Shorlex#7478
Egy kérdés ternionerekhez:
Kicsit hagyom a slayt, most épp sooth korszakban vagyok. :D
Epicen nyomom még göröghonban, és valahogy nem az igazi a game.
Láttam a videókat a youtube-on pl. egy druidáról, és hát igencsak meggyőző volt. Bár tudom, hogy még csak fele lvl vagyok annak, de basszus nemhogy a közelébe sem érek, hanem fényévnyi távolságból meg sem közelítem. Mire gondolok?
Van rajtam egy majdnem kész druid szett (megvan az összes, de a staff olyan xar, hogy amit a kereskedőnél veszek, az jobb...) és a DPS-em egyelőre aránytalanul nagy, 600 felett van. Persze ez köszönhető a totális lightning kimaxolásnak, lesz ez még így se, amikor inkább fontosak lesznek a res-ek, mint holmi DPS. Ezzel együtt alig írtok.
Ternion bal gombon, de nem jó, egyszerűen nem OK. Van egy 7-8 tagból álló tömeg, és megintcsak a videóhoz hasonlítva, egy pár lövés beléjük, és elégnek kellene lenni. Nekem meg nem találja el, mellémegy, és képtelenség elérnem hogy ne érjenek oda hozzám.
Mi a baj? Attach speed xar, me egyelőre csak 87%, de ternion nem azé van, hogy hármat lövöldözzön? Ha igen, miért nem találja el a tömeget? Miért érnek mindig oda hozzám, nem is egy, hanem legalább a fele?
Ha ez így megy tovább, legenden, ahol egy ütés egy mágusnak halál, nem lesz sok keresnivalóm...