23078
-
hát nekem nincs spirit mastery-m, de a fegyverek alapján elgondolkodtató, undead-eket leszámítva gyilkosnak tűnik. láttam olyan legend zöld dárdát ami:
105 life leech over 3 sec
+40% life leech
21 vitality dmg
18% converted to health
azért ez durva, nem beszélve a +50% körüli life leech amukról, gyűrűkről, spéci lila fegyverekről stb... -
Isenlord majd talizzunk már trade szobámban odaadnám az íjat. most már elvileg jó a gépem (kopp-kopp-kopp), és leszek is itthon a héten napközben is.
ja és csináltál egy soothslayer-t ami lev 36 már? és a legend avengerrel abbamaradt? titán azért legenden jobbakat dob, nomeg a relic-ec sem csak act1-esek... -
Shorlex #6965 Kezdeti szakaszban igen, me nem kell annyi potiont inni, de aztán később másra tedd át mágussal, hasznosabb lesz. Szerintem az elején határozottan igen.
Ám ha inkább iszol, ám igyál, akkor viszont pakolj másra. -
Ja amúgy érdemes life leechet használni?
-
Kössz a gyors választ!! -
dudovec #6962 persze hogy erositi, hiszen a ternion attack az ranged attack es staffbol tortenik , es mivel a nimbus erositi a staffot azthiszem egyertelmu a valasz. -
Hi
A Ternion Attack-ot a Storm Nimbus erősíti?
Vagy a ternion attack az csakis a fegyver sebzését adja?
Ha valaki tudja légyszi válaszoljon mert akkor enm erősítem a Strom nimbust és a hozzá kötődő skilleket. -
Shorlex #6960 Értem, csak azon gondolkodtam, hogy egy lvl 41 slayer azé kaphatna ezt-azt.
Persze, ahogy írtad, jóval kevesebbet egyelőre, de ennyire keveset...? -
Isenlord #6959 minél magasab szintü vagy annál jobbakat dob,ugyanugy ldobaj egy leve 60as karinak normalon a lilát mint epicen,legenden még nem járok ot,de sztem semmi,különbség,csak az h könnyeb ottmaradni:D,epicen a legjob sztem runolni.
a drop meg iszonyat váltózó,néha van olyan h 20runig csak fos sárgát dob,de néha 4lilát is,szal tök véletlen,csak szint kell hozzá.lvl 53om felett kezdi az igaz jó ilákat dobálni(pl alexanders,archmage,conqeror,tartarus és a többi) -
Shorlex #6958 Mellesleg 6940-re mit szólsz? (szóltok?) -
Shorlex #6957 Úgy érted később xar lesz? Meglátjuk...
De a hozzászólást nem értem, ha kicsit bővebben kifejtenéd... Addig értem a logikai láncot, hogy van egy 36-os sooth-od, (nekem 34-es van, úgyhogy nemsokára én is ezzel büszkélkedhetek), de az utána következő "és hát na..." nem egészen világos... meg ez az op
Még a nevető fej úgy-ahogy kivejető. :D -
Isenlord #6956 lsz az még igy se...:D:D mos tegy 36os sothom van,és hát na... op:D -
imilee #6955 Szasztok! Most olvastam a német titan quest honlapon hogy megjelent az 1.15-ös patch megprobáltam felteni de amikor elinditom akkor egyszerüen eltünik és nem lehet fejleszteni. Ilyenkor mi a teendő. -
Shorlex #6954 Nem baj, köszi, az is lehet, hogy ez az egyetlen megoldás, nem tom...
Majd kipróbálom ezt is, ha nem megy a file-kimentés... -
bocs nem néztem miez kicsit más... -
We trade TQVault files by e-mail. Make a list of all your possession and put it on this forum. Here's how dub items with TQVault:
-Open TQVault, transfer the items you want to dub in your Main Vault.
-Exit TQVault
-Make a search on your PC (key word Main Vault), you will faind your Main Vault in a folder name TQVaultData. Make a copie of your Main Vault.vault and name it Vault2.vault in the folder TQVaultData.
-Open TQVault. You have now 2 vault with the same objets in.
When we trade vault file, we take the file from the forder TQVaultData and put it in a e-mail. When you receive a vault file, you put it in the folder TQVaultData, then you open TQVault and can access to it ! -
acs #6951
-
Shorlex #6950 köszönöm szépen!
Azon gondolkodom, hogy én is úgy tudom, hogy vaultban lehet exportálni cuccokat azt hiszem .arz file-ban. Ha viszont ez így van, akkor itt a fórumon is olyan sokan cserélgettek cuccokat multiban, de minek?
