Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ehh, mondjatok egy jó helyet ahová érdemes képet feltölteni, lécci!

Na megtaláltam ez elsõ legendary cuccomat epic szinten.
Kár, hogy szegény lyánykám csak nézegetni tudja, megmozdítani azt nem. :D

STREEX
Epic-en

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

ity: Téééényleg, most már emléxem, hogy Te voltál. Nekem még a legendary messze van, egyelõre normál-on "kullogok" :-))) Viszont minden cuccra, amit mutattok fáj a fogam :-) Lesz ez nálam még legendary is, pár hónap múlva :-)))

Kb. 21-22-es szintû lehettem

Tisztára paranoiás leszek. Ma már ketten mondják, hogy nem emléxenek Talos-ra és én sem!! :-O :-))) Eddig ez fel sem tûnt, de most hogy így felszínre került a téma, totál elbizonytalanodtam. Athén meg volt, Minotaurusz meg volt, Telkin megvolt, de Talos...szerintem õ nem :-)))

j0nNyKa
en mar azota meg1x megtalaltam azt az amut :]

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

STREEX
Nektek ezt a küldetést epicen hanyas szinten sikerült megcsinálni?Vagy nem ennek a végén lévõ szárnyas dögtõl kell megszerezni?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Megtudná vlaki mondani hogy hol találom Taloszt mert nem emlékszekrá pedig a játékot normalon végigtoltam meg epicnek a felénél járok de fogalmam sincs hogy merre van!

Leslieee
Félreértés ne essék én nem azért veszem fel h hordjam, isten ments :D Hanem azért h eladjam a kereskedõnek 5-6-7k-ért. Semmi más hasznuk nincs. Viszont több tuning zöldet hordok mint kéket.

Trip to live, live to trip

Az a vki én voltam aki 16 milláért vett boltban egy jó cuccot :)
Egy 2 all skilles amulett volt, és igen, valóban az már legendary volt.
Így most mindkét "nagy" karimnak 2 all skilles amuja van, egyik boltban vett zöld (még nincs charmozva, mert arra gyúrok hogy vmi jó complete statot dobjon ki végre, mert ugye az mindig változik) másik meg a korábban kétszer is berakott 2 all skilles lila amu (elõször én is aztán jonnyka is megtalálta).

j0nNyKa
a sarga cuccok soha nem lesznek jok.. :] nincs hatha :P

Mivel naponta jó párszor elmondod ezt, gondoltam nem kell olyan sokat vissza nézegetni. De ha valaki türelmetlen, akkor csak írjon ;-)

Hasonló véleményen vagyok, mint Leslieee, én is felveszem a sárga cuccokat, "hátha" alapon.

EvilRicky
Már megint én jövök a h*lye segélykéréseimmel.Na olyat csinált nekem,hogy indítottam volna el a gémet és mikor a START -ra kattintottam (de elõtte se) nem látszott a karim,csak a szintje. Mikor betöltött jött a kezdési intro és az elsõ falú. Szedtem le 1 progit, ami visszahozná a karim,de sz*t se ért.
Igaz még csak Athénba jártam,de azért sajnálom azt az idõt ami eljátszogattam vele.
Ha valaki tudna valami megoldás,akkor válaszoljon.
Elõre is THX!!!
Üdv. EvilRicky

j0nNyKa
van 20millam es meg eddig 1 darab cuccot vettem kereskedotol, 2 warfare skill + 800 hp-s amut

Leslieee
Baba, ha az illetõnek nincs türelme visszaolvasni, akkor szerinted én keresgélni fogom a saját hozzászólásomat? Ugyan már :D

Én felveszek minden cuccot sárgától, nem kerül semmibe és akárki akármit mond, kurvajó cuccok vannak néha a kereskedõnél. És nem árt ha van egy kis zsé pluszban. Találtam már sok kék cuccott de simán lenyomja õket 1-2 kereskedõs zöld némi enchanttal. De persze kinek a pap kinek a papné.

Dio az isten ez csak utánzat, de nem rossz :P

Jah és ha egyiptomban jársz akkor már 2 zsákodnak kéne lennie, ez azért érdekes, mert vagy görögben, vagy egyiptomban hagytad el. Görögben egybõl ahogy Delphibe érsz, vagy Megaraba, nem is tom ott adja egy tag de szinte el sem lehet hagyni, nah meg mivel felkiáltójel van a feje felett nehéz nem észrevenni. Egyiptomban meg szintén valahol az elején adja egy ugyanolyan tag.

