Isenlord#6872
hát én ezt pont forditva mondanám. a nature hoz kell egy rakat pont,majdnem másfélszer több mint az összes többihez! mert ha mindenre csak pakolsz egy kicsit,akkor lesz egy mindenes karid,és semmit nem ér a masterid. azért javasoltam a bone charmert,h próbálj ki vmi érdekes karit. sztem gy ranger közelsem annyira egyedi mint egy vari+ijász kombó. spiritben nem kell neked a lichet maxolnod,elspórolhatsz rajta kb 20pontot ha pl a 3. skilljére csak 1pontot raksz,és mindenre anyit h megadja za uj varázslatjait,outsidert meg nem ötelezö használnod 15szinten,mert nics refresh,és elég lasan töltödik vissza. avengert azért nem mondtam,mert én ha tehetném nem kezdeném el mégegyszer,igaz h jó,meg ott egy fu dweller meg sok a dps meg minden,de naggyon sok cuccot kell neki szerezni,ezt én mondom. a brigandot szintén nem mondom,mert fecske sem használ onnan szinte csak 2-3om skillt,és az is naggyon cuccfüggö.. storm, hát nemtom... nem ilik össze sehogysem,mert ha ijazol akkor nem shardozo,1whispel,meg nem fogsz oltári tömegeket irtani... és a lightning bolton kivül nincs sztem igaz tömegkiller varázslata. ja és én személy szerint nem szerettem egy dio klónban sem a lightningot,a nagy sebzés diferencia miatt(széles skálán mozog..remélem érted mire értem)
warfare,defense,egyértelmü h nem illik össze,bár defense el ki tudod használni a dárda+pajzsot.
spiritnél meg nem kell neked minden saxra pakoln,ot gyurj a helt reductionokra(tud az ether lord,a lich is ,és te is),és az életszivásra. halálos kombó;) jól haladsz majd vele ha ezt választod.