23078
-
dudovec #6887 Isenlord: a sage az egyik legnagyobb killer ,de annak kell a legjobb cucc. -
zsotesz #6886 Az én haverom az elementalistáját meg közelharcosnak gyúrta. -
kopterfield #6885 lehet hogy hulye vagyok de varazslattal hogy leechelsz? gondolom a leech az csak fizikai damage-nel lehetseges. -
visszaolvastam egy kicsit de nem találtam ami érdekelt... olyasmire lennék mostan kiváncsi, hogy a life leech és vitality damage minden formáját az INT befolyásolja-e, vagy csak tárgyakkal tudom a hatásfokát növelni???
Magyarul egy varázsló és egy harcos azonos életlopásértékekkel rendelkezik-e spirit life leechét tekintve? -
Isenlord #6883 deathblossom vagy serpent whisper,max ami érdekel... meg apollo will aphro amuval:) -
ity #6882 Bár most nincs gépem egy ideje, meg nem is lesz, de mivel szóba került a Bone Charmer, szeretnék a védelmére kelni, mert úgy érzem van hozzá némi közöm.
56-os szinten végeztem ki vele a teljes játékot, összesen 6 halállal (3 elkerüllhető lett volna). Gond nélkül kivégezte az összes unique monstert minden szinten és tuképp sehol nem akadtam el vele (bá húzós helyzetek természetesen voltak azért, legendary orient vége felé főleg).
Képet a #6162 hsz-ben lehet megnézni. -
pajzshordozó #6881 Babyloni szett tárgya van valakinek, minden pénzt megér nekem:) már van csizma és mellvért -
berlin #6880 Mit tud az a kard? és mi lenne az ára? -
Saspezo #6879 kereskednék íjjal van kettő is:Nomad's Hunting Bow és Artemis' Silver Bow
és lehet h lesz még kard eladásra
várom az a jánlatokat -
nah az én assám asszem igy fog kinézni: ASSSAAAAA -
jujdejo énis pont most kezdtem assát:D
nekem két kardal fog menni blade honingja is lesz a nagy pierce dmg érdekébe, meg egy is méreg meg ijenek. -
Ravasak #6876 találtam egy jo kis botot :)
mar csak meg kéne egy kis zeussal turbozni és akkor jo is lesssz :)
-
yann #6875 az envenom weapon úgy viselkedik mint egy aura, mint a blade honing -
Csak egy apróság, amit nem tudok most hirtelen letesztelni... Az envenom weapon és az onslaught is bal gombra rakod nem??? Ha igen, akkor a kettőt együtt szerintem nehezen tudnád használni... -
yann #6873 sztem a war wind-re nincs szükséged a cc meg a tumult mellett, viszont egy finishing-move nem ártana bossokhoz, szal inkább lethal strike. ahogy nézem inkább poison mint bleeding, szal a lethal s. passzivja nem is kell. az anatomy és az open wound sem kell, vagy ha megtartod, akkor maxold mer így csak pontpazarlás. akkor viszont vedd le a pontokat a poisonról, mert nem lesz elég. ja és ne sajnáld azt a 6 pontot a disarm trap-tól, ha jól figyeltem meg nemcsak a macskák, meg a kentaurok ledobott csapdáit gyengíti, hanem a dungeonokban levő körbelövöldöző csapdákat is, szal nem haszontalan cumó. -
Isenlord #6872 hát én ezt pont forditva mondanám. a nature hoz kell egy rakat pont,majdnem másfélszer több mint az összes többihez! mert ha mindenre csak pakolsz egy kicsit,akkor lesz egy mindenes karid,és semmit nem ér a masterid. azért javasoltam a bone charmert,h próbálj ki vmi érdekes karit. sztem gy ranger közelsem annyira egyedi mint egy vari+ijász kombó. spiritben nem kell neked a lichet maxolnod,elspórolhatsz rajta kb 20pontot ha pl a 3. skilljére csak 1pontot raksz,és mindenre anyit h megadja za uj varázslatjait,outsidert meg nem ötelezö használnod 15szinten,mert nics refresh,és elég lasan töltödik vissza. avengert azért nem mondtam,mert én ha tehetném nem kezdeném el mégegyszer,igaz h jó,meg ott egy fu dweller meg sok a dps meg minden,de naggyon sok cuccot kell neki szerezni,ezt én mondom. a brigandot szintén nem mondom,mert fecske sem használ onnan szinte csak 2-3om skillt,és az is naggyon cuccfüggö.. storm, hát nemtom... nem ilik össze sehogysem,mert ha ijazol akkor nem shardozo,1whispel,meg nem fogsz oltári tömegeket irtani... és a lightning bolton kivül nincs sztem igaz tömegkiller varázslata. ja és én személy szerint nem szerettem egy dio klónban sem a lightningot,a nagy sebzés diferencia miatt(széles skálán mozog..remélem érted mire értem)
warfare,defense,egyértelmü h nem illik össze,bár defense el ki tudod használni a dárda+pajzsot.
spiritnél meg nem kell neked minden saxra pakoln,ot gyurj a helt reductionokra(tud az ether lord,a lich is ,és te is),és az életszivásra. halálos kombó;) jól haladsz majd vele ha ezt választod. -
Szerintetek ez az assza elosztás mennyire ütős? link
A végén a War Horn-ra csak azért tettem mert sok skillem maradt, szóval azt ellehet még osztani ha nem jó...