Hát én nem is régen panaszkodtam, hogy nem dob jó varázs cuccot, igaz most találtam végre egy kék ruhát amit tudtam használni. (Meg vagy 40 kéket ami közelharcosnak való.)
Én még nálad is szerencsétlenebb vagyok ezek szerint, mert az én boltosaim nem kapnak jó árukat. :DDDD

Köszi, a további kérdéseim helyett inkább ellátogatok a játék honlapjára :)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Én is elég sokat diablóztam, nekem ennek jobban tetszik az alapja, én mindig is szerettem az ókori mitológiát! De elég nehéz összehasonlítani, mert diabló sokkal régebbi. Majd meglátjuk mennyien játszanak mittomén 2 év múlva ezzel és le lehet vonni a következtetéseket.

Összességében nekem nagyon tetszik ez is, sztem egy szinten van a két játék.

Ez a pénzes téma: ezt nézem mindig hogy itt mondjátok hogy a kereskedõknél nincs jó cucc. Na én epicen vagyok, Athén felé közeledek egy varázslóval. Eddig a cuccaim több mint a fele kereskedõtõl volt/van. Nemtudom hogy lehettek ekkora mákosak, de nekem nem dob normális varázs cuccot... a lóvé meg olyan dolog hogy 7 millám van, de egy jó bot milla fölött kapható csak.

Én elég sokat toltam a dio 2-t, de sztem ahány ember annyi vélemény.
Az enyém az, hogy a diabló hangulata jobb, sötétebb. (Ez is nyilván egyénfüggõ.)
A TQ viszont sokkal szebb, a végletekig csiszolt rendszer/játékmenet.

Hali, van itt olyan játékos aki esetleg a diabloról váltott erre? Kíváncsi lennék a véleményére :)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sheol: Én sem vettem meg, mert rúnákkal jobb cuccot csináltam :-) Amúgy pont Conjurer vagyok én is eart/spirit-el :-)

Én akkor sem venném meg, akármilyen jó cuccot árul.
Ott dögöljön éhen, ha van pofája annyi pénzt elkérni érte. :DDD
Na az earth mellé felvettem a spiritet, eddig jó választásnak tûnik a Conjurer, Ternion Attack rulz. :)

a 4. zsak gondolom majd a kiegeszitoben lesz :)
zizz21
Van az kovács Delphi elõtt az úton valahol,annál volt 1-2 türhetõ cucc,vettem is nála egy igen komoly pajzsot,na azóta sem láttam még csak hasonlót sem! :D

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Nekem már Egyiptomban két zsákom volt, de hogy hol kaptam a másodikat, azt nemtom. Az elsõt biztosan Göröghon-ban :-)

Sheol: Na most mondd..! :-) Tudod, ilyenek a nõk :-))) És itt jön be Leslieee nyitó témája velem: azaz miben különbözik egy rpg-s csajszi egy rpg-s sráctól. Pl. ebben :-)))

Amúgy igazad van, tényleg nincs értelme ilyen sok pénzt gyûjtögetni (bár vki pár oldallal arrébb közölte, hogy 16 milláért vett vmi irtó jó cuccot egy kereskedõnél - valószínû azonba, hogy õ legendary-n nyomta), bár mint írtam, elvétve kereskedõnél is lehet jó cuccot venni (nem is oly rég láttam egy 400E aranyba kerülõ zöld botot...)

Én már a sárgákat sem nézem meg, és fel sem veszem.
Ne mondd már, hogy jársz szorgalmasan eladni mindent! :D
Semmi értelme a sok pénznek, a kereskedõknél semmi jó dolog nincs.
Ha legendry-n is ennyi potiont fog dobálni a játék, akkor meg az sem lesz gond, hogy ott már kurva drága -elmondások szerint-.

Mittomén :-) Biztos mert "gyûjtögetõ" életmódot folytatok, fáj a szívem ha ott hagyom a tiszta pénzt a katakombában :-))) Tudod, életszemlélet átkonvertálva a játékba :-)))

zizz21
Háát Én is igyekszek szelektálni,h mit veszek ferl de így is sokat kell,mert mellette kell a pénz is az italokra :p Nekem is csak egy zsákom van eddig,szal marad a gyakori teleport. Tényleg Egyiptomban vok és hogy lehet több zsákom? Kapok majd azt is vkitõl??

