Shorlex#6940
Jó tapasztalataim vannak a "converted to health" fegyverekből. Amióta ilyen íjat és lándzsát használok, tizede annyi manát kell inni... Csak mondom annak, aki esetleg hezitál: eszméletlen hasznos jószágok! Komolyan mondom, inkább legyen 70%-a a DPS, csak legyen a fegyveren ilyen életelszívó! Hozzáteszem: undead-ek ellen nem használ, azokat továbbra is nyüstölni kell.
Kérdésem lenne:
Nektek hogysmint dobál a game? Azért kérdezem, mert epicnek épp a totál közepén vagyok ezel a gizával és kb 5 tiszta napnyi játék (vagy több?) után van egy, azaz egy legendary cuccom, az is egy használhatatlan szar demoklész kardja.
Sima normal run-ban elég gyakori, hogy kapok kék cuccot, többször egymás után is. Aztán mintha lohadna a titán kedve, egyszer csak elfogy, azt huss.
Viszont a pályán epicben eddig jó ha 4 kéket kaptam. Ez normális? Arról nem is beszélve, hogy legend cuccok nincsenek?
Nektek is ennyire szarul dob a gép? Vagy ez így jó és várjam ki a legend szintet? Lehet valahogy befolyásolni a dobást?
Nem akarok telhetetlen lenni, de ha nincs normal run, akkor most nincs rajtam semmi tápos cucc (na az is csak kéket jelent egyelőre...), és nem hiszem, hogy ennek így kőne lenni.