23078
-
Hello !Felteletitettem az 1.15-ös javitést /eredeti játék/és űjrainditás után azt irja ki,hogy az a parancsikon nem arra mutat,amire eddig,a játékban és a lemezen sem találok inditófájlt,igy nem tudom elinditani a játékot.járt más is igy?Aki tud segitsen!Az is jó lenne,ha valaki tudná,hogy a játékot még hová menti a játékon belül? -
berlin #6486 köszönöm! -
kopterfield #6485 ha esetleg varnal 6 masodpercet, megy tovabb az a szamlalo 59...58....57...56.. egyszer el fog indulni -
manticore epic-en nekem keményebb volt, megölt vagy 3x mire rájöttem hogy slow-olni kell, most legenden meg simán legyaktam. amúgy nála jobban csak a skorpiókirály tud szívatni a gyorsasággal. slow tulajdonságú fegyverrel viszont vicc mindkettő. -
dudovec #6483 Bea: az a spirit ward. Ami arra szolgal , hogy az elohalottak akikbol nemtudsz ugyebar eletet szivni , ne csavarjak annyira szet legendaryn. Annak az elso skillje ad vedelmet ellenuk , a masik meg tamadast. En az alsot kimaxoltam sok karimnal , mert volt eleg skillem , meg meger 5-6 pontot nekem az , hogy az olyan lenyek akikbol nemszivok eletet ne bantsanak annyira. -
Ravasak #6482 valaki nem foglalkozott meg a palyaszerkesztövel ? mert volna egy kis gondom palyat siman tudok csinalni de valahogy a questekkel kicsit elakadtam nem tudok egyet sem összehozni valaki segitsen ha tud :) -
Shorlex #6481 Azzal a kis buzzanccsal én is találkoztam: minél többet sebezted, annál jobban ment le a saját health. -
berlin #6480 Szia Dudovec!
A belinkelt képen a karaktered életereje alatt a középső varázslat (aminek az ikonja olyan zölg gyűrű) mire jó?
Mert amikor én aktiválom, akkor leszívja az energiámat szépen lassan...
kösz
Bea -
GRaul #6479 Isenlord egy probléma van:(H Én azzal akartam inditani csak ezt a hibaüzenet küldi az ablakban h:2006.09.01. 16:37:33: Titan Quest successfully started with pid=3988
2006.09.01. 16:37:34: Titan Quest Startup Detected (pid=3988).
2006.09.01. 16:37:34: Unable to patch. It may not be fully loaded yet. Will try 60 more times.
2006.09.01. 16:37:36: Titan Quest Startup Detected (pid=3988). -
Isenlord #6478 van a vaultban(ezt raktad fel) egy exe,TQvaultMon a neve,azzal indisd el,és látja majd a karaktereid. -
GRaul #6477 Sziasztok!
FEltettem azt a progit amivel a karakterek között tudom átadni a cuccokat.De rosszul tettem mert a karaktereket nem töltötte be utána csak a nevét irta ki a választásnál.A karaktert már nem láttam:(.Nem tudja vki h miért van ez?Ha tud vki léci segitsetek.Előre is kössze.És mégegyszer kössze Dudovec! -
Isenlord #6476 én néha azzal szórakázok h 54es avengerrel visszamegyek normal act1 telkinehez:D,vagy helosba,had öljön a ring of flame,nekem csak szaladni kell:D -
Isenlord #6475 idézem egy régebbi mondatod:"van,de az egy eléggé fostalicska szett..."
:D
komolyan, van,2ö is,ha kel keress meg. -
yann #6474 viszont vannak elég jól használható közép bossok is, például valaki említette, h görögben amikor 3 csontvázharcost kell kinyírni egy küldetésben ( még a küklopsz elött vannak ) találkozott egy másik csonti bossal is, aki nem igazán akart elpatkolni, sőt nemgyengén sebzett. nos én is összefutottam már vele, igaz csak az egyik karimmal, még szerencse, h rendesen felöltöztettem komplett kék szetbe, de még így is sikerült kinyírnia egyszer. ha jól figyeltem meg, akkor a a támadó sebzését vetítette vissza elég negy százalékban, szal végeredményben magamat sebeztem... no vele lehetne írtani egy jó darabig. bár őt sem tudom, h át lehet-e állítani. a sárga nevű kisbossokat lehet, az biztos.
ha már rare bossok, normálon az elveszett ketonák mocsarában is van egy. csak a legelső karimmal találkoztam vele, ő volt az első ellenfél, amelyik stun sebzéssel támadott, elszenvedtem vele vagy 5 percig, de a végén dobott egy nagyon jó rare bunkót. -
Tehát ha megszerzed az Unleashed verziós TQ-t, akkor nekiállod kiírni alcohol 120% legújabb verziójában úgy, h az rmps burn be legyen kapcsolva az írásnál. Ha ezzel kész vagy elindítod az új Daemon Tools-t, ügyelj arra h ne legyen semmi mountolva, illetve set number of devices : disable (tehát ne legyen kamu meghajtód), illetve az options résznél minden off kivéve az rmps, az on.