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

j0nNyKa
ja hat ize, en csak lila cuccot, meg runat veszek fel veszek fel :]
sarga, meg ilyenek minek ?!

Mindenkinek csak 3 zsákja van?
Csak mert lenne ott még hely egy 4.-nek is. :)

Ha egy jó sûrû helyen állsz neki írtani (mint pl. nálam tegnap este a Királyok Völgye), akkor akár egyetlen tomb-ban tele lehet az inventory, és nem is vettem mindent fel (fehér cuccokat már alapban hagyom el). Szóval - bevallom - sokat teleportálgatok kereskedõkhöz :-)

j0nNyKa
igen, es ha kulonbozo a cdkulcs, gond nelkul megy
egyebkent sztem van eleg hely az inventoryban a zsakokkal egyutt

Leslieee: ne írd be folyton, keresd meg az elõzõ ilyen hozzászólásod, Ctrl+C, aztán Ctrl+V és máris kész a leírás begépelés nélkül :-)

Cuccokról jutott eszembe: én pl. tökre elviseltem volna a játékban egy olyan megoldást, mint pl. a Sacred-ben a városokban megtalálható ládák. Oda lehetett volna pakolni az éppen nem kellõ cuccokat. Mivel itt nincs ilyen, így azonnal dönteni kell, hogy kell-e a cucc vagy sem. Ha nem kell, adhatod el, ám lehet késõbb még jól jönne. Hurcolni viszont felesleges (és kevés hely is van az inventory-ban).

Ez a hamachi-s dolog engem is érdekelne, szívesen kipróbálnám a multit :-) Jonnyka, te próbáltad már haverokkal?

Ha az outsider-t ellened fordítja akkor szaladj el addig amíg a gép melléd nem teszi.
Ilyenkor már normálisan fog dolgozni, a következõ ugyanilyen szituig. (Bár lehet nem mondtam újat ezzel.)
Lehet, hogy a Liche King jobb lenne amúgy, mert az Outsider nem él túl sokáig, és utána várni kell egy csomót amíg újra tudod idézni.

j0nNyKa
a hamachi arra van h nem origi jatekkal is tudj multizni ....

Jah ,lattam mar hogy irtatok ezt a hamachi t , de nemtudom miaz:o Nekem mindenesetre nem origi a game , és ha nem lesz closed karis server , akkor sztem nemis veszem meg. az elso kulccsal raktam fel a listabol.
Joljonne a help , dehat megkene tudjam olni , nemhivhatok majd mindig valakit ha elakadok , de azert koszonom , ha sehogy nemtudom majd elintezni , akkor lehet igenyt tartok a segitsegedre :)
korabban is akartam mar kerdezni , hogy van e mar a jateknak valamien irc szobaja (magyar) akar quakeneten , v ircneten v barhol?

a cuccokrol majd csinalok 1 adag screent es felpakolom majd valahova , van sok %elemental dmg t ado cuccom , kb ami nem kék cucc rajtam , az zöld es fullos set van bennük kavicsból.

Leslieee
Errõl beszéltem :DDD Még el sem tom küldeni amit akartam máris egy újabb jelentkezõ akinek nem fut a gém normálisan :))

AKINEK PARÁJA VAN AZZAL H KILÉPKED A JÁTÉK ÍRJON PRIVIT NEKEM, DE ÍRJA LE H MELYIK VERZIÓVAL RENDELKEZIK.

Leslieee
Ezeket a damage-kat én sem értem, de egy biztos: Ha valami +X% elemental damage, akkor az a kari sebzésére vonatkozik. Tehát ha pl poison damage, akkor a karid által használt összes poison sebzést növeli.

Viszont a sima damage sztem csak a fegyver fehér alapsebzését. Túl jó lenne ez ha mondjuk 2k-ig sebzel nem? :) Bár ki tudja, az elsõ az biztos.

