Shorlex#6865
Jogos a felvetés, csak a titancalcon nézegettem a dolgokat és az a szar, hogy a hunternél szinte mindenre érdemes tenni és szinte mindent érdemes kimaxolni.
Ezzel viszon a másik mastery-re nem jut elég pont.
Ám a spirit is egy elég igénydús figura. Na most ha a kettőt egyesítem, akkor egy kb. lvl 80-as kari kellene, amelyik ér valamit.
Mondjuk igaz, hogy egy mágussal szemben sok spirit tulajdonság nem kell egy alapvetően hunter alaknál (pl. ternion, life drain, még a vision is annulálható ha kell és ha nagyon szigorú vagyok, akkor a death wardot is elhagyhatom)
Viszont marad a két aura, a deathchill, meg a spirit ward, amik kellenek (hiszen ha már spirit a második, akkor használjuk ki, különben minek az egész mastery), de innentől kezdve vagy lich-re, vagy outsiderre nem jut. A lich 55 pont, az outsider önmagában 15, ez így összesen 70, ami testvérek között is önmagában lvl 23 karit feltételez, és ebben nincs benne semmi mastery pont, semmi!
Annak meg mi értelme van, hogy nem tudok használni egy masteryt?
A nature nem ennyire skillpont igényes, ott gyakorlatilag az oak az egyetlen, ami hű de nagyon szükséges, a többi meg ha jut hunter után, ahdd szóljon...
Szívesen várom az ellenkező véleményeket, hiszen én is csak kalkulálok, Nektek meg tapasztalatotok lehet a témában!