Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zizz21
Ill. azt akartam irni,h Nekem is ment! 😄 sry

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Nekem is 😊
zizz21
Nekem ment,h ittam közben... 😛

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

zizz21
Hát oda állsz elé aztán ütöd! 😛 Szte a legegyszerûbb ha viszel magaddal jó pár italt aztán folyamatosan iszol. Egyébként Én még azt is tapasztaltam,h ha meghalsz és a kúttól újra visszamész akkor nem fog regenerálódni az épp aktuális szörny ill csak keveset szal ha meghallsz gyorsan futás oda aztán üsdd megint. 😄 De ritkán szoktam meghalni az itatós technikával,amit fent irtam! 😄😄

Bal egérgomb és türelem. Ha nem megy, oszd szét a pontjaidat egy misztikussal (kék gömb van a feje fölött és nagyvárosban van), aztán próbáld meg úgy, talán esélyesebb leszel. Egy raklap potion sem árt az ilyen debella lények ellen.

Reméljük sikerülni fog.
egyébként mi a baja mindenkinek a reloaded verzióval? nekem semmi... az van mióta játszok,és teljesen ok....

ja és nature-spirit vok

császtok!
Athénban hogy lehet kinyírni alastort (katakombákban van)
gyepálom már 100 éve.

Én Naturet vettem fel mellé, és egyenlõre jónak tûnik (epic eleje). Használom a heart of oakot és a farkasokat most kezdem tuningolni. Szerintem így elég jókis kari lesz. Stormban meg ugye ice shard ág és chain lighting maxolva.

DooDoo: Mi toltuk ketten, én voltam a host, nekem tökéletes volt, havernak laggolt de sztem nem olyan nagyon. Meg akkor még nem volt patche és egyfolytában kifagyott. Patch óta máég nem próbáltuk.

Tudott már vki hamachival rendesen játszani vki mással? Mi most próbáltuk haverral, de csak a hotnak ment mindig jól, a másiknak lagolt rendesen... van erre valami gyógymód?

valaki nyomul storm karival?
milyen 2.-t ajánlotok mellé?
nekem semmi gond nem volt a gaméval(tört reload)
lesziv... patch...crak...1.08-s...igaz nem az elsö game....de az elsöknél és is kinlodtam de mennyit...(Lásd Sacred...)

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

Hi all! Most jöttem LAN-ról haza. 5-en toltuk (2 kulccsal),és 3 nap alatt meglett mindnekinek a lev 56-os kari,és persze legendary-n kivégeztük a játékot,a zsír droppokról nem is beszélve!Kipróbáltuk minél többen játszunk,annál több lilát dobott, (a'la Diablo)! Volt mikor a titán 5 lilát is kihányt egyszerre! <#vigyor2> Na megyek aludni,mert ezek a napi 14 óra "Titánozások",kicsit lefárasztottak,de Diablo óta ugyse játszottam nagyon egy játékkal se ennyit!!<#buck><#idiota> Szóval szerintem (saját vélemény)Diablo óta nem volt jobb hack'n slash rpg! Písz!
Reloaded-es verziót használóknak: az alábbi torrent-rõl le kell szedni a rar-t, felülírni a játékot az origin exe-vel (akinek az origin van, az ezt a lépést felejtse el), felpatch-elni, utána felülírni a játék exe-jét a crack könyvtár titan quest.exe-jével és máris tiétek az 1.08-as verziószámú, kidobálás nélkül futó TQ. :-)

http://www.newtorrents.info/?q=Titan.Quest.Update.1.08-RELOADED

Még egy megjegyzés: nekem az utorrent jött be eddig a legjobban :-)

Na, eccer kellett csak kinyilatkoznom, hogy nekem sikerült a patch, minnyá ezerrel kapom "rajongói" privi üzeneteket :-) De lássátok kivel van dolgotok! Mindenki ide figyuzzon akinek nem megy, mert itt osztom meg az "észt" veletek. Privit csak egy vkinek küldök :-)

Ajandeak cealba ert.stop
Baba koeszoeni.stop
Hasznalni is fogja.stop
Cupp-cupp earte.stop