Ezek után nem fog kilépkedni az tuti. 1-2 dolog (mint pl h ne legyen kamcsi meghajtó...) mellékelhetőp a továbbiakban de ez gépfüggő sztem, mert pl volt h 2 emulált meghajtó mellett is simán futott a gama. -
yann #6472 #6440 -idézek magamtól: "...nojó a tájfunra, meg a többi főboss-ra nem hat..."
szóval igazad van, már kijavítottam magam. azért nem lenne rossz (: -
dudovec #6471 hat ijasszal nehezek a bossok soxor. kb az act3 as telkin ,meg a bika a leggecibb talan. de foleg a telkin , csomo ido volt mig kinyirtam , mert nemmehettem le hozza , aztan szeplassan levadasztam arrol az ivrol amirol mesz le hozza. csak az a gaz , h parszor feljott , es meg ottis lott ram meg ienek. nagyon durva arc:) -
Shorlex #6470 Leslie,
tudom hogy nagy kérés, de ezt egy hanygányit részletesebben leírnád? Vagy hozzászólásszám, amiből kiderül... -
zsotesz #6469 Gondolod, hogy a manticor-ra hat a mind control? Én ugyan nem próbáltam, de szerintem fő monszták ellen nem lehet használni. -
gaben01 #6468 sziasztok!
Sajna továbbra is megvan a problémám, mégpedig, hogy a vitality damage res cuccaim nem növelik a vitality resistemet a secondary karakter-lapon.
Ez mindenkinél így van? Ha vki megtenné, hogy kipróbálja, azt nagyon megköszönném.
Érdekessége a dolognak, hogy, ha csak life leech res cuccot rakok fel, akkor az ad a vitality resistre, de a damage res cuccokat hiába teszem fel.... :( -
Shorlex #6467 Na most már lehet, hogy könnyebb lesz...
Nehéz ám lvl 33-nál jól elosztani a skilleket.
Mivel én ugye slayer vagyok, a warfare-re is kell csúnyán pakolni, különben semmit sem ér, de 33-nál még nincs annyi skill pont, hogy eddig jutott volna a study-ra. Őszintén szólva nem is tudtam, hogy ez ennyire jó skill, eddig sosem használtam.
Na majd megyek egy nénihez, aztán valamit beáldozok... :D -
Egyszeri rádobásos, 8 másodpercig él, de kb ugyanennyi idő alatt vissza is jön. Jobb gombra ajánlanám, én harcba nem nagyon megyek nélküle :) -
Shorlex #6465 Értem, köszönöm, megfogadom és kipróbálom!!!!
A Study bal gombos téma, vagy egyszer kell rádobni? -
Lehet hogy az oak miatt van, nem tudom, de engem nem sikerült túlságosan befenyítenie. A DPS-em ha jól emlékszem olyan 5-600 körül volt akkoriban, szóval nem olyan hű de nagy, de a study az nagyon durván besegít. Plusz általában az volt nálam, hogy elindult felém, már elkezdtem lőni. Mire odaért, 1-2 ütést tudott lekeverni, lement a healthje, és a kiscsávó elindult az szobrok felé tápolódni. Azt már mondanom sem kell hogy nem sikerült odaérnie :)
Egyébként ezt az íjat használtam(a slow lehet h szintén besegített):
Iaculus
45-59 Damage
25% Piercing
Speed: Average
144-216 Poison Damage Over 6 Seconds
+15% Poison Damage
30% Slower Movement For 3 Seconds
+2 to Wood Lore
Required Dexterity: 263
Required Strength: 113
Egyébként szerintem nincs 30k healthje sem. DPSből resist nélküli értéket tudnád kiszámolni. Ha mondjuk feltételezzük hogy a study leveszi az összes pierce resistjét, és a damage resist is jeletősen becsökken, akkor kb 10-15k körül lehet a healthje maximum.
A regen shrine úgy működik h csináűl egy karikát az oszlopa köré ahol sokkal gyorsabban regenerálódsz, de ha kimész akkor már nem él a hatása. -
Shorlex #6463 Emlékszem, egyszer már írtad ezt a taktikát.
Azóta kipróbáltam és nyilván velem van a baj, mert felvettem afrostot és a markert, odaálltam a shrine elé, de aztán elfogyott a tudomány és kezdődhetett a rohangálás.
Ha már itt tartunk: a regen shrine hogyan működik? Ha ott állsz előtte, akkor az önmagában nem elegendő, ha jól tudom, viszont csak egyszer veheted fel. Na most amikor rámfúj egyet ez a barom, akkor azt illik azonnal kihasználni, mert különben nekem annyi. Viszont onnantól kezdve nem tudom azt az 50-et 100-at olyan gyorsan belenyomni, hogy ne fújjon még egyet, vagy üssön és akkor mi van? -
Nekem valóban "pár" lövés volt normálon első karimmal (ranger) a tájfun. Mondjuk ez a pár úgy 32es szinten értve, kb 15-20 lövés(amiből mondjuk 4 volley-al) ami max fél perc egy jó íjjal. Skillek: call(pár pont), art(max, 0 a mellékesekre), study(4-5pont + 2 a flush outon), plusz frostbite és battle marker shrine-okkal, egy helyben állva, a regen shrine előtt(hadd üssön, úgyis gyorsabban felgyógyulok alapon), 2-3 pontos oakkal.
