Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
curerom, aha..emlékszem a hitmannel is ilyesmi volt :S az el se indult
Kérdésem az lenne az mitõl van hogy egyszercsak a szövegek fehér kockákba alakulnak és semmit nem leeht kienni belölûk😞?
Next PC upgrade: 2022
lenyeg, hogy ne crack-eld, hanem curerom-mal inditsd, es igy nem fog fagyni soha, illetve patchelni is tudod gond nelkul
ofkorsz peccs utan sem kell crackelned..
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A patchelés sem eccerû,úgy kell,h mielõtt crackelsz meg bármi,bemásolod a patchet a játék könyvtárába az eredeti exe mellé,azt elindítod és megnyomod a bal gombot(ne lepõdj me de nem látszik majd a gombokon semmi). Aztán ha szerencséd van és nem ír ki semmi hibaüzit,akkor jöhet hozzá a crack.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nagyon tetszik h epicen bead olyan fõellenségeket amiket normalon nem adott , bar az nem tetszik h az ien speci bossok rendszerint hazavagnak.. egyptben van valami barlang az oázis mellett , valami kincset kell megkeresni... na itt beadott valami repkedõ orias denevért , kb akkora mint a fel kepernyo , nem ad annyira vészes pofonokat , de 1x csak lõ 5 ien nyil szeru valamit ami sok iranyba megy , es abbol ha 1 eltalal , akkor sebez kb 2500 at es a maradek 500 hp mat azonnal le is viszi mer mérgez. lehaltam v 5x mire megoltem , ami vegul ugy sikerult h idezgettem az outsidereket , rohangaltam korbe korbe ien kõrakas korul , o meg utanam... a lenyem meg kb 5mp ként ratudott egyet utni , szal jo 6-7 perc fogocska utan kifekudt , maskepp nemtudtam megolni , hisz 1 lovessel megtudott olni. aztan vegul kinyiffant , kinyirtam mindenkit ott a barlangban , kinyitottam az osszes ládát , persze fullfos drop , megcsinaltam mindent , de megsincs kipipálva a quest , ugyhogy a tokom is kilett az egesszel.
mas. aki otthon van championban segithetne. 2 kezes fegyverhasznalatra gyurok + ww meg meg a legelso passiv. ezek gondolom alap h max , van meg 1 masik aminek ien balta az ikonja , amit be lehet tenni alapertelmezett tamadasnak.. aztis kikell gyurni? illetve ha azt hasznalom akkoris mukodnek a passiv dual wield skillek ? a natur resznel gondolom eleg az oakot kimaxolni , v szuksegem lesz onnan masra is? ugyanis ha nem akkor eleg az a par pont a nature masteryre ami az oakhoz kell , a tobbit meg meg ratolhatom a warfare kepzettsegre , igy egy igazan kemeny legényt faragva. elore is kosz a helpért
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Most töltöm a RELOADED verzsönt. Lehet, hogy már csak holnapra jön le :S
Szóval mennyire "Diablos" ?
... ahogy te sem
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
Ez a lényege.
amúgy hülye kérdés de ha 12/12 egy skillem és van +1 cucc hozzá akkor már nem dob rajta ugyi?
Kéne egy kis segítség játszottam egy karakteremmel (férfi) és ujraindította magát a gép és amikor vissza léptem e játékba 1. szintes nõ volt a karakterem helyén most mit csináljak??