:-)))

Leslieee
Szívesen 😊

Trip to live, live to trip

zizz21
Igy csináltam és jó lett!!! 😄 1.08as most már! 😄 😄 THX THX THX

Leslieee
Tudtam vazze 😛

zizz21
Köszi köszi!!! Próbálom újból akkor! 😄😄😄

Leslieee
Baba neked meg küldtem ajándékot e-mailben😊)

De ne ám szégyent hozz a fejemre <#ejnye1>

Cupp

Leslieee
De Te Zizz, most nézem miket szedtél te a gamecopy-ról??? Neked onnan nem kell semmi tesó 😄

Ott csak fixed exe-k vannak meg hasonló tört verziós dolgok de az a Reloaded-hez kell nem a tiédhez. A tiédhez csak egy normális hivatalos patch kell és semmi más. Nem ám felülírogatod az exédet az 1.08as crackel 😛

Leslieee
De Zizzy te nem másolgass semmi eredeti exe-t mert neked az van😊))

Neked csak egyszerûen be kell másolni a játék könyvtárába a patchet és elindítani ahogy Merlin is mondja. Olyan nincs h nem sikerül.

MerlinW
be kell másolni a peccset a játék könyvtárába, és onnan indítani.

[merlinw.org]

Igen, a sárga is para. A lényeg: origin exe-vel felülírni a játék exe-jét, utána patch-elni (nem lesz sem piros, sem sárga hibaüzi), aztán a crackelt titan quest.exe-vel felülírni a már patch-elt exe-t, és láss csodát: az 1.01-bõl 1.08-as lett! :-) (most már könnyen dumálok, hogy tegnap nekem is sikerlt ;-)

zizz21
1.01 😞 Háát mind a kettõ megvan de az Unleashed-et tettem fel,mert az volt meg elõször.Egyébként mindent a gamecopyról szedtem,onnan szokok mindig,de van máshonnan is 😛 Az a baj,h kiirni meg nemtom,mert most a dvd írom az kapufa... 😄

Leslieee
Olyan nincs h nem sikerül, melyik verzió van meg? (unleashed vs reloaded)?

Leslieee
A sárga is para asszem bár már nem emléxem rá😊)

De ha patcheltél már akkor vágod h jobb alsó sarokban kell nézni neeeeem? 😊)

Szal hanyas vagy te disznóóóóó?? 😄D

<#beka3>

zizz21
Háát nem sikerült a patch,de mind1 mert most megy a game,majd késõbb újrarakom.Addig is ha gondom lesz majd jövök megint és sirok kicsit itt a forumon! <#email> <#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

zizz21
Vazzze... Én a végén sárgát láttam... De amúgy patcheltem már Én is egy párat! 😄 😄 😄 Szal nem ma kezdtem,de ha õszinte leszek könnyeb megkérdezni mint próbálgatni x-sok idejig és ezért is ne hari... <#wave>

Leslieee
Hihetetlen 😊)

Vagy mi vagyunk túl öregek😊) Vagy sok az újonc patchelõ? 😄

Minden játékban a jobb alsó sarokban van kiírva a verziószám. De amúgy ha nem ment fel akkor is látsz vmi hülye piros errorüzenetet, ha meg sikerült akkor zöldet. (Ez még tán ebben a bugos patchben is észlelhetõ)

zizz21
Úgylátszik sokat ültem a gép elõtt a napokban mert mielõtt kérdeztem is annyira néztem,h majd kigúvadt a szemem de nem láttam semmit! <#vigyor5>De thx,megnézem megint!