Ha csak annyi az egész, hogy kimented egy file-ban és utána más meg betölti, akkor minek a multi hercehurca? Mert nem hiszem, hogy mindenki, aki multin kereskedik, az együtt is játszik... De kipróbálom a kimentést vaultban, remélem működik! -
felteszed a hamachi-t, csinálsz egy szobát, megadod a nevét/jelszót a másiknak, ő belép a szobába (tűzfalak kikapcsolva!), inditasz egy TQ-t, host lan multiplayer game, a másik ezt már látni fogja TQ-n belül join lan multi alatt és csatlakozik. játékban felveszed party-ba (P gomb, invite), jobb klikkel a másik képén előjön a trade opció.
vagy tqvault-on keresztül lehet valahogy exportálni és emilben küldözgetni tárgyakat. -
Shorlex #6948 Akkor kérdezem, aki tudja (szerintem sokan vagytok):
Mit kell csinálni, hogy multizni lehessen? Látjátok a célt, cserélni szeretnénk tárgyakat.
Ha kérhetem, kicsit részletesebben, me még sosem csináltam ilyet és ha félmondatos, kétszavas utalások vannak, azt nem biztos, hogy megértem...
Előre is nagyon köszönöm! Ja, csak hamachi jöhet szóba, me a game az bizony warez... :D -
Shorlex #6947 Kösz, elfogadom, de tudod, olyan becsületes faszi vagyok, hogy adok Neked cuccost caster karira. Van miből válogatni, majd nézd meg.
Asszem exportálni nem lehet így kifejezetten, hanem multiban tudnánk cserélni. Nem kell játszani kifejezetten, elég ha ugyanott vagyunk, kicseréljük, aztán isten hírével. Egyébként szívesen mennék Veled, nagyjából ugyanott tartunk epicen, csak nekem sima ADSL-em van és a feltöltési sebessége igen gyatra... Nem alkalmas szerintem játékra...
Nem tom Neked tiszta-e a game, nekem nem, úgyhogy csak hamachin tudunk esetleg összejönni.
Na hogy azt hogyan kell, megkérdezem okosoktól! -
acs #6946 A Pont jók azt idézőjelben értettem.
Sipőcz, kösz azészrevételt. Tudom, hogy útmutatásod ellenére is elbénáztam. Bocs mégegyszer.
© Shorlex - Mondd meg hogy miként lehet kiexportálni, és ingyért is a tied lehet!
-
Shorlex #6945 Egyébként az első igen, jó, de a másik kettőt nem értem, hogy mire gondolsz, mert azok kifejezetten közelharcos kariknak jók (vagy egy warfare, egy defender, egy dárdás hunter, ilyesmi).
Azokat biztosan nem tudod majd felvenni... -
Hali!
(szvsz. senki sem szeret kicsúszni egy linkre Lacika!)
-
Shorlex #6943 Szia!
Az Nálad nem egy hunter cucc?
Nézem a karidat és látom, hoigy sok hasznát nem veszed. Csere valamire? -
acs #6942 Sziasztok!
Az este leültem egy kicsit gamálni, és Egyiptom legvégén Epicen a " Tombs of Ramses "-ban a Telkinen küldetésnél ezeket a cuccosokat dobta:
http://www.sg.hu/galeria.php?status=zoom&photo=10186119041158562041.JPG&x=1024&y=768&galeria=TitanQuest
http://www.sg.hu/galeria.php?status=zoom&photo=10186119041158562079.JPG&x=1024&y=768&galeria=TitanQuest
http://www.sg.hu/galeria.php?status=zoom&photo=10186119041158562110.JPG&x=1024&y=768&galeria=TitanQuest
Pont jók egy Oracle-nak, ugye? -
Shorlex #6941 Lvl 30 soothnál a 300 DPS az jó. Ugyan nekem 500 volt, de ez csak a nagyon speciális lightning kimaxolásnak köszönhető (szinte minden cuccom + lightning, meg a vaulton keresztül a slayem bevásárolt a sooth-nak epicen... :D +slaytől lopott zeus relic, megy ez! :D )
A battle marker egyelőre valóban kell, de nem tudom hogy hogyan vagy elosztva. Csak azért kérdezem, mert nekem már normal sooth-al volt viszonylag fasza lich-em és nem a legrosszabb outsiderem, meg farkas is, de az ócska volt.
Na ha én úgy mentem be, hogy lich és farkas mellettem, ternion bal gomb (ez alap), odarohan battle markerhez, lich meg a farkas követ, nem kell félni hogy Typhon kicsinálja őket, aztán a markernél gyorsan megidéz outsider, elmegy onnan, hogy ne tüzeljen le, addig mind a három pet ráuszul a titánra és szabadon, tetszés szerint lehet kinyírni. Farkast általában kinyírja, de kit érdekel, lich ált. túléli, outsider esetleg nem me azt támadja a legerősebben, de ált. az is megmarad.
