Shorlex#6458
Azt nem tudom, hogy ha szerinted olyan 30e lehet normalon a titán, akkor mondjuk egy 300 DPS slayerrel jó esetben 100 ütés, míg lezúzom.
Na de valljuk meg őszintén, önmagában a feltételezés, hogy én 100szor megütöm anélkül, hogy le ne verne a rohadt tüzével meg a bika ütéseivel is vicces.
Elgondolkodtató, hogy a játék készítői miként látták biztosítottnak, hogy egy közelharcos kari ezt a monstrumot lezúzhatják.
Ne ezért van az pl. hogy egy jól feltuningolt (értsd: normal szinten, ami az epichez, de főleg a legendhez fel se ér) slayert inkább hunterként használtam, mert art of the hunttal, call of the hunttal és onslaught-tal ugyanúgy 300 körül sebzem, viszont messze vagyok tőle és van rá lehetőségem, hogy meneküljek, ha kell. A tény viszont változatlan: 100szor kell beleböknöm, és ezért nekem mindig egy ötperces téma lezúzni a melákot.
Azt, hogy egy kimaxolt conjurer, vagy egy sooth néhány ütéssel lepaskolja legenden, epicen, még csak el tudom képzelni, de hogy mondjuk normalon ugyanezekkel a karikkal hogyan csinálták a fiúk, egyelőre rejtély számomra, mint ahogy rejtély az is, hogy egyszer valaki írta, hogy neki íjásszal már normalon is csak "pár" lövés volt. Nekem meg öt perc szenvedés.