• Shorlex
    Ha jól értelmezem, akkor az is random alapon megy, hogy completed relicnek milyen lesz a bonusa?
    Csak azé ilyen fontos nekem ez, mert most van ugye egy slayerem, akinél bal gombra direkt nem a marksmanship van téve, hanem a warrioros onslaught, mert abban van 33% slower attack, meg egyéb, de ez a lassítás egy isten fonkció.

Aztán arra gondoltam, hogy most már végre tapasztalattal a hátam mögött csinálok egy jó kis karit, és egy rangert szemeltem ki. Viszont abban nincs sehol (se skill, se semmi) lassítás, de gondoltam sebaj, láttam a cuccodat és gondoltam, hogy majd legenden jön a relic és lőn.

De ezek szerint ez nem ilyen egyértelmű. Viszont az a baj, hogy Typonnál a slayerrel én folyamatosan szinte arra alapítom az íjászkodásomat, hogy nagyon lelassul már 33%-tól is és képtelen követni engem bárhova. Sajna még nincs olyan DPS, ami lehetővé tenné, hogy ne kelljen rohangálni, de battle markerrel, call-lal és studíval így is két-három "állásból" ki lehet pusztítani. Viszont ha nem lesz slower-ezés, akkor nem tom hogyan fog ez menni...