- kisPocok - -
1.08 eredeti exe-t végre valaki please!!! -
ja még a színességről annyit, hogy három elementalistát is ismerek:
-egyik haver shardokkal dobálózik
-másik dárdákkal bököd
-én simán botból lövöldözöm+chain lightning
Úgyhogy a lehetőségek tárháza hatalmas... -
Szerintem ha két olyan skillágat szeretnél választani, amikből kiakarod választani mindkét oldalból a legjobbakat, akkor nem fog sikerülni...
Ez a gyönyörű benne, hogy rá vagy kényszerítve a kompromisszumokra skillek terén, így színesebbek lesznek a karakterek. (Ha simán lenne pont mindenre, akkor mindenki ugyanazt nyomatná... Mert valljuk be, hogy a tárgyak terén is megvannak a legjobbak, és mindenki csak azokra hajt... (én is persze:-D )) Én úgy vagyok vele, hogy ugyan nem fogom minden karakteremmel végigvinni legenden is (1-2 kedvenc mehet), de sok-sok karim lesz normálon, csak hogy mindegyik stílust megkóstoljam...
Na elég a szócséplésből :-D -
Shorlex #6867 Vagy érdemesebb egy hunter-defense kari? De a defense is több skill pontot igényel, mint a nature... ÁÁÁÁÁ -
érdekes de lightning csak az elder dragonianoknál volt gáz. tigris sámánokat könnyen kilőttem, persze addigra simán levették a fél hp-t.
ja az amu +59% dmg-es 'Pendant of Immortal Rage', többi stimmel.
szólj ha kell a fire íj. amúgy 25 millát adtam boltban ezért a zöld huntmaster-ért, annyit nemért :) -
Shorlex #6865 Jogos a felvetés, csak a titancalcon nézegettem a dolgokat és az a szar, hogy a hunternél szinte mindenre érdemes tenni és szinte mindent érdemes kimaxolni.
Ezzel viszon a másik mastery-re nem jut elég pont.
Ám a spirit is egy elég igénydús figura. Na most ha a kettőt egyesítem, akkor egy kb. lvl 80-as kari kellene, amelyik ér valamit.
Mondjuk igaz, hogy egy mágussal szemben sok spirit tulajdonság nem kell egy alapvetően hunter alaknál (pl. ternion, life drain, még a vision is annulálható ha kell és ha nagyon szigorú vagyok, akkor a death wardot is elhagyhatom)
Viszont marad a két aura, a deathchill, meg a spirit ward, amik kellenek (hiszen ha már spirit a második, akkor használjuk ki, különben minek az egész mastery), de innentől kezdve vagy lich-re, vagy outsiderre nem jut. A lich 55 pont, az outsider önmagában 15, ez így összesen 70, ami testvérek között is önmagában lvl 23 karit feltételez, és ebben nincs benne semmi mastery pont, semmi!
Annak meg mi értelme van, hogy nem tudok használni egy masteryt?
A nature nem ennyire skillpont igényes, ott gyakorlatilag az oak az egyetlen, ami hű de nagyon szükséges, a többi meg ha jut hunter után, ahdd szóljon...
Szívesen várom az ellenkező véleményeket, hiszen én is csak kalkulálok, Nektek meg tapasztalatotok lehet a témában! -
Isenlord #6864 fecske gondolom nagyon szeretted legenden a tigrissámánokat.... a linghtning resistre értem...:S -
Isenlord #6863 inkább bone charmert csinálj... naturenak nincs igazi passzivja,van egy rakat petje,de legenden nem sokat köpnek...,és dva varázslata(talán a plague asszem),magyarul nem lesz elég dpsed még a legdurvább szettekkel sem... -
Shorlex #6862 Ha jól értelmezem, akkor az is random alapon megy, hogy completed relicnek milyen lesz a bonusa?
Csak azé ilyen fontos nekem ez, mert most van ugye egy slayerem, akinél bal gombra direkt nem a marksmanship van téve, hanem a warrioros onslaught, mert abban van 33% slower attack, meg egyéb, de ez a lassítás egy isten fonkció.
Aztán arra gondoltam, hogy most már végre tapasztalattal a hátam mögött csinálok egy jó kis karit, és egy rangert szemeltem ki. Viszont abban nincs sehol (se skill, se semmi) lassítás, de gondoltam sebaj, láttam a cuccodat és gondoltam, hogy majd legenden jön a relic és lőn.
