Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól emléxem akkor Ramses kriptájában.
Az a középsõ, akár jobbról, akár balról indulsz, a 4. lesz, mindig a középsõ.
AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2
Kérdés: Mindenkinek megvan az a hiba hogy ha leteszi tálcára (ami nekem levelezõ progi meg tûzfal miatt gyakori, nem szándékosan) akkor mikor visszahozod villog feketén össze vissza, mikor meg bejön egy pillanatra a játék megint fekete, és ezt így tovább? Megõrjít...
Nekem onnan felment invisible módban <#idiota>#idiota>
ha 1.08 akkor happy
Mi már több játékot játszottunk vele sikeresen, de legnagyobb sajnálatunkra a MOst Wanted az istennek nem ment el vele... Viszont a TQ tökéletesen mûködött, csak elég sokat szarakodtunk az indítással (tûzfal gondok stb, stb...).
Mi haverral az elsõ és a második seriallt használtuk, nemtom azonossal lenne e gond, de ha nektek nem volt, akkor lehet senkinek nincs, és az vmi más gáz, amit írtak.
Kéne majd vmi olyan honlap ahova fel tudnánk rakni hogy kinek milyen cucc kell, és ha valaki megtalálja, akkor multi és átadás. Simán jó lenne sztem. Meg ha vki talál jó cuccokat ide is jöhetnek képek nem?
báár már +oldottam ezzel :>Ð
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Trip to live, live to trip
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
a serial-nak másnak kell lenni mindenkinél
Lehet h a haverok vmi régebbi verzióval próbálták, meg volt vmi olyan para h ugyanazzal a seriallal nem lehet játszani vagy mi.
Ránézek
igen, mûxik rendesen
rendszeresen játszunk tq-val is haverokkal
nem is emléxem, hogy lett volna a beállításokkal vmi gond
Sziasztok!
JÓ játékot.
wedge31: hajtom fejem ;-)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nem igaz mert elsõ nézésre csak azt láttam h Ikrek, meg a korod, másodikra viszont a foglalkozásodat is. Harmadikra meg...........hmmm azt el sem merem mondani 😉))
OK, akkor a LAN-t elfelejtem. És kösz, hogy tudod mire gondolok. Ez néha magamnak sem sikerül :-)
Narven, én többször néztem a tiédet😛
eredetivel bárhol, bármikor, bárkivel
warez-el csak egy "hamachi" nevû kis segédprogival (errõl itt az sg-forumon is találsz infot, ha rákeresel, hogy mûxik, stb)
Lehet multizni a játékon belül hostolhatsz vagy join-olhatsz, persze csak ha az érvényes seriallal installáltad a játékot.
Ity-vel egyetértek, tényleg jobb soxor a zöld cucc enchanttal mint az eldobott kékek.
Hol lehet multizni? Mármint net-en.
Lehet? Kivel? Hol? Hogyan? Mikor? :-DD
Épp most vettem legendary-n egy +2 all skilles amulettet (tehát nem egyféle kaszthoz tartozó skillest). Több mint 16 millát kért érte. Még jó, hogy volt nálam 28 milla 😊
Nem sokkal elõtte szintén majdnem 20 milláért vettem egy zöld kardot.
Egyébként meg a boltban kapható zöld cuccokat charmokkal feltuningolva néha jobb statokat kapunk, mint kék és lila set-ekbõl.
A druidámon most is (mint írtam lvl 54) boltban vásárolt sapka, amu, fegyver, van. Pedig esik azért jó pár lila cucc is.
Az áraknál maradva pedig az italokat nézve legendary-n 30 ezerbe kerül egy üveg és ott pedig inni kell hordószámra, nincs mese.
Jah, és még mindig keresem a Crystalline legendary set sapkáját és/vagy lábszárvédõjét. Van bõven lila cserealapom érte ha esetleg van vkinek ezekbõl felesleges, kérem szóljon.
Skillek (saját) earth/spirit - tarol az ellen között a Volcanic Orb és a Ring of Flame, valamint igen jól hasznosítható spirit-bõl a Deathchill Aura is.
Pedig kopiban ládában is van ám kék cucc, szal csak nézegesd azért!
Kemény hobbid van 😊)) Gyere faggass ki, hátha én is függõ vagyok 😛
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Volt egy nagy mákom: még bõvben Athén elõtt egy totál átlagos részénél legyaktam pár kentaurt. Meg sem néztem mi volt náluk, csak "ügettem" tovább. Aztán pár pillanat múlva mégis úgy döntöttem: elmegyek és megnézem mit dobtak ki. És bingó: ott virírott egy nagyon csecse kék cucc, pont nekem való. Na onnantól nézek meg (majdnem) mindent :-)
Tök fura, hogy megadtad a teljes neved. Nekem már úgy benne van a véremben, hogy az internet ált. anonim, hogy eszembe sem jut beírni a teljes nevem. :-)
De inkább nõiesen valld be, ne kelljen csalódnom benned 😛
Figyi csináld azt h csak kinyitogatod, és azt veszed fel ami zöld vagy kék vagy ami kell, ennyi 😊 És nem hiszem h ilyen hamar megõszülnél, még van egy pár jó éved 😄DD
Pusz
Narven Athen-ben járok az elveszett Spártainál. De mivel szar a gépem nemtok vele haladni normálisan.
Amúgy az árusoknál is fellelhetõk néha jó cuccok (zöldek), csak kicsit sokba kerülnek, de érdemes megnézni.
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Leslieee: Igazából részemrõl ez csak mûbosszankodás, mert nem lenne igazi, ha egy játékban minden klappolna a karakternek. Na az lenne az igazán uncsi.
Amúgy én kölcsön videókártyával nyomom, mert az én régim még nem támogatja a pixershader-t.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
nektek további jó társaágást 😊
nah bye all 😉
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"