*csücskét 😄

nincs, nem is lesz...

a menü jobb alsó csücskéz nézd meg figyelmesebben...

nincs, nem is lesz...

zizz21
Asszem sikerült patchelni,de hol tom megnézni,h milyen verzióju a játék v hogy ellenõrizzem le,h tényleg felrakta-e? Viszont most már betudtam menni a katakombákba és gyorsan mentem is le 2 szintet! <#vigyor2>

ha ugy se hajlando patchelni , akkor rakd ujra a jatekot , ne crackeld es ugy tedd ra a patchet , es utana crackeld csak , az 1.08 crackjevel , amit a gamecopyworldon megtalalsz.

zizz21
THX,megpróbálom...

zizz21
Én visszaolvastam bármit csinálok,bárhogy crackelek bármilyen crackel kilép mindig... És ne hari,h feltettem a már sokat elhangzott kérdést!

robotnyk
bemásolod a játék könyvtárába, aztán a bal oldali gomb -.-
zizz21
Elájulok az idegtõl! <#zavart2> Állandóan,amikor beakarok menni Athén katakombáiba kilép és hibaüzenet... Nincs rá vmi megoldás,h mit kéne tennem,h betudjak menni? A patch-et próbáltam feltenni de nemtudtam mert kijön az install ablak de nem látszik sem az igen sem a nem gomb ill nemtom milyen gombok mert nem látszanak! <#crazya> ,bármelyikre kattintok kilép... Nincs vkinek egy jó patch-e? Vagy vmilye? <#hawaii>

Leslieee
Nah mégegyszer már nemtom ki kérdezte 😄DDD (Az õrületbe kergettek, éjszakánként még mindig hallom a segélykiáltásokat: "Kiléép a játéék, kilééééép a jááátéééék)😄

Szal Unleash verziónál--> Alcohol 120% rmps burn bekapcsolva és így kiírva, aztán alcohol kilép, dt új verziónál ne legyen kamu meghajtó, + minden opció off kivéve az rmps (ez után nem is kell elindítani a dt-t megy anélkül is).

Reloaded verziónál --> Bár ezt nem ajánlom de állítólag fut így is: A reloaded-es patch leszed, felrak (elõtte lehet h kell egy eredeti exe de mivel reloadedes a patch lehet h nem) Ezt inkább kérdezd egy reloaded-estõl.

De tényleg mindenki visszaolvashatna akinek ilyen problémája van. Hihetetlen h valamikor 2-3 sorral hagyjátok el a megoldást😊

Jonnyka , hat nemtom , sztem azer jol tud jonni 1-2 melled allo leny , beallnak tankolni , foleg ha jon 1 csapat minotaur , vagy atallitasz 1-1 olyan lenyt amely auraval rendelkezik , es a tobbi alapban summonolt lenyed megtapolja , hameg visszaall enemynek akkor a spanjaid azonnal leutik , ugyhogy nem hiszem , hogy ez hatrany lenne , max akkor ha a kuldetes akkor teljesul , v akkor mehetsz tovabb ha az osszes monstat megolted.. vesztesz vele 1 kis idõt , na bumm. meg te konnyen beszelsz olyan setbe , hunterrrel , gondolom nyomod a shiftet es masfel kepernyorol lovoldozol , v valami hasonlo trukkel nemis latod az enemyket , max annyit h fel energiaval beszaladnak a kepernyobe.. mindigis szerettem az ijasz karit , de ahogy diabloban is tapasztaltam , ha egyedul vagy ien actbosst kb lehetetlen vele leepiteni , nemtudom itt mennyire eros 1 szornyre , ha igen akkor inditok majd egyet , mer erdekel a kari.

ja es majd elfelejtettem megkerdezni , mennyi a max szint amit ellehet erni?

Nekem megvan bescannelve, csak az illetõ okosan belerakta egy doc-ba és alig látszik valami... 😞

Sex, fagyi, rock & roll ! :)

Egyelõre még én sem tudtam kimaxolni a Squall-t (csak a passive-ját). De már csak 2 szint kell és az is maxos lesz. Most lvl 49-es a kari, szóval egy olyan 5-10 lvl-t talán lehet még lépni vele (lvl 55 Druid tapasztalat alapján, hogy hogyan jön ott már az xp). 10 szint az ugye 30 skillpont még, abból sztem érdemes lesz inkább vmi tûzvarázslatra gyúrni (én spec a Volcanic Orb-ra szavazok inkább). Már Epic-en is gondjaim voltak a cold resistes Jeti-kkel meg Ice Peng-ekkel. Ezért gondoltam inkább támadó, mint védõvarázslatra.

