• Grusalak
    Zsotesz: Azok a kisvideók valóban jók, de már 'régiek', így biztos nem a 1.20assal működnek. Hogy ha ott a rechargok eltűnnek a tárgyakból, akkor az elég nagy ***. (Olvastam a 1.20 leírását, de ez elkerülte a figyelmemet...) Én attól tartok, hogy a késleltetési idők maradnak, és így nem tudod olyan sűrűen használni a skilleket...
    Kispocok: A recharge tárgyakból is összejöhet, nem csak a natur rechargja van...

Norbi: Komolyan? Akkor ha azt írjuk, hogy 'Visszatöltés', akkor többre mész??? Ajánlom, hogy tanulmányozd a magyar kézikönyvet (be van linkelve vmelyik hozzászólásnál). Az pedig, hogy az angol szavakat használjuk, szerintem még könnyíti is, mert így egy konkrétumra nem hivatkoznak ezerféleképp...
    De azért segítek: Bizonyos skilleket csak egy idő eltelte után használhatod újra. Vannak olyan tárgyak, amik: "-13% Recharge", ez annyit tesz, hogy ezt az időt, míg újra használhatnád, csökkenti 13%kal... Na mármost ha nagyon tápcuccokat találsz (nagyon messze van még...) akkor akár -100% rechargot is összeszedhetsz...