10-15 mp.
Ha nem ilyen az elosztásod, lehet más taktikád, de talán ez az egyik legjobb. Mindegy, a lényeg, hogy Neked jó legyen. -
Shorlex #6940 Jó tapasztalataim vannak a "converted to health" fegyverekből. Amióta ilyen íjat és lándzsát használok, tizede annyi manát kell inni... Csak mondom annak, aki esetleg hezitál: eszméletlen hasznos jószágok! Komolyan mondom, inkább legyen 70%-a a DPS, csak legyen a fegyveren ilyen életelszívó! Hozzáteszem: undead-ek ellen nem használ, azokat továbbra is nyüstölni kell.
Kérdésem lenne:
Nektek hogysmint dobál a game? Azért kérdezem, mert epicnek épp a totál közepén vagyok ezel a gizával és kb 5 tiszta napnyi játék (vagy több?) után van egy, azaz egy legendary cuccom, az is egy használhatatlan szar demoklész kardja.
Sima normal run-ban elég gyakori, hogy kapok kék cuccot, többször egymás után is. Aztán mintha lohadna a titán kedve, egyszer csak elfogy, azt huss.
Viszont a pályán epicben eddig jó ha 4 kéket kaptam. Ez normális? Arról nem is beszélve, hogy legend cuccok nincsenek?
Nektek is ennyire szarul dob a gép? Vagy ez így jó és várjam ki a legend szintet? Lehet valahogy befolyásolni a dobást?
Nem akarok telhetetlen lenni, de ha nincs normal run, akkor most nincs rajtam semmi tápos cucc (na az is csak kéket jelent egyelőre...), és nem hiszem, hogy ennek így kőne lenni. -
Shorlex #6939 Emberek, a slayer életre kelt!
Epicen megyek vele, asszem épp gizában voltam, és amióta fel van öltöztetve kicsit jobb cuccba, hihetetlen zúzós lett!
Azelőtt sok bajom volt vele, mert xar, gyenge volt, kicsi a DPS-e, nehezen ment már epic elején is. Aztán jópár titanrun segített, lett sok szép kék cuccom, és amióta klasszul fel van öltöztetve, nem is kell nagyon odafigyelni (na jó, azért persze kell) és elpusztíthatatlan!
Úgyhogy akinek esetleg valaha volt kedve kipróbálni, de elment a kedve tőle, vagy valami más baja volt vele, annak üzenem, hogy nagyon tápfüggő, ez a baj vele, de ha nem megy el a kedv és van türelem kivárni a jó cuccokat, akkor borzasztóan jó egy kari tud lenni. Mindezt kék cuccokkal felvértezve mondom. Mi lesz később...? :D -
Ó nekem a jobb gombon van, és tökéletesen működik. -
Isenlord #6937 elsöre nekem normalon lotus blossom ot és lode stonet dobott,szal,jókat:) -
pajzshordozó #6936 Nektek, eslő meggölésre miket dobott a Typhon?
Mert nekem csak sárgát, és a Telkine-k is... de zöld cuccok is potyognak a mezei ládákból szépen:)
Egyébként mindjárt beérek Athénba epicen, aki arra tart szívesen multizok vele
Warden( 370DPS) 34 szint
És a Study Prey nagyon király, csak jobb-gombossal valamiért nem megy pedig az lenne az igazán jó -
Isenlord #6935 jaja a fölött naggyon megszállja a dobálhatnék,de néha elöferdül h nem dob vagy 20 runig semmit a sok szar sárgán kivül(AMI TÉNYLEG SZAR:D:D) -
nekem level 55-től elképesztően elkezdett epic typhon dobálni. lev59-től meg jöttek a durván ritka lilák. -
Isenlord #6933 lesz az még több is nem kell aggódni,csak 1-2 jo cucc,egy jó build és kész. -
Isenlord #6932 ha visszamész olyan 60 szint körül normal typhonhoz, akkor is dob lilát,szintfüggö a dolog. -
ja amugy 30 as sooth vok, 300 dps el az jo vagynemjo?
felveszem még tájfonnál a battle markert, frostbite shrinet, mastery shrine, benyomom a dark covenantot és igy 600 fölött van a dps:D
-
én ma keztem el normon tájfonozgatni, szint mindig dobott kéket, álatlába kettöt kettöt. jo tudom kékek sz*r cuccok, de mivel nekem semmijen cuccom nem volt ezelött most igencsak örülök a fejemnek:D ha legendaryn is ijen két droppos izéke elsz akkor meg tökre jo lesz. na mindegy mek vissza ranolni:D -
berlin #6929 MÁZLISTÁK!
micsoda dropjaitok vannak...
bezzeg nekem meg túró! -
már megvan rég bebebeee :) jókis slow ij főleg ha bejön a 3%...