Valaki érdeklõdött még szintén a patchelés meg kilépkedés felõl: Szóval a Reloadedes verzió exéjét felülírni az eredeti exével, patch könyvtárba másol, elindít (mindig bal gomb), aztán gamecopyworld-rõl az 1.08as fixed exe-vel felülírni a patchelt exét és már mehet is a gém.
Unleash (Emu DVD) verziónál csak simán könyvtárba a patch, felrak, aztán mehet is a gém. De persze itt is csak akkor müxik kilépkedés nélkül ha elõtte Alcohol 120 al rmps-el kiírod, aztán Dt-ben minden off csak rmps on és no kamu meghajtó.

Kicsit frusztrál h ezt minden nap be kell pötyögni, csinálhatnánk vmi Fákkot ide oldalra vagy vmi, és akkor akinek ilyesmi problémája van az csak oda kattog és már látja is h mizu.

Ja igen, ha ugyanaz a cd-key akkor megmarad a karaktered tökmind1 melyik verzió van fenn. De sztem az Unleash verziót ne cseréld le a Reloaded-esre.

hali!

Egy olyan gondom lenne hogy egy idõ után lefagy az egész játék, és kiírja hogy a titan.exe hibát generált ezért leáll!

Mit lehetne tenni ellene???
mindkettore, de ertelem szeruen csak akkor, ha van valamekkora poison sebzese
zsirfecske
felmerült néhány dolog:
- ha +19% damage van pl. egy íjban akkor az az íj alap (fehér) sebzését növeli meg vagy a karakter alapsebzését? mert ha pl. úgy lenne a jelölés, mint diablo2-ben, hogy a fehér alap sebzés mágikus tágy esetén kékre vált és jelölve van, hogy mi az új sebzési érték akkor egyértelmû lenne. de mivel nem így van, akár a karaktere is vonatkozhat. fõleg hogy baromi nagyot dob egy cucc értékén a %-os plusz sebzés.
- már kérdeztem, de a +8% poison damage pl. armorba craftolva az fegyver vagy kari skill sebzésre, esetleg mindkettõre értendõ vajon?

j0nNyKa
ha gondolod hamachin keresztul segitek megolni

j0nNyKa
poison <> elementalis tamadas
elementalis tamadas = lighting, fire, earth, cold

hat sracok , kesz megõrülök..
teny , hogy a rövid tavu memoriam nem a legjobb;> de ugy emlexem normalon nemtalalkoztam azzal a talossal , sõt nemis emlexem hogy kerultem act2 be :o csakhogy volt 1 telkin akit megcsaptam , es minotaur fõfõ bossra se emlexem , no meg labiritusra sem.. ugy emlexem a catakombak utan sity-suty act2 be jutottam. no mind1.

lenyeg a lenyeg , most epicen toltam , kb 50% ala nemis ment az eletem az egesz actba.. catacombat is eleg konnyen vettem , de aztan jott a talos.. rohangaltam korbe-korbe az outsider meg zuzta , aztan jo 5 perc alatt kicsinaltam. jott a labirintus , vegig pucoltam , a vegen a minotaur boss kemeny volt , 1x leutotte az outsidert , de azis mondhatjuk h sima volt..
na de ezutan jott a telkin , kb 20 percet harcoltam vele es a vegen a hajamat tepve kileptem , mer elfogyott a poti. es persze maxon volt a lifeja. fogja magat es le mind controllozza az outsiderem!!!:OOO ami ugy kezdi h nyakonver 1 villammal ami fel eletem leviszi.. hatjo , ujra castolom ,nekiront lövöm+üti szep lassan megy le az elete , aztan beidez 2 demont felhuzza magat max eletre , ujbol mind control az outsideremre es megin kezdodik minden elolrol. egyszeruen nem erzem h eselyem lenne ellene igy. gondolkodom rajta h nyitok 1 tp t majd holnap a telkin elott ha nekifutok megin , es atrendezem elotte a skillt.. summon lenyt ugylatom nemerdemes (spirit+nature vagyok , igy farkas-ijasz-outsider-lichking ugyerzem kizarva), mer a sajat lenyem ugy szarra verne ha nemfutnek mint az allat es castolnam a masikat h hajaj..
azt sem tartom valoszinunek ha kimaxolom a tension attackot szet tudtam loni , bar eleg jo staffom meg cuccaim vannak sztem a szintemhez kepest (38).
szal valami tipp kene valami gurutol mer ez igy aaaa:|

Hy all! A rouge poison enchant támadása az az elementális támadásokhoz tartozik?? Mert nem naon tudok rajta eligazodni!!

j0nNyKa
igen