana regenem meg segít csökkenteni kicsit a piálást. Van wisp is, ami idõnként +50% sebzés (maxolva +100%), squall, ami res csökkentéssel növeli a sebzésem, szal "picit" több az 99-nél. 😄

császtok! letöltöttem az 1.08 reloadedet.. feltettem és még mindig 1.01 et ír.. mit csináljak?:S ha vki tud helpelni akko segitsen plz.. thx
Sok info nem kell rola.Letöltöd hostols egyet,masik joinol,jatekot elinditod lan es jatszotok.

sracok hol talalok infot errol a hamachirol?

Azért ennél részletesebben is kifejthetted volna 😊
Skillek, unique cuccok vagy bolti, statok, stb?

CalebJoe
cold+fire és egy jó staff
Te mivel sebzel 1500-at? Cold, Light, Fire?

CalebJoe
virs lee nem tudom hogy nyomod, e szerintem az a 99damage elég gyér sebzés ahhoz képest hogy 38. szintû vagy.
Az én elementalist-om 42. szintû és kb 1500 a damage-em de legendary-n még ez is elég kevés.
de most telleg azon a termion 5% on akadtunk le? az oak sage +10% speedje tobbet ad a 😄 de megnezem lehet telleg nem mutatja

Nem számolja bele e terniont szerintem,mivel te választod melyik spellel/skillel ölsz.De vedd le a pontokat rola aztan nezd meg valtozik e a DSP.Csak az alap bot+modosito dmg-eket irja.

de nem mondtam h varazslonal nem bugos , azt nemtudom. nemvolt meg olyna karim

igen azt nem szamolja h az mennyi sebzes kioszta osszesne ha a teruletre sebzest is nezzuk , de mer szamolna. sztem minden szorzo bele van ott szamolva , a termion 5% a is , es azt irja: ha 1 lovedek megsebez valakit az mennyit sebzodik atlagban dps meg mer szamolna a 3 lovedeket? ez igy jo

Nem peccselted te már 1.08-ra? Az a peccs csak az alapjátékhoz való, le kell szedni az 1.08 >> 1.11-et.

Pontosan.
Es mivel a ternion attackot+az upgradejet nem szamolja bele (+ezen kívûl egy csomo más modosítót) ezért nem tulzottan tükrözi a DPS érték a valoságot.
Azt meg hogy egy gyengébb bottal kevesebb a DPS mint egy erõsebbel,ez számomra egyértelmû,nem vágom ezen minek lovagolsz...

Bocs, virsli 😊 de kajak nem oké.

Indítom, de még mindig v 1.01 van.
Ha ráklikkelek a patch ikonra (patchstandalone101to111) hibaüzenetként azt írja ki, hogy kell hozzá az 1.01 verzió!!!
valami zûr van :/

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

sztem is =)

sztem meg a dps t az avarage damage (ami a bot sebzese + elemental sebzesek meg minden szorzoval ami masbol jon stb...nah annak max/min alapjan az altaga) es ezt vizsgalja az attack speed , speed , total speed , stb cuccaid ertekevel.

pléj gém 😊

Hali!

Leszedtem ezt a patchet, de most hogyan tovább?
Sajnos láma vagyok. :/

Bea

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

A fixtv-n épp a titan questet nyomják a lámerek. 😊

Panzerfaust
Az nem, de mivel a dps az aktuális fegyvered sebzését mutatja, ezért, mivel bot az aktuális fegyvered, annak a sebzését írja ki, minusz az 5% ami elhanyagolható. Persze, ha úgy akarom akkor ég vehetem a háromszorosát. De a három lövedék meg általában 3 külön ellenfelet sebez, van amikor az egyik extrém módon leválik a többirõl.

Ternion attack,végülis csak annyi,h 1 lövedék helyett 3-at lõ,ki és mondhatjuk úgy is ,h meg3x-ozza,a bot erejét,de a dps-be ez nem jön elõ,se az arcane lore,ami ugye területi sebzést okoz!
Ööö nem kapcsoltam mirõl beszélsz, de van egy tippem 😊
Vki említette a night-ot, de az csak diablós berögzõdés volt (gondolom én) epic helyett. De itt mindenki tudja mire gondolt 😊
Viszont az aki mondta az sem én voltam, szal picit mellé ment 😉

Egyébként pedig a full charmok mindig rnd bonust adnak, nincs ezen semmi meglepõ 😛

Leslieee
Hát ez érdekes h nekem még eddig nem tûnt fel😄D Loller