Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Reméljük sikerülni fog.
Athénban hogy lehet kinyírni alastort (katakombákban van)
gyepálom már 100 éve.
DooDoo: Mi toltuk ketten, én voltam a host, nekem tökéletes volt, havernak laggolt de sztem nem olyan nagyon. Meg akkor még nem volt patche és egyfolytában kifagyott. Patch óta máég nem próbáltuk.
milyen 2.-t ajánlotok mellé?
nekem semmi gond nem volt a gaméval(tört reload)
lesziv... patch...crak...1.08-s...igaz nem az elsö game....de az elsöknél és is kinlodtam de mennyit...(Lásd Sacred...)
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
http://www.newtorrents.info/?q=Titan.Quest.Update.1.08-RELOADED
Még egy megjegyzés: nekem az utorrent jött be eddig a legjobban :-)
Baba koeszoeni.stop
Hasznalni is fogja.stop
Cupp-cupp earte.stop
:-)))
De ne ám szégyent hozz a fejemre <#ejnye1>#ejnye1>
Cupp
Trip to live, live to trip
Ott csak fixed exe-k vannak meg hasonló tört verziós dolgok de az a Reloaded-hez kell nem a tiédhez. A tiédhez csak egy normális hivatalos patch kell és semmi más. Nem ám felülírogatod az exédet az 1.08as crackel 😛
Neked csak egyszerûen be kell másolni a játék könyvtárába a patchet és elindítani ahogy Merlin is mondja. Olyan nincs h nem sikerül.
De ha patcheltél már akkor vágod h jobb alsó sarokban kell nézni neeeeem? 😊)
Szal hanyas vagy te disznóóóóó?? 😄D
<#beka3>#beka3>
Vagy mi vagyunk túl öregek😊) Vagy sok az újonc patchelõ? 😄
Minden játékban a jobb alsó sarokban van kiírva a verziószám. De amúgy ha nem ment fel akkor is látsz vmi hülye piros errorüzenetet, ha meg sikerült akkor zöldet. (Ez még tán ebben a bugos patchben is észlelhetõ)
nincs, nem is lesz...
nincs, nem is lesz...
Szal Unleash verziónál--> Alcohol 120% rmps burn bekapcsolva és így kiírva, aztán alcohol kilép, dt új verziónál ne legyen kamu meghajtó, + minden opció off kivéve az rmps (ez után nem is kell elindítani a dt-t megy anélkül is).
Reloaded verziónál --> Bár ezt nem ajánlom de állítólag fut így is: A reloaded-es patch leszed, felrak (elõtte lehet h kell egy eredeti exe de mivel reloadedes a patch lehet h nem) Ezt inkább kérdezd egy reloaded-estõl.
De tényleg mindenki visszaolvashatna akinek ilyen problémája van. Hihetetlen h valamikor 2-3 sorral hagyjátok el a megoldást😊
Sex, fagyi, rock & roll ! :)
hunteremnek adja a mind controlt az amulet, hentelnek faszan, erre atallit 2-3 egyseget, es varhatok 10-15 mp-t, mig visszaallnak ellensegnek, es csak akkor tudom oket megolni
mind control sux, es pont
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Normal fokozat kivegzese utan kezdtem 1 warfare t is , mer a spirittel epic elejen is annyibol all a jatek h idezek percenkent 1 maxos outsidert , es mire beerek a kepernyore ahol a szörnyek lennenek , csak a cuccot kell osszeszednem😊 lehet kigyurok melle 1 lichkinget is , meg teszek parat a mind controlra , aztan olyanlesz mint dioba a necro.)
Szoval a warfare 12 es asszem , es naturt valasztottam melle.. egyenlore ugygondolom h talan a nature , illetve a spirit a 2 legjobb kiegeszito mastery , barmien kasztot is valasztasz.(aurak , meg summonolhato lenyek miatt , oak stb) raadasul mindenhez passzol.. bar eleg erosen gondolkodtam , hiszen ha kezdek egy harcos jellegu karit , es varazslo jellegu secondary masteryt valasztok melle , akkor ott energyt meg ien szarokat fogok kapni amikor gyurom ki a masteryjet , ha meg 1 rouget tennek melle akkor onnan is lenne str meg sok life , raadasul az 1 vs1 combatra kielezett kiegeszito skillek , joljohetnek majd actbossoknal , illetve hasonlo nagy monstaknal , hisz azok altalaban lebontjak a summon lenyeket 1-2 spellel , es nemis nagyon sebzodnek toluk... , ezert is szenvedtem meg a spirit-nature karimmal a titánnal sztem.
bar ami nem act boss , azt sity-suty leepiti az outsider..
jah es 1 kerdes , lehet hogy rosszul lattam , de ha female karit kezdesz , es ugy warfare akkor ha raksz a "health" ra akkor 35 t ad attribut pontonkent , ha meg male vagy akkor 40 et , ez lehetseges? :o illetve tapasztaltatok h 1-2 dologban szamit h male v female , ugyertem ha varazslo jellegut kezdesz akkor jobb mondjuk a female , ha meg harcos jelleget akkor jobb a male?
Az meg, hogy csak 6 mp-ig hat ... hát nem is tudom, asszem erõsen elgondolkodnék azon, hogy ne építsem-e át teljesen a karimat, ha 6 mp alatt nem nyírnám ki az adott csoportot, akik a Squall alatt vannak 😛
épp most nézegettem a gamebanshee-t, de én okosan delphi után kerestem.
amúgy brigand=hunter+rogue lev18 vagyok, ami most tudtam meg, hogy útonállót jelent 😊 mérgekkel kiegészítve egész jó a nyilazás, bár nem igazán tiszta számomra, hogy a plusz damage-ek hogy mennek. pl. ha van egy 48 poison damage over 6.0 sec nyilam, akkor a +8% poison damage pl armorba craftolva, vagy a rogue skillbõl eredõen arra is vonatkozik vagy csak pl. az alap envenom sebzésre?
és ezen az ábrán a 3a-val jelzett hely
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!