Shorlex#6941
Lvl 30 soothnál a 300 DPS az jó. Ugyan nekem 500 volt, de ez csak a nagyon speciális lightning kimaxolásnak köszönhető (szinte minden cuccom + lightning, meg a vaulton keresztül a slayem bevásárolt a sooth-nak epicen... :D +slaytől lopott zeus relic, megy ez! :D )
A battle marker egyelőre valóban kell, de nem tudom hogy hogyan vagy elosztva. Csak azért kérdezem, mert nekem már normal sooth-al volt viszonylag fasza lich-em és nem a legrosszabb outsiderem, meg farkas is, de az ócska volt.
Na ha én úgy mentem be, hogy lich és farkas mellettem, ternion bal gomb (ez alap), odarohan battle markerhez, lich meg a farkas követ, nem kell félni hogy Typhon kicsinálja őket, aztán a markernél gyorsan megidéz outsider, elmegy onnan, hogy ne tüzeljen le, addig mind a három pet ráuszul a titánra és szabadon, tetszés szerint lehet kinyírni. Farkast általában kinyírja, de kit érdekel, lich ált. túléli, outsider esetleg nem me azt támadja a legerősebben, de ált. az is megmarad.
10-15 mp.
Ha nem ilyen az elosztásod, lehet más taktikád, de talán ez az egyik legjobb. Mindegy, a lényeg, hogy Neked jó legyen.