j0nNyKa
mind control az undorito, lassitja a jatekmenetet
hunteremnek adja a mind controlt az amulet, hentelnek faszan, erre atallit 2-3 egyseget, es varhatok 10-15 mp-t, mig visszaallnak ellensegnek, es csak akkor tudom oket megolni
mind control sux, es pont

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Panel 😄😄😄 apam , az meg oké h nemtudsz par oldalt visszlapozni , de hogy egy 100% os irónia nem veri ki szemed ez mar tobb mint röhejes😊 namind1

Normal fokozat kivegzese utan kezdtem 1 warfare t is , mer a spirittel epic elejen is annyibol all a jatek h idezek percenkent 1 maxos outsidert , es mire beerek a kepernyore ahol a szörnyek lennenek , csak a cuccot kell osszeszednem😊 lehet kigyurok melle 1 lichkinget is , meg teszek parat a mind controlra , aztan olyanlesz mint dioba a necro.)

Szoval a warfare 12 es asszem , es naturt valasztottam melle.. egyenlore ugygondolom h talan a nature , illetve a spirit a 2 legjobb kiegeszito mastery , barmien kasztot is valasztasz.(aurak , meg summonolhato lenyek miatt , oak stb) raadasul mindenhez passzol.. bar eleg erosen gondolkodtam , hiszen ha kezdek egy harcos jellegu karit , es varazslo jellegu secondary masteryt valasztok melle , akkor ott energyt meg ien szarokat fogok kapni amikor gyurom ki a masteryjet , ha meg 1 rouget tennek melle akkor onnan is lenne str meg sok life , raadasul az 1 vs1 combatra kielezett kiegeszito skillek , joljohetnek majd actbossoknal , illetve hasonlo nagy monstaknal , hisz azok altalaban lebontjak a summon lenyeket 1-2 spellel , es nemis nagyon sebzodnek toluk... , ezert is szenvedtem meg a spirit-nature karimmal a titánnal sztem.
bar ami nem act boss , azt sity-suty leepiti az outsider..

jah es 1 kerdes , lehet hogy rosszul lattam , de ha female karit kezdesz , es ugy warfare akkor ha raksz a "health" ra akkor 35 t ad attribut pontonkent , ha meg male vagy akkor 40 et , ez lehetseges? :o illetve tapasztaltatok h 1-2 dologban szamit h male v female , ugyertem ha varazslo jellegut kezdesz akkor jobb mondjuk a female , ha meg harcos jelleget akkor jobb a male?

Senki nem mondta, hogy a Squall vmi helyett kell. Pont az a lényege, hogy vmi mellett. Hiszen leveszi nmy-t resistjeit, így nagyobbat sebezne neked is a Lightning (nekem a Shard).
Az meg, hogy csak 6 mp-ig hat ... hát nem is tudom, asszem erõsen elgondolkodnék azon, hogy ne építsem-e át teljesen a karimat, ha 6 mp alatt nem nyírnám ki az adott csoportot, akik a Squall alatt vannak 😛

zsirfecske
köszkösz!

épp most nézegettem a gamebanshee-t, de én okosan delphi után kerestem.

amúgy brigand=hunter+rogue lev18 vagyok, ami most tudtam meg, hogy útonállót jelent 😊 mérgekkel kiegészítve egész jó a nyilazás, bár nem igazán tiszta számomra, hogy a plusz damage-ek hogy mennek. pl. ha van egy 48 poison damage over 6.0 sec nyilam, akkor a +8% poison damage pl armorba craftolva, vagy a rogue skillbõl eredõen arra is vonatkozik vagy csak pl. az alap envenom sebzésre?

Sikerült átérnem Babylonba level 25 vagyok tiszta gyenge volt az Egyiptom végén lévõ Telkine de az a Sandwraith is elég gyérül sebzett mondjuk pont a fire resem 35% és így nemnagyon tudtak sebezni sõt még a Sandwraith ládájában kék nyakék is volt csak sajna azom eddig is volt kék.
Atesz89
side quest
és ezen az ábrán a 3a-val jelzett hely

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!