Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
en vegigvittem mar epicet nagynehezen , de 1 lila sem esett , kekbol sincsenek tool jok. erdekesen kenitek , h jonnykanak is megvan a legjobb hunter set😊 meg mindenbol a legjobb .D ebbol kicsit ien dio1 es kovetkeztetesre jutok , amikor bejott 1 arc a jatekba es mindenbol a legjobb dolgokat kiszorta h tessek ingyen van😄 gondolom ha ittis hasonlo tortent , nemhiszem h tool sokat izzadt ertük a srac aki adta😄 nagyon szepek , de a botrol nincs kep , v vak vagyok?
Mióta a megjelenés után 2 nappal CureRom-os használatra váltottam, semmi para nem volt. Erre most képes volt lefagyni, amikor odaértem a 3. Telkine-hez!!! Vááá
The quest save files are in My Documents/My Games/Titan Quest/SaveData/Main/
üdv
Panzer, nincs véletlen szegény szerencsétlen 23as szintû warrioromnak vmi +1000 damaget adó fegyód?😊
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
gyûrüim, baloldali elavult, szinte ugyanez csak több burn damage.
csuklóvédõ. Amúgy fullset, csak nem hordom
köpenykém,sztem legjobb, kár hogy nem all skilles
elõzõ, és jelenlegi sisak, bár megnézném ezt egy hapsin
és végül amum, amitõl ekkora a sebzésem tüzes bottal
alegviccesebb, hogy minden cuccot úgy kaptam, lassan végigvittem epicen, és egy lilát se dobott eddig.
Ez a legfrissebb kép amin látszik a sebzésem.
2 a lichking maxos, a képességein van 1-1-4 pont lentrõl fölfele, de van egy +all skilles köpenyem, meg egy +2spirites amu, így 18as lichel szaladgálok.
3 lichking és farkasok, továbbá íjász csaj azért kell, mert az apróbb, fagy fürgébb lényeket nehezen találom el.
Bár ki nem próbáltam, a poison leírása nekem nem tetszik, pont azért mert attól félek, hogy az 300 dmg az 8 secre oszlik szét, az meg édeskevés legendary-n, még akkor is ha cuccokból hozzájön párszáz.
Én egyelõre a bleeding és piercingre gyúrom. Epic végefelé járok és bár nem nagy az alapsebzésem, a kivéreztetés hatásosnak tûnik egyelõre. Odafutok ráütök egy-két nmy-re, elfutok, de nem érnek utol mert kivérznek mire odaérnek 😊
Tény, hogy élõholtak ellen hasznavehetetlen (érthetõ okokból).
---
Csekkoltam a pojzon skill ágat a roguenál, kimaxolva mindent 300 dmg / 8.75 sec. Namost ez se egyértelmû hogy 5 sec alatt sebez összesen ennyit, vagy 1 se calatt, de 5 secig megy a sebzés ütés után is? "over x sec" az a dióban az elõbbit jelentette, mint ahogy angolul is az az értelme, viszont a distillation skill meg a durationt növeli, ami ha mégtöbb idõre oszlik el, akkor értelemszerûen annál kisebb sebzés, ezért nem hiszem hogy pakolná valaki is a pontokat, szal így meg inkább az utóbbi értelmezés tûnik helyesnek.
Lich Dragon az Orient részen van, Jade Palace-tõl visszafelé mész, Chang'an város felé (vagy onnan Jade PAlace felé, tök mind1) szóval félúton van egy barlang, Woodland Cave néven ha jól emléxem. 3 kijárata van, kettõ ugyanarra a területre visz ki, a harmadik visz a dragonhoz (szintén jobbra, fel).
Bár azt nem kérdezted, de van még egy Hydra is a görög részen, ahol a katonák eltévednek a mocsárban, még Athén elõtt (ugyanabban a mocsárban van a hydra is, ahol a katonák).
Csak fejbõl írtam a fentieket, a tévedés lehetõségét fenntartom 😊
De egyébként valóban, nem kétszer akkora lesz a sebzés, "csak" másfélszer akkora, bocsi.
Köszi
Trip to live, live to trip
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
plaguerol meg kossz az infot , enis bossokhoz akarom hasznalni , mer ugyan nem olt meg a lich dragon (nem talalt el 1x se😊 ) , de volt v 5-6 perc mire kifingattam , es ugyan 1 pont van mindegyiken a plaguen , meg van 1+ skillem , de szemmel lathatoan jobban serult amikor rajta volt.
Szted megéri? 😊
Ha a kettõ közül akarsz mindenképp választani akkor egyértelmûen nature.
De szvsz a rogue mastery se lenne rossz választás (átszúrás, kivéreztetés, mérgezés). Az 500%-os Lethal Strike-ról nem is beszélve, ami nem is tölt vissza olyan lassan, mint elsõre gondolná az ember.
Szal mi olyat tud felmutatni a storm (vagy bármelyik sebzésnövelõ ág) ami miatt alternatívája lehet a naturenek (duálos harcos számára)?
Full max-ra gyúrva (össz 24 pont kell rá) és pár skill-es cuccal megtámogatva, 12-es szinten van most nekem.
Most ezt tudja:
8 mp-ig hat. (más kérdés, hogy nmy eddig nem bírja ki)
14-19%-át leviszi nmy életének.
5% eséllyel 80%-át viszi le nmy életének (eddig egyszer bejött legendary titán-on, akkor 5 mp alatt halott volt szegény 😊
50%-al csökkenti nmy sebzését (3 sec).
-45%-kal lassabban támad és mozog az nmy (total speed).
-54%-kal csökkenti a sebzés ellenállását.
-54%-kal csökkenti az elementális rezisztanciát.
Poén, hogy bár egyvkire lehet rárakni, pillanatok alatt átterjed az egész csoportra, mire elmúlna vkirõl, már két másik helyrõl újra megkapja. Így folyamatosan rajta van mindig, mindenkin.
Szóval sztem ez mind fizikai sebzésre gyúrt kariknak mind pedig elementális sebzésre épített kariknak hasznos segítség (nyílván legendary-ról beszélek).
Summon témához még annyit, hogy nmy figyelemelterelés szempontjából a legalkalmasabb egyértelmûen a Core Dweller, hiszen megidézés után, azonnal magára rak egy provokáció nevû "aurát", amivel nevébõl következõleg kiprovokálja, hogy õt támadják. Igaz csak 3+ skill van egyelõre hozzá, de a 7420-as életével még soha nem láttam elpusztulni. Csak akkor idézem újra, ha elfogy a manája (lvl 52 elementalist).