• Shorlex
    Azt nem tudom, hogy ha szerinted olyan 30e lehet normalon a titán, akkor mondjuk egy 300 DPS slayerrel jó esetben 100 ütés, míg lezúzom.
    Na de valljuk meg őszintén, önmagában a feltételezés, hogy én 100szor megütöm anélkül, hogy le ne verne a rohadt tüzével meg a bika ütéseivel is vicces.
    Elgondolkodtató, hogy a játék készítői miként látták biztosítottnak, hogy egy közelharcos kari ezt a monstrumot lezúzhatják.

Ne ezért van az pl. hogy egy jól feltuningolt (értsd: normal szinten, ami az epichez, de főleg a legendhez fel se ér) slayert inkább hunterként használtam, mert art of the hunttal, call of the hunttal és onslaught-tal ugyanúgy 300 körül sebzem, viszont messze vagyok tőle és van rá lehetőségem, hogy meneküljek, ha kell. A tény viszont változatlan: 100szor kell beleböknöm, és ezért nekem mindig egy ötperces téma lezúzni a melákot.

Azt, hogy egy kimaxolt conjurer, vagy egy sooth néhány ütéssel lepaskolja legenden, epicen, még csak el tudom képzelni, de hogy mondjuk normalon ugyanezekkel a karikkal hogyan csinálták a fiúk, egyelőre rejtély számomra, mint ahogy rejtély az is, hogy egyszer valaki írta, hogy neki íjásszal már normalon is csak "pár" lövés volt. Nekem meg öt perc szenvedés.

Nem értem én ezt...