• dudovec
    Shorlex: orulok h hanyagolod a relicezest;>
    Guardinrol annyit: szerintem nem irt eleg gyorsan maga a kari, es legenden azer eltart neki 1 darabig 1-2 főboss leverese, de nagyon biztos karakter, nehez vele lehalni.
    Statkiosztas: egyertelmuen str+health , aszondom h 3pont str 1pont health. az ugy kb koser. En asszem kicsit sokat tettem healthre, mer igy 43 on , csak 800 korul van az str em colossus formal, mondjuk nincs rajtam egy %os cucc sem, se immortal amu sesemmi.. de van 8500 life oakkal, meg maxos resek.
    Nature az kotelezo , kiveve ha nem 100% rechargeal vagy megáldva, akkor lehet melle spiritet valasztani, valszeg 1 ilyen kari sokkal erosebb lesz, mint 1 refreshelt defender. Ha mar nature+def vagy , akkor szerintem:
    -passiv pajzs skillek maxra, colossus form maxra , rally + defiance maxra, battle awerness + passivjai 1-1 pont, meg arra a blokkolos skillre is.
    nature agrol: farkas maxolva lehetoleg +3 skillel, maul es az utolso passivja is maxra, oak maxolasa alap , a resistesre egyenlore 1 pont eleg, ha majd lesz kesobb pont valamien oknal fogva, akkor maxold aztis , de a defiance tobb elemental resistet ad. Nymph + passivjai mindenkepp meger 1 pontot , foleg ugyebar ha megvan a +3 skill.. ez nemtom mennyi skill eddig , de elvileg a plague is bele kell ferjen a keretbe, ami kesobb nagyon hasznos lehet. nagyjabol ennyi. refresh 1 pont persze.