Igazából 42es szinten Epicen sem volt túl megerőltető a csávó, mondjuk akkor már 4 számjegyű dps-el számolhattam, de addig eljutni...párszor kifektettek a barlangban az élőhalott sárkányfattyak, meg a telkine is -
Kazador:
Van-e valakinek Pyromancer set-es bracer-e eladó?
Már csak ez hiányzik, és mivel tüzes ternioner vagyok nagy segítség lenne...
A srác nem tud még ide írni, szal csak közvetítő vagyok, segítsetek neki :)) -
Normal Typhon egy vicc :D Majd ha epic végén jársz, menjél vissza és röhögd ki mit művel :D -
Isenlord #6459 azt én nem arra értettem,mikor a karim olyan 33 aként odaért,akkor kb 500-600dps e lehetett maximum,ott nekem is csak ugy sikerült megölni avengerrel,h golem tank,támad,és lekapom a healt szobrot,és battlemarkerrel szétlövöm typhont.Közelharcosal,meg annyit tehetsz olyan sebzéssel h :frostbite shrine,és agyonvered,ha fuj elfutsz oldalirányba,ha üt 2 lépést hátrébbmész.nem nagy cucc typhon,a manticore sokkal nagyobb tudomány egy typhonnál(hacsak nem slowedolsz:D) -
Shorlex #6458 Azt nem tudom, hogy ha szerinted olyan 30e lehet normalon a titán, akkor mondjuk egy 300 DPS slayerrel jó esetben 100 ütés, míg lezúzom.
Na de valljuk meg őszintén, önmagában a feltételezés, hogy én 100szor megütöm anélkül, hogy le ne verne a rohadt tüzével meg a bika ütéseivel is vicces.
Elgondolkodtató, hogy a játék készítői miként látták biztosítottnak, hogy egy közelharcos kari ezt a monstrumot lezúzhatják.
Ne ezért van az pl. hogy egy jól feltuningolt (értsd: normal szinten, ami az epichez, de főleg a legendhez fel se ér) slayert inkább hunterként használtam, mert art of the hunttal, call of the hunttal és onslaught-tal ugyanúgy 300 körül sebzem, viszont messze vagyok tőle és van rá lehetőségem, hogy meneküljek, ha kell. A tény viszont változatlan: 100szor kell beleböknöm, és ezért nekem mindig egy ötperces téma lezúzni a melákot.
Azt, hogy egy kimaxolt conjurer, vagy egy sooth néhány ütéssel lepaskolja legenden, epicen, még csak el tudom képzelni, de hogy mondjuk normalon ugyanezekkel a karikkal hogyan csinálták a fiúk, egyelőre rejtély számomra, mint ahogy rejtély az is, hogy egyszer valaki írta, hogy neki íjásszal már normalon is csak "pár" lövés volt. Nekem meg öt perc szenvedés.
Nem értem én ezt... -
Isenlord #6457 kiszámolod a dps böl az életét,a manáját meg az energy leechböl:) normal typhon olyan 30k healtel keménykedhet. -
Newfronter #6456 Amúgy Windows Vista alatt nincsen grafikai bug a játékban és crackel is megy hibamentesen (nem dob ki).
-
Shorlex #6455 Hát akkor nem tudjuk. Hogy látom a szintjét, OK, de csak olyan vizuális módon.
Numerikusan sajna nem, pedig jó lenne...
lehetne tanulni belőle, hogy pl. tudod, mennyi a DPS-ed, és ahhoz képest mekkorát zúz egy ütés, stb... -
Honnan lehet tudni=> Az enemy szintjét látod, a többi ... tapasztalatból...
Nem tudok róla, hogy lenne már ilyen szintű szörny adatbázis bárhol is -
Shorlex #6453 Honnan lehet tudni, hogy mennyi az nmy élete, energy, támadó ereje, védő ereje, ilyesmi?
Normalon Typhon ilyen téren mit tud? -
Shorlex #6452 Most már értem... Csak az a baj, hogy ez a k..va gép nekem soha semmit nem ad!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
titan run = játék betölt > rohan titanhoz > lever titant > játékból ki > játék betölt > ... :-D Nagyjából ez a folyamat... -
Shorlex #6450 ha tudnám egyébként, miért van az, hogy normalon több epic cuccot dobott, mint epicen, az is nagyon jó lenne.
Random, random, ejjj...
Olyan használhatatlan szarokat kapok epicen, hogy az csak na! : ( -
Shorlex #6449 Olyan sokszor beszéltetek a titan runról, hogy tudatlanságom legmélyén kénytelen vagyok megkérdezni mi a frász az?
Tudom, hogy oktalanságom a legalja játékosok közé sorol, de mit lehet tenni? :D -
Ravasak #6448 élőhalotak ellen a signet of hope és akkor mindjart kevesebbet sebeznek :)
érdemes parszor normal titan runt csinalni hatha kipotyan (kék gyürü) ha 2 van belöle még jobb :)