De ezek szerint ez nem ilyen egyértelmű. Viszont az a baj, hogy Typonnál a slayerrel én folyamatosan szinte arra alapítom az íjászkodásomat, hogy nagyon lelassul már 33%-tól is és képtelen követni engem bárhova. Sajna még nincs olyan DPS, ami lehetővé tenné, hogy ne kelljen rohangálni, de battle markerrel, call-lal és studíval így is két-három "állásból" ki lehet pusztítani. Viszont ha nem lesz slower-ezés, akkor nem tom hogyan fog ez menni... -
Isenlord #6861 tegnapi epic typhon dropja egyszerre:
Mindrage Robe
138 Armor
22% Elemental Resistance
5% Chance of +168% Elemental Damage
+48% Life Leech
+53 Intelligence
-1 Health Regeneration/Second
+2 Energy Regeneration/Second
+35% Energy Regeneration
+43% Casting Speed
+1 to All Skills
2db Ajax' Bronze Tower
51% Chance to Block 280 Damage
135 Damage
10% Chance of 66% Damage Resistance
31% Pierce Resistance
37% Poison Resistance
+14% Shield Block
+15% Damage
+34 Strength
+120 Health
+118 Defensive Ability
és egy:Odysseus' Armor
242 Armor
+16% Armor Protection
+27% Damage
+33 Strength
+32 Intelligence
+31 Dexterity
+25% Health Regeneration
+26% Energy Regeneration
-30% Reduction to All Requirements
-15% Recharge
+35% Less Damage From Beastmen
néztem egyet... már vagy 10 run ota nem láttam lilát... erre tess:) -
Isenlord #6860 ettöl kell neked jobb???:D full tracker,2apollo... legjobb incarn artemis,és egy afro ha jól látom...
-
na minimum ilyesmi íjra gondoltam:
ez call of the hunt nélkül 175% attack speed és egész jó sebzés. teucer's warbow-ot olyan 1200 dps-sel veri. -
Isenlord #6858 egy próbát megérhet... -
Shorlex #6857 úgy értem százalékosan nem vót odaírva. :D
Meg hát én nem láttam ennyi mindent egyszerre Nálad, de nyilván az én zselészememmel van baj! -
+35% az attack speed bocs -
Artemis' Bowstring:
% Damage, Poison Damage, Phys Damage, Reduce Attack Speed, Dex, OA, Attack Speed, Pierce Damage
ez elég egzakt :) amúgy mindig +25%dmg és +25%attack speed, reduce attack speed pedig mindig 66% incarnation-nál.
-
Kb 4-5 dolgot adhat ki relic bónusznak.
Ja leszoktam róla, nem tudom, nem játszottam vele talán még annyit se mint a többi rpg-vel. Szép volt, csinos volt, de olyan újítás nem volt benne ami lekötött volna.
A Gothic 3on viszont kurvára rajta leszek csak jelenjen már meg. -
Shorlex #6853 Ja egyébként patchstandalone-nal nyomtam fel 1.01-ről 1.08-ra. Azt sem tudom mit jelent, de ha megtennétek, hogy egy ilyen lámának leírjátok, főleg az előzőhöz kapcsolódva. -
Shorlex #6852 Sziasztok!
Működik ez a crack kifagyás nélkül?
Jelenleg 1.08-at használok mini image-el, és a szokásos többi, és most nagyon ritka hogy kifagy. És hát megvallom őszintén nem szeretném a régi szép időket felidézni amikor ötpercenként dobbantott a game...
Ha letöltöm az 1.08->1.15 patchet és után cserélem erre az exe-t, akkor nem lesz kidobálás? Mi a tapasztalat? -
Shorlex #6851 Kösz!
Ugyan nincs oda írva egzakt módon, hogy mi a pontos bonus, de elvileg közte van a slower attack speed.
Aztán visszanéztem és pont Nálad láttam ezt a nyilat, de mintha azt írtad volna utána, hogy ez egy jó kis bug?!?
Aztán nem tudtam ez mire vonatkozik, és azt hittem, hogy maga az a bug, hogy 66% slower, amikor pedig plusz néhány damage-nek kellene lenni... -
kövesd a linket #6443-on -
hm? találtam neked amúgy egy blazing huntmaster's bow of the sulphur-t, ami +30% fire dmg, +19 fire dmg meg vmi +38-50 fire dmg-es. nem a legjobb, de azért kipróbálhatod... -
Shorlex #6848 Helloka!
Valakinél láttam egy incarnation of artemis bowstringet.
Mi a completed relic bonusa? Mert a gamebanshee-n + 1tizenvalahány damae-ot jelez, de Nálatok mintha 66 slower for valahány sec-et láttam volna. ???